hirdetés

Oltári csajok 78-82. rész tartalma

Oltári csajok 78-82. rész tartalma

 

 

2018.02.26., Hétfő 20:30 - 78. rész

Angélát megfenyegetik, majd meglepő segédet szerez a nyomozásához, de még így sem biztos, hogy sikeres lesz. Le tudja-e Karola győzni a betegségét a barátai és János segítsége nélkül? Lilinek nem tetszik Kornél viselkedése, ezért tovább manipulál. Piros értesül Lehel partizán akciójáról és nincs elragadtatva egészen addig, míg valami komoly dologra nem bukkannak.

2018.02.27., Kedd 20:30 - 79. rész

Dóra végre esélyt kap arra, hogy megfizessen Biancának. Márk karrierje is veszélybe kerül, ráadásul hamar rá kell jönnie, hogy vannak emberek, akiken képtelenség segíteni. Piros addig hezitál, hogy mit kezdjen az információval, amit Lehel segítségével szerzett, hogy lehet, már késő lesz. Angéla egy kulcsfontosságú információt tud meg a lányok apjáról.

2018.02.28., Szerda 20:30 - 80. rész

Tényleg csak Angéla képzeli be, hogy valami vészesen gyanús titok veszi körül a lányok édesapjának halálát? És mi köze van Bélának a történtekhez? Időben megtudja-e Kornél a döbbenetes igazságot, amit Piros és Lehel már rég ismer? Márk esélyt kap a kitörésre, de Bianca a lemezbemutató előtt olyat tesz, amivel nem csak a karrierjét, de az életét is kockáztathatja.

2018.03.01., Csütörtök 20:30 - 81. rész

Mit tesz Kornél az információval, amit megtudott Pirostól és Leheltől? És sikerül-e Lilinek megmenteni a helyzetet? Hogyan fogadja Hajnal és Piros a Béláról szóló híreket? Szilvia igyekszik megkörnyékezni Angéla szövetségeseit, és az egyiknek visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Veszélybe kerül Karola egészsége, amikor úgy tűnik, nem fog eljutni a gyógykezelésre.

2018.03.02., Péntek 20:30 - 82. rész

Karola egyik szerette nagy butaságot tesz, hogy segítsen a nőn. Hajnal kikotyog egy titkot, ami sok gondot okoz. Pirost gyötri a lelkiismeret-furdalás, amiért beleavatkozott Kornél életébe, és ez megint valami meggondolatlan cselekedetre sarkallja. Noémi próbára teszi Angéla türelmét, és később a kislány olyat lát, amitől nagyon kiborul.