hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1222-1226. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1222-1226. rész tartalma

 

 

2018.03.05., Hétfő 21:35 - 1222. rész

Marci még mindig nagyon meg van bántva, amiért az apja megütötte. Mivel nem hisz abban, hogy ez csak valami egyszeri alkalom volt, úgy dönt, hogy addig provokálja Teót, míg az megint pofon nem üti. Teó azonban átlát rajta, és erőt vesz magán, mert még mindig bűntudata van a pofon miatt. Marci vak dühében egyre tovább megy, és Teónak meglendül a keze.

Miután Danival előző este kicsit közeledtek egymáshoz, Lili most először reménykedik, mióta tudja, hogy terhes. Ezért nagyon izgatott a nőgyógyásznál, de aztán mintha kihúzták volna a talajt a lába alól. Nem a második, hanem már a hatodik hétben van, azaz Karesz a gyereke apja. Mesi rá akarja beszélni, hogy avassa be Kareszt is, de Lili határozottan tiltakozik.

Szofi feszült, mivel másnap újra megnyit a fodrászat, és azért is, mert Tivadar az üzlettársa. Ez szokatlan érzés neki. Tivadar ügyel is rá, hogy kijelölje a saját területét, és azt szeretné, ha Szofiék képe mellé az övé is odakerülne. Szofinak nagyon kell uralkodnia magán. A kép túlságosan nagy, és más hierarchiát sugall, mint azt Szofi szeretné. Mikor aztán Tivadar az ő szakterületébe is beleszól, Szofi megelégeli a dolgot, és „véletlenül” tönkreteszi a képet. Tivadar átlát a szitán, és azzal vádolja, hogy csak a pénzét akarta, de azt nem, hogy üzlettársak legyenek.

2018.03.06., Kedd 21:35 - 1223. rész

Lili frusztrált amiatt, hogy Karesztől terhes, és már reggel összetűzésbe kerül vele. Miközben Lili nem sokkal később ellátogat Mesivel egy tanácsadóhoz az abortusszal kapcsolatban, addig Karesz azon töpreng, hogy mi baja van Lilinek az utóbbi időben. Karesz és Guszti elhatározzák, hogy egy kis bulival vidítják fel a lányt, de Lili ezt is rossz néven veszi. Amikor Lili este teljesen kikészülve csatangol Budapesten és Bécy klubja elé keveredik, összefut Danival.

Szofi és Tivadar reggel reményteljesek, amikor egy Tivadar által szerzett fontos új állandó megrendelő bukkan fel a fodrászatban a lányával, Piroskával, és úgy tűnik, el van ragadtatva. Amikor azonban Piroska ismét megjelenik, miközben mindketten az aznap esti nyitóparti előkészületeinek kellős közepén vannak, Szofi kínos helyzetbe kerül: Piroska leplezetlenül megzsarolja őket azzal, hogy új frizurára, stílustanácsadásra, pezsgőre stb-re van szüksége, elvégre csak nem akarják feldühíteni Piroska apját. Szofi és Tivadar fogcsikorgatva gondoskodnak Piroskáról, amikor azonban Szofi figyelmetlenséget követ el a hajcsavaróval, Piroska megfenyegeti, hogy beárulja az apjánál.

Orsi reggel hevesen tiltakozik, amikor Evelin hangot ad a sejtésének, hogy Orsi és Marci közt mégis több van puszta barátságnál. A suli után viszont ismét Marci az, aki meghívja Orsit és a csapatát egy spontán partira egy elhagyatott házba. Orsi és Marci közt elcsattan egy heves csók, amit főleg Orsi kezdeményezett. Amikor viszont Marci erre fel többet akar, amitől Orsi megijed, megharagszik Marcira, és elmenekül a helyzetből.

2018.03.07., Szerda 21:35 - 1224. rész

Joe-nak elkeseredetten gyakorolnia kellene a twerk-versenyre, bár semmi kedve hozzá. A barátai gúnyolják, Gábor jóindulatúan, Teó viszont már kevésbé. A klubban egy edző úgy megkínozza Joe-t, akár egy őrmester; Tamás is kevéssé megértő vele, mert így akarja levezetni az elmaradt esküvője miatt felgyülemlett frusztrációját, meg hogy összekaptak reggel Szofival. Joe-nak végül elege lesz, be akarja dobni a törölközőt. Közben Teó a háttérben kitalál egy mesét, és előadja a webrádió riporterének, hogy Joe célja az eseménnyel, hogy barátnőt találjon magának. Tamás meghívja az esti Karola-búcsúztató partira Joe-ékat is, még jelmezeket is visz nekik, de amikor indulás előtt Joe meghallja, hogy elhangzik a felhívás a rádióban, bepánikol, hogy az utolsó lehetőségét is el fogja játszani Tamaránál.

Tamásnak rossz a kedve a lemondott esküvő miatt, és reggel összekapnak Szofival. Szofi viszont boldog, mert kedvezően alakulnak a dolgai, hiszen a fodrászat újra kinyitott. Tamás a csalódottságát, idegességét Joe-n vezeti le, hogy nem hagyhatja cserben a klubot, hiszen már meghirdették az eseményt. Szofinak megtetszik a fodrászatba beállító férfi, Márk, aki először Paulát kereste, de Tivadartól megtudta, hogy már senki nem dolgozok ott, akit ő ismert. Márk elmeséli Teónak, hogy tegnap töltötte le a börtönbüntetését. Teó észreveszi, hogy Szofinak tetszik Márk, és lehetőséget lát arra, hogy Szofi, ha bepasizna, elhagyná Tamást.

