hirdetés

Rólunk szól 2. évad 1-2. rész tartalma

A Sony Maxon vasárnaptól lesz látható a Rólunk szól második évada

 

 

Vasárnap, február 18-án 19 órától tűzi műsorra a Rólunk szól című nagysikerű amerikai sorzat második évadát a Sony Max Magyarország. A csatorna heti egyszer vasárnap jelentkezik a sorozattal, de mindig dupla részekkel, az ismétlések szombat délelőttönként láthatók.

 

Rólunk szól 2. évad 1. rész - Apai jó tanács

Pontosan egy év telt el az első évad kezdetéhez képest. A három születésnapos Pearson testvér ma 37 éves. Randall az apái emlékére az örökbefogadáson gondolkodik, de a felesége még nem biztos benne, hogy ő is akarja-e. Az ikrek, Kate és Kevin együtt ünnepelnek, aminek Kate vőlegénye nem igazán örül, mert úgy érzi, hogy a túl szoros testvéri kötődés miatt a párkapcsolatuk háttérbe szorul. Kate meghallgatásra megy, sikertelenül, de mégis megkönnyebbül, hogy szembesítik az igazsággal: nem a testsúlya, vagy a kora a gond, hanem az énektudása kevés.

A 20 évvel korábbi idősíkban Jack és Rebecca házassága válságban van, mert az első évadban Rebecca turnéján Jack féltékenységből összeverekedik a zenekar vezetőjével. Kiderül, hogy Jack ismét iszik, de Rebecca mellé áll a bajban. Végül nagyon közel járunk Jack halálához, mindenki gyászol, de továbbra sem tudjuk pontosan, hogy mi történt.

 

Rólunk szól 2. évad 2. rész – „Egy Manusosan pompás dolog”

Kevin visszatér egy rész erejéig sorozatába, ahol ő játszotta a Manus szerepét. Az egész család hivatalos a felvételre, de közben mindenkit más foglalkoztat. Randallék az örökbefogadással vannak elfoglalva és ezúttal Randall bizonytalanodik el a döntésben. Katenek váratlanul fellépése lesz, ami régi sebeket tép fel az anyjával való kapcsolatában. Gyerekkora óta úgy érzi, hogy az édesanyja árnyékában él és burkoltan mindig őt kritizálja. Kevinnek egy megalázó jelenetet is vállalnia kell a sorozatban, amin csak a barátnője rajongása és szeretete tudja átsegíteni.

A másik idősíkban, kiderül, hogy Jack, hogyan próbálta legyőzni az alkoholizmust, amiben a család volt a fő támasz, különösen a lánya Kate. A gyerekek iskolai fellépését is megismerhetjük, ami értelmet ad a jelenben történő eseményeknek. Katet annyira nyomasztja édesanyja viselkedése, hogy inkább lebetegedik, mint, hogy énekeljen, miközben minden vágya az éneklés. Kevin produkciója már akkor is csak a barátnője szemében volt sikeres, az önbizalmához mindig is szüksége volt a lányra.