hirdetés

Bosszú vagy szerelem 79. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 79. részének hosszabb tartalma

 

Cesur teljesen felbőszül, mikor megtudja, hogy Adalet megszökött. Sühan megpróbálja az apjából kiszedni, benne volt-e a szökésben, segít-e neki a bújtatásban, az ügyész kérésére. Tahsin elismeri, hogy beszélt vele, de nem tudja, hogy hol van.

 

Az ügyész meglátogatja Cesurt is, nem ügyészként érkezett és kéri, ne tegyen meggondolatlanul semmit. Serhat ügyész is céloz arra, átérzi, milyen lehetett neki úgy felnőni, ahogy. Arra is kéri, tartsa magát távol Risától, Cesur pedig megígéri rendben, senkinek sem fog ártani.

Cahide már vásárolna a kisbabának és elmondja Korhannak, hogy a férfi anyjáról neveznék el a gyermeket, de ezen megint csak felidegesíti Korhant. Cahide elkezdi Bülentet átkozni, Reyhan erre megjegyzi „talán ő mászkált hónapokig párnával a hasán?”, vagyis Cahide magára legyen dühös és ne Bülentet okolja a helyzetéért.

Tahsin mindenütt keresi Adaletet, de még Necla sem tud információval szolgálni. Cesur és Tahsin összefutnak a kereszteződésnél, mikor Cesur meglátja, gyorsan elállja az utat és kihívja a kocsiból, beszélgetni. Cesur meg akarja tudni, mivel zsarolja Risa Sühant, hogy lehet olyan, hogy a lányát is belekeveri a piszkos ügyeibe. Tahsin elárulja, Risa rég nem élne már, ha nem biztosította volna be magát, a bizonyítékokat elküldte valakinek, akiről nem tudja, ki lehet. Megjelenik Sühan is, Cesur gyorsan elmegy, az apja megkérdi, honnan tud Cesur a Risa dologról, de Sühan csak annyit mond, nem kellett elmondania.

Mihriban szerint semmivel sem érdemelte ki azt, amit Bülent tett vele. Elmondja a fiának, azért nem ment újra férjhez, hogy a fia ne szomorkodjon, ne egy idegen házában kelljen felnőnie. Bülent visszakérdez, biztos, hogy miatta? Nem azért, hogy egész életében arra várjon, hogy Tahsin Korludag eljöjjön érte? Mihriban nem érti, mikor vált ilyen kegyetlenné a fia, de Bülent válaszából az derül ki, az anyja miatt ilyen, ő is ilyen volt az apjával. „Mikor ő szeretett téged, ráadásul nagyon szeretett, te egy napra sem tudtad szeretni. Szeretet nélküli házban nőttem fel. Aztán meg apa meghalt, én pedig egyedül maradtam egy érzés nélküli, szeretet nélküli nővel, ebben a házban! Te egy olyan nő vagy, aki a szerettein veri le a fájdalmakat, amiket átélt az életben. Nem így van? El tudtad felejteni Tahsin Korludag-t. Elbírtad felejteni, a gyűlöleted, bocsánat a nagy szereteted iránta? Szeretted valaha az apámat? Vagy azt kérdem, engem szerettél valaha?” – kérdezi ordítva Bülent, majd Mihriban pofon vágja „Ez a válaszod?” nevet „Meglepődtem, meglepődtem” – majd elhúz, a sírva fakadó anyját otthagyva a házban.

Cesur megint Rifat segítségét kéri, elmondja, Tahsin elszólta magát, Risának van egy barátja, akinek elküldött minden információt, amivel zsarolja. Meg kell tudniuk, ki lehet a segítője. Rifatnak néhány napra szüksége van, hogy kiderítse, kikkel is beszélgethet telefonon Risa. Cesur Rifatnak is megígéri, nem tesz semmit, vagyis keresi Adaletet, de nem fog tenni semmit sem.

Tahsin megjelenik Mihriban asszony házánál és elkezd ordibálni a nővel, mivel azt hiszi, ő jelentette fel Adaletet, miatta szökött el és most nem tudja, hol lehet. Mihriban viszont a Bülenttel való eset után még mindig igen idegesen, elég haragosan reagálja le Tahsin kifakadását, kidobja a házból, aki döbbenten fogadja, hogyan is bántak vele.

