hirdetés

Bosszú vagy szerelem 78. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 78. részének hosszabb tartalma

 

Cesur ledöbben, mikor ott találja Sühant a raktárban. Számon kéri, miért követte őt, viszont Sühan visszakérdez, tisztában van-e Cesur, hogy mit csinál éppen? Cesur időt kér, mert rá akarja venni Risát, hogy mindent bevalljon, Sühan aggódik, hogy megöli a férfit, ezt nem engedheti.

 

Sühan szerint két végkimenetele lehet a dolognak, vagy nem tud meg semmit és börtönbe kerül, vagy megtudja, hogy Risa ölte meg az anyját és ezért bosszút áll, ebben az esetben gyilkosként kerülne börtönbe. Cesur elküldi Sühant, csak abban az esetben állíthatja meg, ha elmegy a rendőrségre és feljelenti. Sühan viszont ezt nem akarja megtenni.

Tahsin visszaér Adalettől és nem küldi el Hülyát a hegyi házba, mivel a felesége éppen ott bujkál. Korhan elmondja Mihribannak, megtudta Tahsin ajánlatát, Bülent nagyokat néz. A tendert megint Tahsin nyeri, mivel korábban Bülent elárulja Tahsinnak, hogy Cahide megzsarolta. A visszaemlékezésben látjuk, miket mond Tahsinnak, többek között azt is, hogy ő sosem fogja elárulni, aki erre jelzi, nem véletlen nevezi a fiának. Mihriban szerint Cahidében nem szabad bíznia, erre Korhan dühösen hívja, de a felesége elárulja, Bülenttől tudja az információt. Korhan beront az irodájába és számon kéri, de Bülent nem vitatkozik, simán elismeri, ő mondta el Tahsinnak. Sőt visszavág, Korhan őt nem kérheti számon, mindenki tudja, hogyan szerezte meg Korhan a céget. Mihriban asszony viszont nagyon kiakad, hogy a fia összefogott az egyetlen ellenségével. Bülent visszavág, mi van anya, csalódtál az egyetlen gyermekedben? „Igen, megtette, mert mióta megjelent Cesur, sokkal jobban bízol Cesurban, mint bennem”. Azt is elárulja, azért tette, mert Tahsin sokkal jobban bízik benne, mint a saját anyja. Korhan vigasztalja a teljesen összeomló Mihribant.

Risa nem engedi könnyen magát, rá akar majd jönni, Cesur honnan szerezte a vagyonát, de Cesurt nem könnyű kizökkenteni. Egészen addig, amíg Turan hívja a fogságban tartott Sühannal a háttérben. Turan cserét ajánl, Risát Sühanért.

Korhan hazaszalad, és megint kiakad Cahidére, miért nem mondta el neki korábban, hogy Bülent a besúgó. „Ezért nem lesz már minden olyan, mint régen” – mondja Korhan, majd kiviharzik. Reyhan hallgatja a jelenetet, majd mosolyogva beszól egyet Cahidének. Megtörténik az embercsere, majd Risa és Cesur is megjegyzi, ennek itt nincs vége. Cesur kiakad, bocsánatot kér Sühantól, mert minden az ő hibája. Mi meg látjuk, ahogy Sühan visszaemlékezik, hogyan szervezte meg Risa kiszabadítását.

Cesur feladná magát, de Sühan kéri, ne adja fel ilyen könnyen, inkább takarítsanak el minden nyomot a raktárból, ami ellene szólna. Amikor összepakolnak, akkor Cesur eltesz egy kamerát is, Sühan megijed, amikor meglátja, hiszen így felvette azt is, amikor korábban próbálta kiszabadítani Risát. Risát kihallgatja az ügyész, de mindent tisztáz, csak a barátai rabolták el tréfából. Az ügyész jelzi, így is bűntettet követtek el, de Risa nem akarja feladni az ő régi jó barátait.

Hülya elmegy a hegyi házhoz, ahol Adalet bujkál, majd bejelentést tesz. Risa felhívja Cesurt, egy baja van Cesurnak, nagyon haragtartó, pedig ő elment az ügyészhez és hamis vallomást tett. A rendőrség megjelenik a háznál Adaletet keresve, de nem találják ott. A jelenetet látja Tahsin is, nem érti, honnan sejthette a rendőrség, hogy ott keressék a feleségét. Cesur nem érti, Risa miért nem jelentette fel az ügyésznél, szerinte oka van annak, hogy nem használta fel a kezében lévő ászt. Sühan pedig aggódva mászkál a nappaliban és nézi a kamerát, amit a legszívesebben felkapna és elvinne onnan. Adalet felhívja Risát, aki pedig elmegy az erdőbe a húgáért, de amikor odaér, a nő eleinte nem jelenik meg, majd mikor igen, akkor fegyvert szegez a bátyjára. „Tönkre tettél minket, gyűlöllek”. Erre Risa visszavág, ők tették tönkre az életét, hiszen harminc évet vettek el tőle.

Míg Cesur fürdik, Sühan megpróbálja megszerezni a kamerát, de lebukik. Cesur visszanézi a felvételt és kiakad, azt várja Sühantól, magyarázza meg ezt az egészet, de a nő nem akar reagálni. Tudni akarja, mivel zsarolja Risa őt, mi az, hogy választania kell az apja, vagy ő közte. Cesur úgy érzi, Sühan átverte, megint csalódást okozott neki. Ha Sühan nem mondja el, akkor is megtudja Risától, dühöng. Sühan, mikor kimegy, az ajtót simogatva kér elnézést Cesurtól.

Risa és Turan a szállodai szobában megrendülten tisztálkodnak, Risa kezén karmolás nyomok. Tahsin ideges, hogy Adalet nem hívja, bár büszke arra, hogy a felesége megszökött a rendőrök elől. Hülya próbálkozik Tahsinnál, de a férfi idegesen elzavarja onnan. Az ügyész megjelenik Tahsinnál és elmondja egy bejelentés után átkutatták a hegyi birtokot, de nem találtak ott senkit. Arra próbálja rábeszélni, hogy győzze meg a feleségét, adja fel magát. Az ügyész elmondja, névtelen bejelentés volt, csak annyit tudnak, egy nő volt. Tahsin Mihribanra gyanakszik, mivel korábban megfenyegette, ha megtudja, hol van Adalet, akkor feljelenti.