hirdetés

Bosszú vagy szerelem 82. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 82. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan Sirin kezébe adja a döntést, vagyis a levélben, amit átadott, ott van a CD, amin látszik a két nő apjának dulakodása és Salih halála.

 

Sühan belefáradt ebbe az egészbe, a titkokba, a hazugságokba, elmondja Cesurnak, nem volt abortusza, állapotos. A férfi nagyon boldog, majd bejelenti, gyorsan össze kell házasodniuk, de Sühan lassítást kér, csak akkor házasodik össze, ha a férfi megváltozik, ha olyan lesz, mint a régi Cesur. Ha maguk mögött hagyják a bosszút, akkor újra egy család lehetnek. De Cesur válasza erre az, ne kérje ezt tőle, mert a nélkül, hogy meglenne Adalet, meglenne az anyja gyilkosa, nem tud megnyugodni. Sühan kijelenti, ez a feltétele, mert nem tud úgy élni, hogy azon aggódjon folyamatosan, mikor csinál valami olyat, amiért lecsukják. „Vagy apa leszel, vagy gyilkos. Te döntesz.”

Tahsin továbbra is Adaletet keresi, nem érti, miért nem jött a találkozóra és miért nem hívja vissza. Sirin sírva száguld az autóval, majd mikor a kereszteződésnél majdnem összeütközik Tahsinnal, akkor nekiesik a férfinek. Elmondja, Sühantól kapta a CD-t és ő megy vele az ügyészhez. Tahsin szerint semmi sem az, aminek látszik, de Sirin kijelenti, „Te is megbűnhődsz a bűneidért Tahsin Korludag” majd leköpi és elviharzik.

Sühan ad időt Cesurnak a döntésre, a nő kijelenti, látni fogja a szemében, amikor tényleg készen áll. Cesur aggódik, mi lesz akkor, ha sosem jön el ez a pillanat, mi lesz, ha sosem fog benne bízni. Sühan ebben az esetben kénytelen lesz elmenni. Sühan a Nishantashi házba akar költözni egyedül, de Cesur kéri, ne fossza meg magukat tőle. Sirin útban az ügyészséghez telefonhívást kap, a kórházba kell menni az anyukája miatt. Sühan beleegyezik, hogy a férfihez költözzön, de reméli, nem kell csalódnia, mert nagyon elfáradt.

Sirin beérve a kórházba, összefut Neclával, aki kideríti, nincs is ott Reyhan, biztosan valaki megviccelte. Sirin szerint egyáltalán nem vicces, majd rosszul lesz és bemegy a mosdóba, a táskáját Neclára bízza. Mikor megérkezik Kemal is, már együtt mennek az ügyészségre.

Sühan elmegy a dolgaiért a farmra, Hülya elárulja Tahsinnak, hogy Cesur is itt van, amin felkapja a vizet a férfi. Az apja nem akarja elengedni a lányát, nem engedi, hogy elvegyék tőle a lányát, de Sühan szerint senki sem veszi el őt tőle, ő maga veszítette el. Hülya ott lábatlankodik kitartóan Tahsin körül, de a férfi megint elhajtja a nőt.

Az ügyészhez érve Sirin átadja a CD-t, de a lemezt már kicserélték, mert ezen csak az a felvétel van, amin Salih látható a ketreccel. Sirin teljesen kikészül, hogy történhetett ez, ki cserélhette ki? Majd látjuk visszaemlékezésként, hogy Tahsin hívja Risát, vészhelyzet van, ők pedig Necla segítségével átverik a lányt, a nővérként dolgozó Necla csöppent egy olyan szert az italába, amitől rosszul lesz és miközben Sirin a mosdóban van, addig Necla kicserélte a lemezeket. Majd azt is látjuk, hogy Turan miként játszik a szerelmes lánnyal, Risa pedig hívja Tahsint, az ügy elintézve, de ennek ára lesz. Kemal próbálja visszavezetni a lányt, mi történhetett, végül Sirinnek eszébe jut valami.

Sühanék megérkeznek az Alemdaroglu birtokra. Cesur jelzi, át fog menni a vizsgán. Sirin is betoppan, kicsit kellemetlenül néz egymásra a két barátnő. Sühan megkérdi, átadta a CD-t? Sirin rázza a fejét, nem tudta.

Risa megjelenik Tahsin házánál, Hülya fogadja, aki kicsit piszkálódik a férfival. Az visszakérdez, sikerült-e már Tahsin közelébe férkőznie. Mire kiderül, hogy még nem, Risa tanácsot ad, használja a gyereket, néha a síró gyermeket adja Tahsin kezébe, és amikor az megnyugszik, jegyezze meg, azért nyugodott meg, mert az apjának hiszi. Majd megkéri, szívódjon fel a nő, nehogy kihallgassa őket.

Cesur elkeseredett, mert az az egy CD volt csak az esetről, amit Sirintől elvittek. Sirin Neclára gyanakodik, de nem akarja elhinni, hogy tényleg képes lehet erre, ráadásul már beszéltek vele és tagadott mindent a lány. Sühan nyugtatja Sirint, az apja meg fog bűnhődni, majd megbeszélik, miért is menekült Sirin elől. Sirin megkéri, hogy az anyjának el ne mondja, mert ő most boldog, hogy úgy tudja, megvan a gyilkos. Sühan sírva fakad, mert úgy érzi, felel az apja tettéért, Sirin is sírva fakad az apja miatt, aki pedig Fügen asszonyt ölte meg. Sirin kijelenti, nem felelnek a szüleik bűneiért, majd egymás nyakába borulnak, mert mindig is barátok voltak és semmi sem választhatja el őket egymástól, még az apáik bűnei sem.

Közben Cesur és Kemal egymással beszélgetnek odakint, Kemal szerint Risa keze van a dologban. Kemal menne, vonják felelősségre Risát, de Cesur leállítja, nem lehet, megígérte Sühannak. Risa a farmot kéri cserében a segítségért, Hülya természetesen kihallgatja. Tahsin kiakad, azon pláne, hogy Risa azzal jön, úgy is beteg, egyedül maradt, nincs már ekkora házra szüksége. A férfi elárulja, hogy csak Sühant verte át a betegséggel, ezen Risa kicsit meglepődik, Hülya pláne.

Korhan is megtudja, hogy nagybácsi lesz, nagyon boldog.

Tahsin egyedül vacsorázik és a közös vacsorákra emlékezik, amikor még Adalet is velük volt és a nagycsaládra ittak. Majd hívja Hülyát, üljön le hozzá az asztalhoz és egyen vele.