hirdetés

Bosszú vagy szerelem 89. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 89. részének hosszabb tartalma

 

 

Mihriban haragszik a fiára, de Bülent szerint őrültségeket állít az a nő. De végül Mihriban elárulja, nem emiatt van rossz kedve, megtalálták Adalet holttestét. Bülentnek kiderül, az anyja tényleg szomorú a haláleset miatt, ráadásul a bátyja tette, akinek még a hotelt is odaadták, értetlenkedik a nő.

 

Az ügyész és a rendőrség továbbra is keresik Risát. Korhan extra biztonsági embereket kér a házhoz és a céghez is. Sühan aggódik, hogy Cesur visszatér a bosszúhoz, de a férfi megjegyzi, nem tesz semmit, csak itt ül. Sühan szerint nyugodjon le, a rendőrség keresi mindenütt. Cesur megjegyzi, ha idejön, azt nézze meg, mit tesz vele. Sühan nem akar több időt elvesztegetni erre az emberre, végre csak az életüket szeretné élni Cesurral úgy, hogy nem gondolnak Risára. Sühan az esküvői előkészületekkel próbálja kizökkenteni a férfit.

Hülya teljesen maga alatt van a baba elrablása miatt. Aztán végül üzenetet kap, délután háromra kell hoznia a pénzt, a rendőröknek nem szólhat. Mikor Cahide érdeklődik, akkor megfenyegeti. Tahsint az őrök nem engedik be a cégbe, de Korhan végül elintézi az ügyet, miközben az apja nem érti, hogy a hatalmas Tahsin Korludagot nem engedik be a saját cégébe. Minden üzleti dologba bele akar szólni, miközben a jelentéseket nézi. Hülya felkeresi Turant és elmondja neki, Bülent elrabolta a fiúkat, a segítségét kéri.

Meg van az időpont, jövő hét vasárnap összeházasodik Sühan és Cesur. Mihriban reméli, hogy Tashinnak az esküvőre nem jön vissza az emlékezete. Meg sem hívták, jegyzi meg Cesur, mivel Tahsin úgy tudja, már összeházasodtak. Risa már most vasárnap külföldre menekülhetne, de előbb még bosszút akar állni Cesuron, készülőben van már az ál-útlevél és várná egy hajó is. Cesur elviszi Sühant álmai helyére, amiről álmodott, hol is szeretné tartani az esküvőjét. Megtalálta azt a tengerparti öblöt, amit elképzelt magában a lány.

Turan fegyverrel fenyegeti Bülentet, adja vissza a fiát. Tahsin ki van akadva a sok jelentésen, egy pályázatot sem nyertek hónapok óta, az előállított termék ráadásul rossz minőségű. Ideges, hogy szétbarmolták a céget, amit ő épített fel. Korhan végül nem tudja türtőztetni magát és elmondja az apjának a cég tulajdonjogát és a vezetést is átadta, úgyhogy itt az van, amit ő mond. Turan érkezik Hülyához a rossz hírrel, nem Bülent volt a tettes, hiszen pisztolyt fogott a fejéhez, majdnem bepisilt, szóval nem hazudott. Megfenyegeti a nőt, jöjjön rá, ki lehetett a tettes és fizessen, mentse meg a fiát, mert különben kicsinálja.

Cesur újra a múltba réved és Risán jár az esze, nem tud koncentrálni Sühanra, de a nő próbálja visszahozni a sötétségből, arról mesél, hosszú idő óta, most először érzi magát boldognak, nem hagyja, hogy ezt bárki is tönkre tegye. Elmennek esküvői ruhát választani, Sühan nem akarja külön engedni a férfit, nehogy rendőröset kezdjen megint játszani. Sühan felpróbál néhány ruhát, de megtalálják a legideálisabbat, amiben gyönyörűen néz ki.

Hülya megjelenik a találka helyén egy sporttáskányi pénzzel, majd azt az üzenetet kapja, hogy tűnjön el onnan úgy, hogy hátra sem néz, hazaviszik a fiát. Cesurt az egész napos vásárlás sem tudja kizökkenteni, ahogy nincs program, rögtön elkalandozik. Zafert tényleg visszaadják, Hülya és Turan nagyon boldogak. Turan sem látta, ki volt a tettes, de Hülya hirtelen rájön, hogy Cahide és Turan együtt tervelte ki az egészet. Cahide tagad, de Turan bevallja, ő tette, ezzel visszaadta, amit Hülya vele tett, és a babával, mikor a kétnapos babát kitette a Korludag ház elé, hogy ide kerülhessen, meg mikor letagadta, hogy az övé a gyermek. Szóval, úgy érzi, lerótta a tartozását Hülya, majd mikor Turan kimegy a házból, odaszól egyet Cahidének, neki is köszöni a jótéteményt, nehéz helyzetbe hozva a nőt Hülya előtt. Majd látjuk, hogyan állapodott meg korábban Bülent Turannal. Azzal győzte meg Bülent a férfit, ha magára vállalja a gyerek elrablását, akkor a pénz felét megkapja, neki csak az a lényeg, hogy a két nő bűnhődjön. Hülya kijelenti Cahidének, a barátságuknak vége, mostantól jobb, ha fél tőle.

Tahsin megtudja, hogy Sühan már nem él velük, majd kijelenti, ma este a lányánál akar vacsorázni. Korhanék nagyot néznek, mi lesz ebből. Közben Sühanék a nő által készített vacsorát eszik, mikor a házhoz érkezik, felvillan neki a tűz emléke. Közben bent Cesurnak annyira nem jön be a török fasírt, ő a francia ételekhez van szokva. Mikor Tahsin kopogtat, Sirin nyit ajtót, majd teljesen lefagy, Tahsin is meglepődik, hogy itt dolgozik a lány és részvétét fejezi ki az apja miatt. Sirin nem válaszol, csak kimenekül a házból és hívja magával Kemalt. Sühan is meglepődik, hogy az apja mit keres itt, majd Cesur vesz egy mély levegőt és meghívja a vacsorára az apósát, aminek a férfi nagyon örül, hiszen ma a lányánál akart vacsorázni.

Sirin kint sír, nem érti, hogy lehetett képe Tahsinnak idejönni a gyilkosság után, Kemal nyugtatja, nem emlékszik semmire, azért, majd elmennek sétálni az erdőbe, bent pedig folyik a kellemetlen hangulatú vacsora. Tahsin rákérdez, az ajtóban miért állnak őrök, de a válaszban nem említik Risát, továbbra is próbálnak minél kevesebbet elmondani az apjának, nehogy nagyobb trauma érje. Majd rákérdez Sühannál, tudja-e, hol van Adalet. Sühan annyit mond, elment, nagyon messzire, Tahsin nem érti, megkérdi, ő tett valamit? De Sühan széttárja a kezét és csak annyit tud mondani, „nem tudom apa”.