hirdetés

Bosszú vagy szerelem 84. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 84. részének hosszabb tartalma

 

 

Mikor kiderül, hogy Bülent gyújtotta fel Cesur házát, Sühan félve megkérdi tőle, mit fog most tenni. Cesur megjegyzi, betöri a képét annak az alaknak, de nagy levegőt véve megnyugtatja, nem teszi, viszont a döntést Banura hagyja. Banu sírva fakad, Cesur megkérdi, még mindig hozzá akar-e menni egy ilyen emberhez?

 

Este Bülent várja vacsorára Banut, a nő pofon vágja és kérdőre vonja, nagyon csalódott a nő és kijelenti, nem akar hozzámenni feleségül, látni sem akarja többet. Sőt, a hangfelvételt át fogja adni az ügyészségnek.

Bülent beront Hülyához és torkon ragadja, majdnem megfojtja, mire a nő elmondja, hogy Cahide adta a felvételt Cesurnak. Bülent visszakéri a pénzt, amit adott a nőnek, aki visszafenyeget, hogy elárulja Tasinnak is a dolgokat, de erre Bülent megfenyegeti, azt próbálja meg, ha megteszi, megöli. Bülent beront Cahidéhez is, megfenyegeti őt is, Cahide és Hülya is nagyon meg fogja bánni ezt az egészet, mondja. Cahide megkéri Reyhant, erről ne szóljon Korhannak.

Megérkezik egy öltöny a tisztítóból a farmra, amiért nem ment érte senki. Kiderül, hogy Salih ruhája, Tahsin fontos papírt talál.

Bülent szomorúan érkezik haza, Mihriban asszony kérdezősködésére bejelenti, nem lesz esküvő. Cesurnak el kellett mennie valahova, Sühan nem bízik benne és kocsival követi, bár azon csodálkoznánk, ha Cesur nem venné észre, ahogy egy kietlen földúton úgy harminc méterre lemaradva megy utána. Végül is nem akarja titkolni, mivel Cesur mögé parkol le, és mint az álmában, amit Sirinnek mesélt, egy gyönyörűen virágzó rétre bukkan, ahol Cesur szerelmet vall neki és megkéri a kezét. Sühan igent mond. (Cesur elárulja, hogy kihallgatta a beszélgetésüket és mostantól kezdve minden álma teljesülni fog Sühannak.)

Mihriban újra beszél Banuval és próbálja győzködni azzal, részeg volt a fia, azt sem tudta, mit tesz. Banu viszont nem akarja ennyiben hagyni, mert Bülent gyilkossági kísérletet bűntettét hajtotta végre. Mihriban kérdi, Bülent képes lenne erre? Ha olyan szörnyű ember lenne, akkor beleszeretett volna? Kéri, hogy ne tegye, ne vigye el a felvételt az ügyészhez, ne tegye tönkre a fia életét. Könyörög, bocsásson meg neki.

Korhan, mikor hazaér, Reyhan első dolga, hogy elmondja, itt járt Bülent és ő volt az, aki felgyújtotta Cesur házát. Reyhan félti Cahidét és valószínűleg inkább a gyermeket, azért is mondta el. Korhan rájön, a felesége kezdetek óta tudta, hogy Bülent volt a tettes. Korhan idegesen otthagyja az asztalt és kijelenti „adj hálát, hogy a gyermekemet hordod.”

Vihar van, villámlik, dörög az ég, Tahsin a kandalló előtt ül, a fejét fogja az egyik kezével, a másikban a Salih féle papírt. Megcsörren a telefon, Risa hívja, eldöntötte már, hogy a farm, vagy az élete a fontosabb. Tahsin gondolkodási időt kér.

 Sühan és Cesur szerelmesen bújnak össze, a lány visszaemlékezik a megismerkedésük óta megtörtént romantikus pillanatokra.

Tahsin végül nem Risát hívja a döntéséről, hanem Cesurt, aki meg is lepődik. Óvatosan kikászálódik az ágyból, hogy Sühant hagyja tovább aludni. A telefonban Tahsin elmondja, erről a beszélgetésről Sühan nem tudhat. Viszont nem telefontéma, jöjjön azonnal oda hozzá. Mivel Cesur vonakodik, nem érti, most mivel akarja átverni őt a férfi, ezért végül Tahsin csak kiböki, Cesur anyjáról van szó. Kéri Cesurt, hozza magával azt a levelet, amit Risa még a börtönből küldött neki.

 Cesur megérkezik, majd Tahsin odaadja neki a Salih zakójában talált levelet, amiben a feltételezése szerint, Risa mindent leír, hogyan állította be a ketrecet és mit hogyan csináljon Salih, amikor odaér Cesur. Összehasonlítják a Cesurnál lévő levelet és egyértelművé válik, ugyanaz a kézírás. Tahsin kijelenti, nem lepődik meg ezen, Risa bujtotta fel Saliht, majd kikapja a kezéből a levelet és tűzre veti. Cesur kiakad, hiszen ezzel a bizonyítékot dobta tűzre. Tahsin kijelenti, Cesur tudja nagyon jól, ha börtönbe küldik Risát, az nem megoldás, tudja mi a végső megoldás, ha ehhez Cesurnak nincs mersze, akkor ő maga fogja megtenni.

Mikor Sühan felébred, sehol sem találja Cesurt, hívja a szerelmét, de az kinyomja a telefont. Tahsin hívja Risát, szedelőzködjön, jobb, ha menekül, mert Cesur elkapja, megtudta, ő ölte meg az anyját.

Sühan a kanapén ébred, Cesur a fotelben ül és kifelé bámul. A szerelme kérdi, hol volt egész éjjel, hova tűnt olyan későn. Cesur bevallja, az anyja gyilkosát kereste, de az elmenekült és most bujkál. Sühan nem érti, miről, beszél, kiről beszél. Elmondja Sühannak, már tudja, hogy Risa volt a tettes és hogyan szervezte meg az egészet, hogyan keverte bele Tahsint is. És a bizonyítékot Sühan apja elégette. Cesur újra visszaesik a mély gödörbe, ami a bosszúról szól, Sühan kéri térjen magához, hiszen hozott már egy döntést, de Cesur üveges tekintettel kijelenti, nem megy, nem tudja így folytatni az életét. Sühan bólogat és könnyezni kezd.