hirdetés

Bosszú vagy szerelem 67. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 67. részének hosszabb tartalma, benne Sühan és Cesur drámai párbeszédével.

 

 

Sirin még mindig titkolja Kemal előtt, mi történt vele és Risával. A férje látja, hogy nagyon nem itt járnak a gondolatai. Salih és Risa találkoznak este, nem fizet a férfinak, beolvas neki, majd visszazsarolja, ha neki vége, akkor Risának is vége lesz.

 

Sühan és Cesur kicsípik magukat és besurrannak az esküvőre, hogy megfigyelhessék a hónapok óta eltűnt őr új barátnőjét, aki felszolgál az esküvőn. Cahide pedig próbálkozik a vasalással, de nem nagyon megy neki. Korhan, mikor elment otthonról, úgy tett, mintha lenne valakije, mintha megcsalná Cahidét, de a felesége győzködi magát, biztos nem teszi meg. Korhan egyedül iszik egy bárban, mikor megjelenik Risa és elbeszélgetnek.

Tahsin egyedül üldögél a tűz előtt, mikor megjelenik Hülya és kicsit mintha el akarná csábítani a férfit, aki ennek nem örül. Cahide pedig Korhan ruháit szagolgatja, megcsalásra utaló női illatot keres a ruháin.

Cesur már a sokadik italát issza, Sühan nem iszik alkoholt, rászól a férfire is, hogy lassítson, majd végül Sühan felkéri táncolni Cesurt, hogy ne legyenek feltűnőek az esküvőn, mert mindenki táncol, ők pedig nem. Küzdenek az érzéseikkel, a közelséggel, de a csók végül elmarad, mert Sühan a megfigyelt nő után megy, hogy kihallgassa a telefonálását, amiből kiderül, hogy jó nyomon vannak.

Cahide az éjszaka folyamán befekszik Korhan ágyába, aki egy másik nő nevét mondja félálomban, amiért Cahide kirohan a szobából.  Korhan csak átverte, jót nevet az egészen.

Este, mikor Sühan már az ágyban fekszik, megjelenik Cesur köpenyben és megkérdi, miért tette ezt velük, mert most minden más lenne, miért nem mondta el neki. Cesur szerint minden megváltozott volna, amire Sühan visszakérdez, olyan lett volna a gyerek hatására, mint régen? Cesur kijelenti, ő még mindig ugyanaz a férfi, de Sühan szerint pedig nem, olyan lett, mint Tahsin Korludag. Sühan végül felveti, pörgessék vissza az időt, gondolja meg a férfi, mi lett volna, ha elmondja neki, terhes és azt kéri tőle, felejtsenek el mindent, felejtse el a bosszúhadjáratot, menjenek el onnan, kezdjenek közös életet, neveljék fel együtt a gyermeküket. „Mit feleltél volna?” „Ezt nem mondhatom el, mert nem adtál rá esélyt. Most már túl késő” „És, mi van, ha még sem? Még mindig választhatsz engem, még mindig a régi Cesur lehetsz.” „Kizárt. Nem lehetek.” „Miért nem, Cesur?” „Mert meghalt az anyám. Te pedig megölted a gyermekünket. Úgy, mint apád, te is gyilkos vagy.” „Mindig a másik hibás? Neked nincs semmi bűnöd igaz? Na és ha te is hibás vagy anyád halálában? Ha anyádat nem hozod ide, ha nem dobod a bosszúhadjáratod közepébe, még mindig életben lenne.” „Azt hiszed, van perc, mikor nem gondolok erre? Egy perc sem telik el, hogy ne vádolnám magam. Bárcsak másképp lenne.” Sühan elnézést kér, mert nem így értette, de Cesur megállítja, tudja, hogy az ő hibája volt és a hibájáért megfizetett.

Látjuk, hogy Korhan és Cahide külön szobában alszanak és gondolkodnak, majd azt is, hogy Cesur és Sühan egy ágyban fekszenek, de egymásnak háttal. Végül Sühan megfordul, és azt mondja, még nincs vége, „én nem tettem meg, hazudtam neked.” Cesur szembe fordul vele és Sühan elmondja, elmegy innen három hónap múlva és fel fogja nevelni. Cesur mosolyog és kérdi, jól van a gyermekük? Sühan bólogat. Sühan megkérdi, most már tud válaszolni a kérdésére? „Nem hagyom, hogy apa nélkül nőjön fel” – mondja Cesur. De Sühan megjegyzi, nem csak ezért kérdi, jobb lenne, ha ő miatta tenné mindezte meg, azért tenné, mert szereti őt és nem kötelességből. Aztán látjuk a következő pillanatban, mindez csak álom volt, Sühan gondolta el így, mi lenne, ha elmondaná Cesurnak, de végül nem fordul oda a férfi felé, és nem mondja el, hogy állapotos.

Tahsin meglátogatja Adaletet a börtönben, majd megjelenik Risa is. Adalet megkéri Tahsint, ne csináljon balhét, mert akkor megtiltják a beszélőt. Kicsit megfenyegetik egymást.

Másnap reggel Cesur és Sühan követik a nőt. Korhant pedig reggelivel várja Cahide, de a férje előadja, ő már nem az a férfi, az a vonat már elment. Cahide pedig jelzi, ő mindent elvisel, de a megcsalást nem, majd elkezdi összepakolni a dolgait, hogy visszamenjen a farmra. Korhannak nem tetszik, hiszen nem azt mondta Cahide, hogy ott veszélyben van? De erre Cahide azt reagálja, inkább választja a teljes bizonytalanságot, minthogy teljesen tönkre menjen mellette.

Cesur és Sühan megtalálja az őrt, majd Cesur bemegy elbeszélgetni az őrrel az egyik szobába, magukra zárja az ajtót, Sühant nem engedi be.