hirdetés

7 dolog, amit talán nem is tudtál Emily Bluntról

Hét érdekes dolog, amit nem tudtál a szülinapos Emily Bluntról

 

 

Emily Blunt ma, azaz február 23-án ünnepli a szülinapját. A 35 éves színésznő új filmjét, a Hang nélkült hamarosan láthatjuk a mozikban. A film igazi családi vállalkozás, hiszen a férje, John Krasinki rendezte, ő az egyik forgatókönyvíró és Blunt mellett a másik főszereplő.

 

De nézzük a hét érdekességet az angol színésznővel kapcsolatban, akire Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelhettünk fel először.

 

1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén találkoztak.

2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.

3. Írtak neki egy dalt: Blunt 2005 és 2008 között Michael Bubléval járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Everything című dalt.

4. Képzett énekesnő és csellista. A Vadregény című filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.

5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról?

6. Kis korában volt egy kínos találkozása az Anyakirálynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol az Anyakirálynő (II. Erzsébet édesanyja) is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak őket, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.

7. Legszívesebben házakat újítana fel

„Ez lenne az állomunka számomra – árulja el a Vanity Fair idei januári számában. – Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”

 

 

(A Quiet Place – hazai bemutató: 2018. április 5.)