hirdetés

Bosszú vagy szerelem 66. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 66. részének hosszabb tartalma

 

 

Cahide Bülenttől próbálja megtudni, hogy hol lakik Korhan. Bülent azt akarja, hogy hagyják ebből ki, de mikor megtudja, hogy Turant kiengedték, beleegyezik abba, hogy segít. Cahide nevetve teszi le a telefont, vagyis jól adta elő magát.

 

Salih és Risa találkoznak. Sirin apja aggódik, mert a szálak hozzá vezetnek, de Risa szerint mind a ketten benne vannak, majd pénzt kér Salihtól. Risa mostantól kezdve nagy lábon akar élni. Sok pénzt kér tőle, megzsarolja azzal, hogy ha nem hozza el az összeget, akkor kikerül a felvétel, hogyan ölte meg Salih Cesur anyját. Risa bedobja, ha neki nincs, akkor vegye el Tahsintól.

Cesur beront az ügyész irodájába, miért nem beszéltek neki a távirányítóról. Cesur ideges, hogy nem szóltak neki a biztonsági őrről sem, segíthetett volna megkeresni. Az ügyész utoljára figyelmezteti, hogy ne szóljon bele a munkájába. Tahsin megkerestetné a biztonsági őrt, míg Sühan felajánlja, jobb lenne, ha ő keresné meg a lányát, vele jobban szóba állna, mint Tahsinnal, az sem lenne szerencsés, ha Salih keresné fel. Sühan beszél az őr lányával telefonon és megbeszélnek egy találkozót, Cesur meg akarja tőle tudni, hogy hol lakik a nő, de Sühan lerázza, a férfi pedig elhajt.

Tahsin és Bülent egymással találkoznak, Bülent elmondja, hogy Korhan terjeszkedni akar, telkeket keres a környéken. Mihriban asszony aggódik és ezt el is mondja Korhannak, hogy Tahsin új céget alapított. Szerinte Tahsin továbbra sem akar visszavonulni, sőt a polgármester választáson is olyan ember indul, aki Tahsin embere. Mihribanban felmerül, mi lenne, ha ő is indulna a polgármester választáson.

Sühan elindul az irodából, Cesur természetesen követi.

Sirin beront Hülyához, mert babázna egyet, de ezzel felébreszti a nagy nehezen elaltatott Zafert. Hülya nem örül, Sirin pedig kicsit pofátlanul nyomul, nincsenek a legjobb viszonyban. Salih pénzt lop Tahsin irodájából, Sirin rajtakapja.

Sühan autójából elfogy a benzin, kénytelen félreállni, erre éppen megjelenik Cesur. Sühan kiakad, hogy követi őt a férfi. Cesur megjegyzi, mivel az anyját érő ügyben nyomoz, igen, követi. Cesur bedobja, menjen vele. Sühan megkérdi, akar vele négy órát tölteni egy autóban? Cesur megjegyzi, nem igazán, de menjenek.

Salih és Sirin a vízparton ülnek, a lánya megkérdezi, mit tud róla az a férfi, hogy minden kérését teljesíti. A lánya szerint nem szabad odaadni azt a pénzt, mert sosem lesz vége a követeléseinek. Sirin sírva fakad és kifakad, valahogy meg kell szabadulnia ettől a férfitől. Salih átöleli és igazat ad, szerinte is meg kell szabadulnia attól a „mocsoktól”. Közben Risa élvezi a gazdagok életét az étteremben.

Bülent megpróbálja kiszedni az anyjából Korhan címét, Mihriban nem akarja megadni a címet, mikor kiderül, hogy Cahide miatt akarja tudni, hol lakik Korhan és nem is azért, mert ki akar vele békülni. Bülent bedobja, hogy nem lenne jó, ha apa nélkül nőne fel a gyermek. Mihriban megjegyzi, Bülent nagyon tudja, mi a gyenge pontja és ő aztán tudja milyen apa nélkül felnevelni egy gyermeket.

Sühan és Cesur a hosszú úton természetesen nem tudják megállni, hogy egymással beszéljenek, vagyis veszekedjenek. Természetesen a baba és a beavatkozás a fő téma, és Cesur nem érti, hogy tehetett ilyet, majd arra jutnak, tényleg jobb, ha hallgatnak.

Korhan, mikor kilép a házból, ahol most lakik, Cahidébe botlik, aki egy bőrönddel a kezében jelenik meg nála. A férfi le akarja rázni, de Cahide bedobja, nem maga miatt kér tőle segítséget, hanem azért, mert a gyermekük van életveszélyben.

Sühan nem akarja, hogy Cesur is bemenjen vele beszélni az őr lányához, mert szerinte a férfi megijeszti a nőt, túlzottan agresszíven viselkedik, és nem fog semmit sem elmondani nekik a nő, ha ő is ott van. Majd végül újra veszekednek és Sühan kiböki, neki is mennyire fontos ez az ügy, nem csak az apja miatt, hanem amiatt is, mert akárki is volt Fügen asszony gyilkosa, nem csak Cesurnak tett rosszat, hanem neki is, mert elveszítette a férjét. Cesur nézi az érzelmi kitörést, majd megállapodnak abban, ez a közös ügyük.

Cahide előadja Korhannak, hogy Hülya nyíltan azzal fenyegeti, hogy elvetél, fél Hülyától, ráadásul Turan is kiszabadul. Korhan bedobja, hogy miért nem az apjának mondja ezeket, ha már befogadta őket. Cahide nagy jelenetet ad elő, majd végül ráveszi Korhant, fogja meg a pocakját, hogy megismerje a baba az édesapját. Végül arra kéri, hogy legalább a lányuk születéséig, a biztonsága miatt maradhasson ott vele a házban.

Az őr lánya nem tudja, hol lehet az apja. Ő sem tudta elérni, mert nem veszi fel a telefont. Az apja megcsalta az anyját, azóta nem beszélnek. Majd megtudják a nő nevét, abban reménykednek, rajta keresztül rátalálnak az őrre.

Tahsin nagyot játszik a nappaliban egyedül hagyott Zaferrel, Hülyának természetesen tetszik, amit lát, mikor visszatér egy pokróccal a kezében. Korhan befogadja a házába Cahidét, de kijelenti, itt nincs személyzet, neki kell mindent csinálni. Korhan ezek után bejelenti, lelép este, nehogy számon merje őt kérni Cahide, mert csak azért lehet itt, hogy a baba biztonságban legyen. Mikor kifelé megy, Korhan visszafordul, „ki tudnád vasalni az ingem”? Cahide előadja, örömmel, de persze nem örül a dolognak.

Sühanék megérkeznek a hotelbe, ahol a nő dolgozik. Egy esküvő miatt nincs szabad szoba, de Cesur előadja magát és nagy nehezen felajánlanak nekik egy lakosztályt, vagyis nem tudnak külön szobában lenni, mint ahogy Sühan szeretné. Viszont elérték a céljukat, mert meg fogják tudni figyelni a nőt, akivel az őr megcsalta a feleségét és így talán sikerül kapcsolatba lépni vele.