hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1212-1216. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1212-1216. rész tartalma

 

 

2018.02.19., Hétfő 21:35 - 1212. rész

Mikor reggel Dani összefut a házban Evelinnel, aki jött, hogy elvigye a ruhái maradékát, próbál közeledni hozzá, de a lány, aki még mindig meg van bántva, visszautasítja. Amikor ráadásul még Lili is felbukkan – aki már hallott arról, hogy Dani kapcsolatának vége, és újra reménykedni kezd – Evelin kiakad, mert azt hiszi, hogy a fiú máris lecserélte Lilire. Dani elmenekül, mert idegesíti, hogy Lili vigasztalni próbálja. Eközben a frusztrált Evelin bosszúterveket szövöget.

Milán reggel elhatározza, hogy megszerzi a kisegítői állást Ayseék dönerezőjében, csak hogy imádottja közelében lehessen. De a terve csődöt mond, mert Ayse apja elhajtja. De Milán nem adja fel ilyen könnyen, és mindenáron próbálja meggyőzni Nihatot, hogy vegye fel. Még pár szót meg is tanul törökül, és végül tényleg sikerül elérnie, hogy Nihat felvegye – Ayse nagy bosszúságára. Milán égre-földre megesküszik a lánynak, hogy nem árulja el, hogy kettős életet él. De mikor megtudja, hogy Ayse egy hétre elutazik, és ő fogja helyettesíteni, eluralkodik rajta a frusztráció.

Lali reggel a szórólapozás miatt nyüszög. Szörnyű az idő, semmi kedve egész nap kint állni. Úgy érzi, boldogtalan. Lali felidézi, hogy mikor érezte magát legutóbb igazán jól, és arra jut, hogy akkor, amikor mulatóskirály volt. Lali elhatározza, hogy felkeresi Bécyt, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki. Lali megkörnyékezi a férfit, de Georg lepattintja.

2018.02.20., Kedd 21:35 - 1213. rész

Miközben Lili nagyon boldog, amiért sikerült újra ágyba csalnia Danit és úgy érzi, jó úton jár ahhoz, hogy visszahódítsa őt, Danit elkezdi furdalni a lelkiismerete: attól fél, hogy újra reményeket keltett Liliben. A lány viszont adja a lazát. Dani először még hisz is neki, és belemegy, hogy legyenek barátok. Ám a nap végén kénytelen felismerni, hogy Lilinek még vannak érzései iránta és reménykedik.

Amikor reggel Gábor elszánja magát, hogy mégis az albérletben marad, és nem költözik ki, mindenki örül. Evelin szintén úgy dönt, hogy visszaköltözik az albérletbe, és megbeszéli Joe-val, Gábor azonban nincs elragadtatva az ötlettől. Végül Joe az asztalra csap, az lakik itt, akinek ő megengedi: Evelin visszajöhet és kész. Evelin később a bolt előtt egy hatalmas balhéra lesz figyelmes, egy lány, Laura és a volt barátja között. Amikor nagyon eldurvulna a helyzet, Evelin közbelép és kimenekíti a lányt.

Reggel Szofi azzal nyaggatja Teót, hogy foglalkozzon végre a fia jövőjével. Teó megígéri, hogy elmegy Marcival a munkaügyi központba, ám végül spontán úgy dönt, hogy inkább elviszi a fiát egy katonai kiképző pályára. Mindketten fogyasztanak alkoholt, és Teó veszélyes helyzetek sorába hajtja bele Marcit, aminek baleset lesz a vége: Marcit kórházba kell vinni. Teó magán kívül van az aggodalomtól, és bántja a lelkiismeret.

2018.02.21., Szerda 21:35 - 1214. rész

Szofi ismét összeveszik Tivadarral a fodrászattal kapcsolatos koncepción, mivel eltérő elképzeléseik vannak az üzletről. Szofi végül kompromisszumot köt: Tivadar szerez egy buszt, és azzal promotálják az üzletet, hogy az átmeneti időszakban is keressenek valami pénzt. A terv szerint kiállnak a busszal egy forgalmas térre, ahol helyben megcsinálják a vendégek frizuráját és sminkjét. Eleinte nincs nagy sikerük vele, ám amikor odaállnak Bécy klubja elé, és a buliba indulóknak is felajánlják szolgálataikat, az üzlet dübörögni kezd.

Lili Dani „tiltása” ellenére is elmegy az edzőterembe, ahol Dani és Tamás edzenek. Dani átnéz rajta, majd durván lerázza, mivel olyan érzése van, hogy Lili már zaklatja őt. Dani a teremben felemeli a hangját, és nagyon megbántja Lilit. Lili később elmegy Bécy házába, hogy bocsánatot kérjen a túlkapásai miatt. Dani nagyon higgadtan, de nyomatékosan a tudtára adja, hogy kár próbálkoznia, és pillanatnyilag szerinte a barátkozást is hanyagolniuk kellene, Lili érdekében.

