hirdetés

A betolakodó 21-25. rész tartalma

A betolakodó 21-25. rész tartalma

 

 

2018.02.26., Hétfő 14:40 - 21. rész

Annabella elmondja Carlos Albertonak, hogy Elena asszonynak gyereke lett Rodrigo úrtól, akit aztán elvettek tőle és ezért őrült meg. Azt is hozzáteszi, hogy ez a gyerek akár ő is lehet. Junior eközben végleg behálózza szegény Lupitát. Maximiliana kolostorba akarja küldeni Maricruzt, amiért újra találkozott Aldoval.

2018.02.27., Kedd 14:40 - 22. rész

Maximiliana felvilágosítja Tanja szüleit, hogy Junior anyagi helyzete korántsem olyan rózsás, mint ahogy azt a fiú állítja. Johnny bevallja Virginiának, hogy nem is igazi zongoratanár, aki természetesen ennek ellenére sem bocsátja el. Vanessa elhatározza, hogy Mexikóvárosba utazik Virginiához, és megszerzi magának Carlos Albertot. Az álnok Junior elviszi Lupitát kirándulni, miközben menyasszonyának szülei kétségbeesve gondolkoznak azon, vajon hogyan akadályozhatnák meg az esküvőt és védhetnék meg a lányukat.

2018.02.28., Szerda 14:40 - 23. rész

Junior leitatja Lupitát, de nem tud visszaélni a helyzettel, mert a lány elalszik. Virginia elárulja a nagy titkot Carlos Albertonak: vagyis hogy a Junquerák vagyona Virginiát illette volna meg, mert az ő öröksége volt, amire Rodrigo úrnak csak addig kellett volna vigyáznia, míg Virginia nagykorú nem lesz. Carlos Alberto nagyot csalódik az apjában, de egyben rádöbben az igazságra is Virginiával kapcsolatban. Maximiliana megint megveri Maricruzt, a lány ezért elhatározza, hogy megszökik. Kiderül, hogy Sagrario és Viktor Rivadeneira régről ismerik egymást. Vanessa megérkezik Mexikóvárosba.

2018.03.01., Csütörtök 14:40 - 24. rész

Megérkezik Vanessa Virginiához, de nem tesz túl pozitív benyomást Carlos Albertora, így gyorsan távozik is. Maricruzt megtalálja Maximiliana asszony, amint éppen Aldo mellett sírdogál egy kávézóban és hazahurcolja őt.

2018.03.02., Péntek 14:40 - 25. rész

Carlos Alberto részegen találkozik az apjával, de nem ismeri fel, ezután kis híján betöri Virginia szobájának ajtaját. Eljön az első munkanap Virginia és Carlos Alberto életében. Egyikük sem tudja, hogy Rodrigo úr is Roldan-éknál fog dolgozni. Danilot megkéri az apja, hogy Carlos Albertonak valami nehéz és megalázó munkát adjon. Maximiliana új, nagyszabású terve, hogy börtönbe juttassa Aldot, aki egyébként épp a Katonai Akadémiára szeretne jelentkezni. Ezzel megzsarolja Maricruzt, hogy önként menjen a lány zárdába. Sagrario felkeresi Viktor Rivadeneyrat és elárulja neki, hogy Junior kettejük gyermeke.