hirdetés

Bosszú vagy szerelem 95. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 95. részének hosszabb tartalma

 

Risa távcsővel nézi az esküvőt és mosolyog, majd látjuk, hogy visszaemlékszik a hajóindulás előtti pillanatokra, amiből kiderül, Banu mérgezte meg Sühant, ő megtartotta a szavát, így most Risán a sor. Majd visszatér a jelenbe és megjegyzi, akárhogy is, de szétválasztja őket.

 

Hivatalosan is házassá nyilvánítja Sühant és Cesurt Mihriban asszony, sok boldogságot kívánva és indul a tánc. Három napos nászútra mennek, egy vitorláson élvezi Sühan a napsütést, Cesur kormányoz, láthatóan nagyon jól érzik magukat. Romantikus török sláger szól, miközben úsznak a naplementében, Sühannak már látszik a pocakja, közösen sütnek, főznek, vacsorázzák az általuk kifogott halat. Azt tervezik, ha megoldódnak az ügyek, akkor elmennek Korludagból. Cesur meglepi egy nyaklánccal Sühant, a szerelem jelképe van rajta, ami egy ősember barlangrajz alapján készült. A csillagok alatt, a szabadban alszanak az éjjel.

Másnap vissza kell térniük, Sühan szomorú, úgy érzi, valami baj fog történni, Cesur a tárgyalására készül. Tahsin magát vádolja Adalet halála miatt, minden nap kijár a temetőbe a felesége sírjához, nagyon hiányzik neki. Reméli meg tud neki bocsátani a nő, majd mikor feláll a sírtól, egy pillanatra az ott álló Risát látja, majd amikor újra odanéz, Risa már el is tűnt.

Cahide a börtönben ül, az egyik cellatársa megjegyzi, megfelejtkeztek róla, mikor újra nyílik az ajtó és kihívják, örül, hogy csak gondol rá valaki a látogatói napon. De nem sokáig örülhet, csak Hülya jött Cahidéhez, látni akarta ilyen nyomorultan. Cahide megjegyzi Hülyának, hogy ő tette a dolgai közé a mérget, de a nő a szemébe vágja, hagyjon fel a hazudozással és hálás, hogy nem ő neveli fel a gyermekét, erre Cahide megragadja a haját és tépni kezdi, az őrök szedik le Hülyáról Cahidét.

Tahsin, mikor hazaér, Korhan fogadja és elárulja neki, látta Risát, de a fia szerint csak hallucinált, hiszen meghalt a férfi. Korhan nem készül meglátogatni a feleségét, viszont elmegy a hazatérő Sühanékhoz. Cahide dühöng Hülya miatt a cellában, a többiek azt hiszik megbolondult. Korhan elmondja, hogyan van az apjuk és elmondja azt is, az apjuk már azt hallucinálja, látta Risát. Cesur ezen nagyon megdöbbent. Tahsin lehazugozza Hülyát, amiért azt hazudta, hogy megcsalta Adaletet és a felesége ezért ment el otthonról, majd elzavarja a birtokról.

Cahidének eszébe jutott valami, az ügyésszel akar beszélni. Cesur meglátogatja a hajóbaleset túlélőjét. A férfi visszaemlékezik, amit csak mi látunk, megígérte Risának, nem mond semmit arról, hogy leszállt a hajóról. Cesur megjegyzi, ha eltitkol valamit, akkor azzal egy gyilkosnak segít, de ő tudja. Mikor Cesur kimenne, bejön a nővér, hogy végre távozhat a kórházból a beteg, mert kifizették az orvosi számláit. A férfi örül, hogy végre az apjának sikerült összeszednie a pénzt, de megtudja, hogy Cesur állta a kezelést. A jótétért cserében bevallja, hogy igen, Risa ott volt a hajón, de az indulás előtt leszállt.

Cahide elmondja az ügyésznek, még mielőtt idejött volna az ügyész a városba, megölték a nőgyógyászát és ő tudja ki volt a tettes: Hülya.

Cesur tovább kérdezi a férfit, aki nehezen, de kezd további részletekre emlékezni. Elmondja, hogy Risa néha telefonált, egy nővel beszélt és azt is kivette, hogy elrabolta a nő gyermekét, akinek cserében meg kellett tennie valamit, de a nő nevét nem hallotta. A következő képen már azt látjuk, hogy Banu aggódva jár-kel a lakásában, majd Risa jelenik meg, pedig azt hitte, hogy a fiát hozták neki vissza. Banu teljesen ki van készülve, hogy már napok óta nem látta a gyermekét, pedig ő megtett mindent, amire kérte. Risa még nem engedi vissza, egyelőre úrként bánnak a gyermekkel, de továbbiakat akar tőle, mert csak fél munkát végzett. Banu kiakad és megkérdi, pénzt kért tőle, megadta, arra kérte, hogy mérgezze meg Sühant, azt is megtette. Mit akar még tőle?

Cesur elmegy a férfival az ügyészhez, aki vallomást tesz a rendőrségen. Az ügyész  bizonytalan, de Cesur megjegyzi, Risa hulláját még nem találták meg, ráadásul Tahsin is látta ma a temetőben, bár kísértetként jár köztük. Arra a kérdésre, hogy Cesur kire gondol a nő a gyerekkel témában, a férfi kijelenti, csak egy ilyen nőt ismer. A következő képen az ügyész már ki is hallgatja Hülyát, aki elmondja, a múlt héten elrabolták a gyermekét, de az Turan volt a gyermeke saját apja, pénzért, és Cahide segített neki.

Tahsin beszélget a lányával, maga alatt van, miatta halt meg Adalet, hiszen azért szökött meg a börtönből, mert azt hitte beteg. Sühan nyugtatja az apját, nem tudhatott róla, hogy ez lesz, ráadásul ott volt Risa is, majd megkéri az apját, hagyjon fel a dolgaival, hiszen hamarosan nagypapa lesz. Megtudjuk, hogy majdnem négyhónapos terhes már Sühan, de még nem tudni a nemét. Sühan elhívja, a vizsgálatra majd ő is jöjjön vele, próbálja ezzel is segíteni az apja gyógyulását.