Orsi reggel kibékül Marcival, ami cselekvésre ösztönzi Ivettet. Ivett megpróbálja lejáratni Orsit Marci előtt, hogy így verjen megint éket közéjük. A terve sikerül és a lány már győztesnek érzi magát, ám a táncóra végén Marci véletlenül meghallja, hogy mi is igazából Ivett terve. Marci nagyon felháborodik ezen, és azonnal szakít Ivettel.

2018.02.22., Csütörtök 21:35 - 1215. rész

Reggel Tivadar elmegy Szofiért, hogy kicsinosítsák a fodrász mobilt. Ám Tamás megkéri Szofit, hogy segítsen neki kiválasztani az esküvői öltönyét. Lelkiismeret-furdalástól gyötörve Szofi úgy dönt, hogy Tamással marad. Amikor később Gyöngyi azzal szembesíti a feszült Szofit, hogy semmit sem mondott Tamarának arról, hogy milyen rosszul mennek a dolgok a fodrászatban, Szofi dühösen kifakad. A dupla leterheltség az esküvő és a fodrászat megmentése miatt egyre megterhelőbb lesz a számára. Ráadásul a letört Tamás közli vele, hogy elbukták az esküvői helyszínüket is.

Bécy nagy bejelentést tesz: visszaszerezte az összes érdekeltségét, övé a villa, és az összes klub. Ezt megünnepelendő, elviszi a ház lakóit Ausztriába, ahova az üzleti partnere hívta meg. Lali már korábbról tud az útról, és potyautasként velük tart. Mikor rájön, Bécy kiteszi Lalit egy pihenőnél. A szállodába érve Bécynek megtetszik egy csinos nő, és elhatározza, megszerzi magának. A hegyen síelés közben megjelenik Lali és majdnem lebukik Georg előtt. Bécy Rolandra bízza Lalit: tegye fel az első vonatra. Roland azonban nem tudja ezt megtenni, és Bécy kénytelen Lalit bezárni egy hotelszobába.

Gábor eljön Joe-hoz békülni, de csak még jobban összevesznek. Ám Niki elegánsan eléri, hogy a két jó barát mégis kibéküljön egymással. A fiúk, Niki, és Laura, akit Gábor magával hozott, jókedvűen edzenek egy fitneszstúdióban, amikor is észreveszik, hogy ott twerking-kurzus is van. Joe viccelve tanárnak adja ki magát a lányok előtt, mivel be akarja bizonyítani a haverjainak, hogy jól tudja rázni a fenekét. Joe-nak annyira jó kedve van, hogy hagyja, hogy Gábor rávegye őt egy fogadásra, miszerint 500 nőt fog megtanítani twerkelni.

2018.02.23., Péntek 21:35 - 1216. rész

A holtfáradt Szofi lelkiismeret-furdalástól gyötörten elhiteti magával, hogy össze tudja hangolni a fodrászat megmentési akcióját és az esküvőt. Amikor azonban ellopják a parti styling buszukat, Szofi az összeomlás szélére kerül. Tamás éppen ebben a szerencsétlen pillanatban érkezik és előadja, hogy egy új esküvői helyszínt talált, amit azonnal meg is akar mutatni Szofinak. Az elgyötört lányból kirobban, hogy ő most éppenséggel „képtelen” az esküvőre koncentrálni. Tamás először abban bízik, hogy sikerül jobb belátásra bírnia Szofit, de amikor a lány arra kéri, hogy halasszák el az esküvőt.

Joe lelkesedése reggel jelentősen alábbhagy, amikor lakótársai is értesülnek a fogadásáról. Joe szerint az egész csak egy részegségben fogant ötlet volt, csupán poénnak szánták, semmi komoly. Gábornak azonban más a véleménye, és nem hajlandó belemenni, hogy Joe visszalépjen. Ráadásul Niki időközben beszervez egy netes rádiót is, hogy népszerűsítse az eseményt. Amikor Joe találkozik a riporterrel, kénytelen belátni, hogy innen már nincs visszaút, a fogadásuk önálló életre kelt.

Bécyt reggel annyira zavarja Georg és Anita enyelgése, hogy elhatározza, megmutatja a férfinak. Kihívja egy tenisz mérkőzésre, amiben nagyon csúnyán veszít. Lali kiszabadul, és Bécy újra az utolsó pillanatban tudja csak megakadályozni, hogy Georg észrevegye, ráadásul Karola csúnyán lejáratja Anita előtt Bécyt. Bécy azt hiszi, nincs esélye a nőnél. Közben Bori bevallja Rolandnak, hogy retteg a nagy hegyektől és a síeléstől, de Roland elhatározta, hogy megtanítja Borit síelni. Bori legyőzi a félelmét, és fölmegy. Oldódik is a hegyen, de a tanítás mégis csúfosan végződik: Roland otthagyja Borit, és egy lánnyal flörtöl, Bori pedig nagyot esik.