hirdetés

A „lábgomba” 14 milliót hozott A Fal játékosainak

Megvan az elős tízmillió feletti nyertese A Falnak

 

Anita és István az elsők az RTL Klub A Fal, a sorsfordító game showjában, akik tízmillió forint fölötti nyereménnyel gazdagodtak. A kétgyermekes házaspár több, mint 14 milliót nyert.

 

A végeredmény tekintetében nehéz elképzelni, hogy az izolációs kapszulában ülő Anita izgalmában csak egy kérdésre adott jó választ, amely válasz a „lábgomba” volt. A páros az utolsó fordulót nulla forint nyereménnyel kezdte meg.

A műsor további fordulatokat tartogatott, mivel István a játék alatt végig arra számított, hogy a felesége el fogja fogadni a szerződést, ami több, mit 600.000 forintot jelentett volna nekik. Ebből az összegből meg tudták volna valósítani céljukat, hogy meglátogassák a lányukat Londonban és vegyenek neki egy ágyat a mostani ütött-kopott matrac helyett.

A végkifejlet biztosan nem csak István szemébe csalt könnyeket, hanem a képernyők előtt ülőkébe is, amikor kiderült, hogy Anita eltépte a szerződést. Így a házaspár több, mint 14 milliót vihetett haza, amiből bizonyára nem csak életük első repülőútjára és gyermekük ágyára telik majd.