Az ügyész felkeresi Risát, Turan elképesztően idegesen reagál az érkezésére, talán fel is tűnik Serhatnak. A férfi megpróbálja kideríteni, nem tud-e valamit Risa a húgáról, majd észreveszi kezén a sérüléseket, de az kivágja magát.

Sühan a hasát, a babáját simogatja, Cesur is egyedül van este, Mihriban asszony sírva a régi képeket nézi, míg Tahsin is egy Adalettel közös fotót tart a kezében. Sühan pedig egy olyat, amin az apjával és a testvérével van közösen, majd sms-t küld Korhannak, hogy találkozzanak holnap. Cahide pedig csak a babának való bútorokat nézi a neten.

Másnap reggel Cesur megkéri Kemalt, kövesse egy darabig Sühant, ha Risa felbukkanna, akkor szóljon neki. Korhan elmondja Sühannak, Bülent volt az áruló, arra jutnak, ki kellene tenni a cégből. Banu szerint nem kellett volna megtennie Bülentnek, de a férfi azt mondja, régóta nem érzi magát ennyire felszabadultnak. Egy dolgon gondolkodott csak, mit gondol erről Banu, de a nő kifejezi, megérti, amit tett, még ha nem is ért egyet vele. Sühan elmondja Korhannak, hogy az apjuk nagyon beteg. Sühan megkérdi, biztos haragban akarsz maradni vele? Mert lehet, nincs sok ideje.

Bülent megkéri Banu kezét, a nő viszont időt kér, előbb a gyermekével kell elfogadtatni a dolgot. Közben Cahide próbálja elérni Bülentet, de az nem veszi fel a telefont, hiszen éppen megkéri a kezét a szerelmének. Dühösen mormog valamit, amit Reyhan természetesen meghall és megjegyzi, már magában beszél?! Tete továbbra is nagyon ellenséges a nővel.

Cesur felkeresi Neclát, míg Sühan megkéri Korhant, este jöjjenek el vacsorára Cahidével. Viszont megkéri, még a feleségének se beszéljen az apja állapotáról. Necla elismeri, segített Adaletnek, viszont úgy tudja, senki más nem volt benne a szökésben. Aggódik Adalet iránt, mert nem hallott róla egy ideje, utoljára akkor beszéltek, amikor azt mondta neki a nő, van egy kis dolga, szerinte Risával készült találkozni. Tahsin felkeresi Risát, megfenyegeti, ha tőle akar valamit, akkor ne a húgával, vagy a lányával próbálkozzon, hanem szemtől szemben vele. Risa visszafenyegeti, meneküljön oda, ahova a húga.

Úgy tűnik jól sikerül Sühan békülési ötlete, kicsit kellemetlenül indul, de végül Tahsin elfogadja a gesztust. Rifat megjelenik Cesurnál, információra bukkant. Hülya kihallgatja a családi beszélgetésüket, Cahide támadja, Tahsin megvédi, ez jól esik a nőnek. Tahsin eléggé ellenségesen viselkedik Cahidével szemben, mivel az csak mindenkit átver, előbb a férjét, majd már a cég ügyeibe is belekontárkodik. Korhan viszont azt nem érti, hogy az apja miért adta oda Risának a hotelt. Rifat és Cesur a telefonszámokat nézi, a volt rendőr gyanakodik egy férfira, Risával ült a börtönben, egy évvel előbb szabadult, mint Risa. Elindulnak a címre. Korhan kiáll a felesége mellett, az apjával ordibál. Sühan próbálja nyugtatgatni őket, de végül Korhanék felállnak az asztaltól, Tahsin elzavarja őket, még Hülya is megjelenik és beszól Cahidének. Sühan csalódottan ül le az asztalhoz, csak egy estét kért az apjától, hogy egy családként viselkedjenek, de az apja szerint nem maradt itt már egy család sem, ne álmodozzon, fogadja el.

Korhan tiszta idegből vezet, Cahide aggódik, ne száguldozzon. Dühös magára, hogy hallgatott Sühanra. Cesur és Rifat közeledik a címhez, Cesur szeretné, ha Rifat kiszállna, de a férfi nem akar kimaradni a nyomozásból.