hirdetés

Bosszú vagy szerelem 80. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 80. részének hosszabb tartalma

 

Risát zavarja, hogy Cesur Adalet után nyomoz, ezért úgy dönt, ő pedig Cesur múltját fogja kikutatni. Rifat és Cesur nem talál senkit a címen, ahol elvileg Risa barátja lakik.

 

Reggel Sühan fut, Kemal kicsit viccesen közelről követi, bár a lány nem veszi észre. Arra hajt Cesur is az autóval és megjegyzi Sühannak, megy és kideríti, mit titkol. Cahide hívja Bülentet, a nő fenyegeti, elmegy Tahsinhoz elmondani, hogy ő gyújtotta fel Cesur házát, vagyis majdnem megölte Tahsint is, erre feldühödve Bülent is útnak indul. Sühannak végre feltűnik, hogy Kemal követi, mondjuk, tízméternyire mögötte megy, nem nehéz észrevenni. Elmondja, Cesur parancsára teszi, azért, mert meg akarja védeni.

Tahsin aggódik Adalet iránt, miközben megérkezik Cahide, hogy Bülentről beszéljen, de Tahsin nem hisz neki a tűzről, majd elzavarja a nőt a házból, amiért Bülentet be akarja sározni. A férfi végig hallgatja a jelenetet, majd még ő is elküldi Cahidét finoman, viszont jól esik neki, hogy Tahsin hisz benne.

Cesur újra elmegy a címre, továbbra sem nyitnak ajtót, ezért úgy dönt, hogy betör. Risa megzsarolja Sühant, feladja Cesurt, ha nem megy el vele vacsorázni. Cesurt rajtakapják, de a keresett férfiről kiderül, hónapok óta nem járt azon a címen. Cahide próbálja megszerezni Hülyától a felvételt, ami bizonyítaná az igazát Bülenttel szemben, tárgyalni kezdenek róla. Cesur nem találja a férfit, Hihmet vagy tényleg eltűnt, vagy csak jól rejtegetik előtte. Sühan este elmegy a vacsorára Risával, Kemal követi. Risa rendel, Sühan nem kér semmit, a nő próbálja kideríteni, mit akar tőle a férfi. Kemal pedig végül felhívja Cesurt, aki dühösen elindul.

Mihriban asszony Korhanéknál vacsorázik. Mihriban azon gondolkodik, hogy visszalép a polgármesteri választástól. Nincs ereje Bülent tette után, mikor Cahide is elkezdi oltani Bülentet, Korhan elküldi az asztaltól a feleségét. Viszont Mihriban igazat ad neki, majd kijelenti, ha a fia nem hisz benne, akkor hogyan tudna egy települést irányítani, de Korhan meggyőzi, ne lépjen vissza, a falunak szüksége van rá. Cahidével még Hülya is szórakozik, még nem akarja odaadni neki a felvételeket. Hülya felhívja Bülentet és találkozót kér tőle holnapra, ha szeretné magát bebiztosítani Cahide ellen, akkor találkozzanak.

Sühan megjegyzi Risának, ő nem az a zsarolható fajta, ha túl messzire megy, akkor nem számít neki semmi sem. Arra a kérdésre, hogy az apja, vagy Cesur a fontosabb, megjegyzi, nem tartozik rá. Kiderül Risa több mint tizenegy éve szerelmes belé és folyamatosan bókol, miközben Sühan fenyeget, pszichopatának nevezi, a férfi pedig zsarol. Risa szerint, ha Cesur tényleg szeretné a lányt, akkor már régóta nem lennének Korludagban, csak kihasználja. Megjelenik Turan és elkezdi kóstolgatni Kemalt a parkolóban, végre megérkezik Cesur is. Sühan éppen távozna, de mivel Risa táncolni akar a nővel, megragadja a kezét, ekkor toppan be Cesur és nagyon megveri Risát, miközben alázza mindenki előtt, szégyentelen mocsoknak nevezi, aki még attól sem riad vissza, hogy megzsaroljon egy nőt azért, hogy vele vacsorázzon.

Risa jól összeverve megjegyzi Turannak, félelemtől gyökerezett lábbal nézte, hogy szétverik, milyen testőr ő, nem érti, miért adott neki munkát. Nem akar kórházba menni, a hotelszobába hívnak egy orvost. Cesur teljesen kiakad azon, hogy Sühan zsarolás miatt elment erre a vacsorára. Arra a kérdésre, hogy azért aggódik érte, mert szereti, vagy azért, mert Risa nyert, nem ad választ, csak annyit, hogy ki fogja deríteni, mi áll az egész mögött.

Reggel Tahsin hívja Risát és megfenyegeti, ha valami történt a feleségével, akkor azt rajta kéri számon. Turan aggódik, hogy rájött, de Risa megjegyzi, nem tud az semmit. Hihmet, Risa embere jelzi Risának, hogy követi valaki, egy szőke, gazdag férfi. Risa nem örül az újabb rossz hírnek, majd felhívja Sühant, állítsa meg Cesurt, különben az apja bánja.