Bori az a spontán ötlete támad, hogy egy fényűző, búcsú Gatsby-partit akar szervezni Karolának, akinek nincs igazán bulis hangulata, mert összeveszett a mentorával, Krisztiánnal. Mikor Krisztián berendeli Karolát a szalonba, Karola azt reméli, a főnöke ki akar vele békülni. Ám csalódottan be kell látnia, hogy nem erről van szó: csak valami számítógépes beállítás miatt hívta Krisztián, a hozzáállása pedig nem változott. Ráadásul kollégái ocsmány tréfát eszelnek ki ellene, és miután Krisztián még ekkor sem veszi a védelmébe, Karolánál betelik a pohár, és felmond. Közben Bori megszervezi a partit, jelmezeket szerez és meghív mindenkit. De tudja, hogy a Krisztián-ügy tisztázása nélkül Karola nem fog nyugodtan bulizni, ezért szeretné Karolát feldobni: kieszel egy bosszúakciót.

2018.03.08., Csütörtök 21:35 - 1225. rész

Joe teljesen ki van borulva, és tegnap este elhatározta, hogy lefújja a twerk-versenyt, hogy Tamaránál mentse még, ami menthető. Mikor Gyöngyi megjelenik, és elmeséli, hogy beszámolt Tamarának a hallatlan rádióadásról, Joe tehetetlennek érzi magát; úgy látja, hogy most már valóban nincs több esélye a szerelménél. Bár kínjában még próbálna Tamarával beszélni, ő azonnal elhajtja. Joe teljesen összeomlik.

A kétségbeesett Lili reggel felkeresi a nőgyógyászát, és megállapodik vele az abortusz időpontjában, de addig is betegszabadságra megy. Nem sokkal később Dani látogatja meg a hajón, aki azért jön, mert aggódik a beteg Liliért. Mivel lelkiismeret-furdalást érez, odaadóan pátyolgatja őt. Ám egy szerencsétlen véletlen folytán kiderül, hogy Lili terhes. Lili kényszeredett helyzetében lehetetlen hazugságot talál ki, és azt mondja, hogy Dani a gyerek apja. Danit sokkolja a közlés, és Lili is kétségbeesett, amiért ilyen helyzetbe hozta magukat.

Reggel a munkanélküli Roland borzalmasan magas telefonszámlát kap kézhez, és tudatosul benne, hogy igen sok pénzre van szüksége. Karola élcelődését – azaz, hogy a rajzkurzuson szükségük van egy fantasztikus aktmodellre – komolyan veszi, és elhatározza, hogy jelentkezik a munkára. Boriban komoly féltékenység támad, amit Roland nem vesz komolyan. Így Bori elhatározza, hogy alaposan megleckézteti barátját. Nagyon kínos és megalázó helyzetbe hozza a rajztanfolyamon, mire Roland dühösen el is hagyja a termet.

2018.03.09., Péntek 21:35 - 1226. rész

Joe reggel még optimista, hogy majd el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra biztatja, hogy koncentráljon a twerkes fogadásra, Joe belemegy, bár vannak kétségei. Mindenesetre igyekszik figyelmen kívül hagyni Teó gúnyolódását, sőt, enged Tamás rábeszélésének is, hogy este tartson a klubban egy főpróbát. Amikor eljön a nagy pillanat, Joe bírja idegekkel, a nadrágja azonban elszakad, és Joe-nak nagyon elege lesz az egészből.

Laurát rosszul érinti, amikor egy modellügynökség kosarat ad neki: úgy tűnik, hogy a modellkedéssel kapcsolatos álmai egyelőre szertefoszlanak. A lányt annyira felbosszantja a kárörvendő Gábor, hogy elfogad egy állást egy takarítóbrigádban, és pont azon a modellügynökségen kell dolgoznia, ahonnan aznap elküldték. A kolléganői hűvösen fogadják, a takarítás pedig keményebb meló, mint ahogy gondolta. Ám amikor Laura leolt egy arrogáns táncosnőt, kivívja a kolléganői tiszteletét és úgy érzi, hogy megjelent egy reménysugár a horizonton.

Dani reggel beszél Lilivel, és megkérdezi, tényleg ő-e a gyerek apja, mire Lili sértődötten elküldi. Dani teljesen ki van készülve, és bizalmába avatja Karolát, aki azt tanácsolja neki, hogy nyugodt körülmények között tisztázzanak mindent. Eközben Lili úgy dönt, hogy nem helyez többé nyomást Danira, mert nem akarja, hogy a fiú még jobban meggyűlölje. Dani újra beszél a lánnyal és tisztázza vele, hogy ő mellette áll, mindegy, mi lesz a döntése. Ám végül kénytelen felismerni, hogy sem ő sem, Lili nem igazán tudnának mit nyújtani egy gyereknek, és ezért jobb lenne, ha Lili nem szülné meg a babát.