hirdetés

Bosszú vagy szerelem 90. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 90. részének hosszabb tartalma

 

 

Mihriban szeretné, ha a fia boldog lenne, bedobja Bülentnek, mi lenne, ha beszélne Banuval, de a fia nyomatékosan megkéri, nehogy beszéljen vele, ez csak rájuk tartozik, majd otthagyja egyedül vacsorázni tovább az anyját.

 

Tahsinnak újabb emlék villan be, mikor kávéznak a vacsora után, meglátja Cesur házának falán a festményt. Megkérdezi, mit keres ott a kép. Cesur, megjegyzi, pont ott van, ahol lennie kell. Sühan pedig megjegyzi, nászajándékba kapták. Tahsin örül, mert a lánya mindenből a legjobbat érdemli, Cesurnak pedig elmondja, nagyon becsülje meg ezt a képet, mert nagyon értékes. Cesur legszívesebben felrobbanna, de türtőzteti magát.

Tahsin megkérdezi Sühantól, miért adta oda az összes részvényét Korhannak, talán meghibbant? Semmire sem emlékszik és ez nagyon idegesíti. Miért éppen neki adott mindent és nem Sühannak? Ennek az ügyetlennek? Felteszi hangosan a kérdést, mert talán nem bíztam a vejemben? Cesur köhög egyet és inkább kimegy.

Az éjszaka folyamán Risa hívja Cesurt, egy játékra hívja. Reggel kapja az első nyomot, amin elindulhat, ha megtalálja őt, akkor Cesur nyer, de ha a rendőrséget, vagy bárki mást belekever, akkor kénytelen lesz viselni a következményeket.

Cesur és Sühan reggel kicsit összekapnak, mert a férfi továbbra sem tud megnyugodni. Nagyon várja a küldeményt, majd mikor elkezdi olvasni az újságot, akkor veszi észre a nyomot, az újságban vannak bejelölve a megfelelő szavak. Cesur elhúz úgy, hogy még Sühannak sem szól, a biztonságiaknak jelzi, kövessék mindenhova a nőt, ha elmenne otthonról. Sühan felhívja telefonon, mert aggódik érte, hiába rázza le a férfi, a nő biztos benne, hogy Risával kapcsolatos a dolog. Kiborul és Sirinnek sírja ki magát. Sirin kirángatja a szomorúságból, kijelenti, ne rúgják fel a terveket, ha Cesur nem tud elmenni, akkor majd ő elmegy vele esküvői tortát kóstolni.

Tahsin próbálja Cahidétől megtudni, hol lehet Adalet. Megkéri, valahogy derítse ki, hol lehet a nő.

Az első nyom egy sírhoz vezetett, ahol egy üzenet fogadja Cesurt. „A ház, ahol Sühan édesanyja lakott gyermekként.”

Cahide segítséget kér Korhantól, mit mondjon Adaletről, erre a férje megjegyzi, találjon ki valamit, hazudjon, abban úgy is nagyon jó. Majd a kezébe nyomná a válóper papírjait, írja alá, így gyorsabb lenne, de Cahide nem hajlandó rá, sosem fog tőle elválni, jelenti ki.

Sühan és Sirin nem tud dönteni, milyen torta legyen, mikor betoppan Cesur is és lazán eldönti, epres legyen.

Tahsin a nappaliban ül és az Adaletről készült közös képüket nézi. Megjelenik Cahide, aki sírva elkezd beszélni Korhanról, mióta megkapta a cégvezetést, teljesen megváltozott, ráadásul megcsalta őt, ráadásul el akar tőle válni, pont most, mikor megszületne a lányuk. Tahsin kiáll Cahide mellett és kijelenti, nem lesz itt semmilyen válás, majd beszél a fiával.

Korhan kiakad az olaj minősége miatt, majd megfenyegeti az embereit. Meghallotta a kifakadását Mihriban asszony is és bemegy Korhanhoz, leteremti, ne úgy viselkedjen, mint az apja.

Cesur elmondja Sühannak, hogy Risa felhívta és játékra hívta. Sühan nem örül neki, de a férfi megjegyzi, nagyon fog vigyázni. Sühan csak akkor segít Cesurnak, pl abban is, hogy, Sühan anyja hol nőtt fel, ha együtt mennek mindenhova, ha a férfi nem a háta mögött megy bele a veszélyes helyzetbe, egyedül.

Tahsin megfenyegeti Korhant, legalább ezt ne rontsa el, különben nem látja a gyermekét felnőni. Ha szembeszegül vele, ha elválik Cahidétől, akkor nem hívja többet a fiának és mindent megtesz, hogy megbüntesse. Erre Korhan csak nevet és otthagyja az apját.

Az ügyésznek is megmutatják az üzenetet. Cesur azt szeretné, ha odaengednék őt a házhoz Sühan aggódik, de a rendőrség is ott lesz, nehogy valami baj érje a férfit.

Cahide megköszöni Tahsinnak a segítséget, majd elárulja, hogy Adalet külföldre költözött, de nem tudja hova. Úgy tudja, férjhez ment. Tahsin egészen jól fogadja a hírt, megjegyzi, el sem jegyezte, úgy látszik nem tudott várni rá. Reméli boldog.

Cesur elmegy a házhoz, a rendőrség figyeli, Sühan és az ügyész aggódva várja a fejleményeket. A ház üres, de a családi képek hátulján egy újabb üzenetet, egy címet, egy időpontot talál és azt is, nem lesz több üzenet. Sühan teljesen kiakad, Cesur nem engedi, hogy vele jöjjön az újabb találkozóra, maradjon itt Sirinnel és Kemállal. Risa közben előkészül, csapdát készít.

Cesur közeledik a megadott címhez, a mesterlövészek elfoglalták a helyüket, az ügyész irányítja az akciót, engedélyt ad Cesurnak, bemehet a házba. Nem találja Risát, de Cesur belesétál a csapdába, benyit a szobába, aminél a kilincs lenyomásánál elsül egy pisztoly. Cesur sérülten rogy a földre, abban a pillanatban Sühan elejti a kezében tartott csészét és aggódik a férfi iránt, reméli nem lett semmi baja. Mivel Cesuron golyóálló mellény volt, így túlélte a dolgot, bár fájlalja a helyet, ahol eltalálta a golyó. Risa a távolból nézi a házat. Sühan otthon kijelenti, soha többet nem fogja engedni, hogy veszélybe sodorja magát. Az ügyész megjegyzi, legalább tettek egy próbát. Sühan szeretné, ha három nap múlva tényleg összeházasodnának.

Risa tovább szervezkedik, hat embert fogad fel, három embert akarnak elkapni. Turant beviszi a rendőrség és kihallgatják. Elismeri, hogy segített Risának a szökésben, de nem saját akaratából tette, megfenyegette, viszont azt, hogy most hol van, nem tudja. Fogházba zárják, hogy legyen ideje tovább gondolkodni.

Mihriban hívja Cesurt, ha bármire szüksége van, akkor hívja csak őt, segít. Bülent meghallotta a beszélgetést, teljesen részeg és nem igazán esik jól neki, amiket az anyja mondott Cesurnak. Majd megkéri az anyját, többet ne beszéljen Cesurral, zárják ki az életükből. Bülent ki van akadva, hogy ez a Cesur nevű alak mindenét elvette, előbb Sühant, majd Banut, most pedig az anyját is. Kifakad, senki sem látja, de nagyon magányos, nincs senkije, egyedül van, majd elmegy.