hirdetés

Feriha 5-7. rész tartalma

Feriha 5-7. rész tartalma

 

 

2018.03.12., Hétfő 16:50 - 5. rész

Cansu hazatér a kórházból, Feriha és Zehra segítenek a lábadozásában. Mehmetet rábeszélik munkatársai, hogy próbálják ki Emir autóját. Együtt tesznek vele pár kört, majd Mehmet egyedül vezet tovább, ám egy kereszteződésben balesetet szenved. Mehmet sértetlenül megússza, ám az autó totálkáros lesz. Unal, Emir apja éktelen haragra gerjed és a kár megtérítését követeli. Mivel ennyi pénzük nincs, Riza és a család elkezdi számba venni, mit tudnak eladni a törlesztés érdekében.

2018.03.13., Kedd 16:50 - 6. rész

Emir hiába hívogatja Ferihát, a lány nem akar beszélni vele. Véletlenül mégis összefutnak egy kávézóban, de a a lány távolságtartó marad. Mehmetet szörnyű lelkiismeretfurdalás gyötri Emir autójának összetörése miatt. Riza kétségbeesetten próbál pénzt szerezni fia tartozásának törlesztéséhez. Együtt elmennek Mehmet volt főnökéhez, hogy egy bocsánatkérésért cserébe visszaadja a fiúnak az állását, ám a látogatás verekedésbe fullad. Riza végül arra jut, hogy eladja a részét a testvéreivel közös családi földből és ez borzasztóan felzaklatja Zehrát.

2018.03.14., Szerda 16:50 - 7. rész

Emir és a barátai gúnyt űznek a szegény családból, akinek meg kell térítenie Emir kárát, ezért Feriha megharagszik rá. Riza úgy dönt, eladja a család egyetlen tulajdonát, egy kis darab földet, hogy törlesszék a tartozást. Mehmet hiába próbál munkát keresni. Cansu apja és mostohaanyja veszekednek, Sanem pedig Cansut okolja a konfliktusért.