hirdetés

Bosszú vagy szerelem 88. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 88. részének hosszabb tartalma

 

Mikor Sühan magához tér a lakásban, látja, hogy Risa a földön fekszik és elmosolyodik, mert visszaemlékezik, mi is történt: mikor egy kortyot megivott a vízből, megérkezett az üzenet a telefonjára, nehogy megigya a vizet, mert gyógyszer van benne. Megkéri Risát nyisson neki ablakot, mert megszédült, amíg a férfi ablakot nyit, addig kicserélte a poharakat.

 

Sühan a csere után próbálja beszéltetni Risát, de az láthatóan nem akar semmit sem bevallani, ezért az ügyész küldi az újabb üzenetet, kezdjen úgy viselkedni, mint akin hat a gyógyszer. Mikor magához tér és látja, hogy Risa a földön fekszik, hívja az ügyészt segítségül.

Cesur közben tovább ássa a gödröt és megtalálja a testet, de megérkezik a rendőrség is, kiabálja nekik, megtalálta Adalet testét, szóljanak az ügyésznek.

Risa a kórházban tér magához, az ágyhoz bilincselve, rendőrök vigyáznak rá. Majd az ügyész bejelenti, börtönbe kerül Adalet meggyilkolása miatt. Cesur is megjelenik, majd visszaemlékezik, hogyan állt össze az ügyésszel. Már a hangosbemondón tartott provokáló beszéde is ennek a része volt. Ezzel felidegesíti Risát, a férfi ügyészhez fog szaladni, ahol az ügyész majd elülteti a fülébe, hogy Cesur után nyomoznak. Cesur nem akarja, hogy Sühan is belekeveredjen, de az ügyész megnyugtatta, ő maga személyesen felügyeli az egészet, ha Sühan nem megy bele a találkozóba, akkor Risa gyanúsnak fogja venni az esetet, ezért hagyniuk kell a találkozót lezajlani, de megfigyelés alatt tartják az egészet. Majd látjuk, Cesur jelezte az ügyésznek, megkapta az üzenetet, hol van elrejtve Adalet teste. Már az is elég lett volna, hogy Adalet sírjának a helyét tudta Risa, de mivel a nő körmei alatt megtalálták Risa DNS-ét is, elegendő a bizonyíték arra, hogy lecsukják. Amikor bezárják, Risa kiabál: „ennek még nincs vége, még nem végeztünk”.

Este Sühan örül, végre vége, Cesur is nagyokat sóhajt, bármilyen mesét is talál ki Risa, ezúttal már nem ússza meg. Cesur mosolyogva megjegyzi Sühannak, vele még számol, mert a háta mögött kavart és hazudott neki. Abban bíznak, végre nyugalom jön el az életükben és boldogan élhetnek együtt. Majd halljuk, ahogy Risa tovább kiabál és üzeni, nem szabadulnak tőle, a rémálmuk lesz, nem engedi, hogy boldogak legyenek egészen addig, amíg él és lélegzik.

Sühan és Cesur az esküvőt tervezi, viszont teljesen nem tud megnyugodni Risa miatt, de úgy érzi, így legalább szem előtt van. Risa az előzetesben magában szenved, nem mehet vissza, nem mehet vissza, majd tiszta erőből többször is a rácsokba veri a fejét és elájul.

Hülya kiakad, ki akarhat tőle váltságdíjat, majd rájön, csak Bülent tudja, mennyi pénze van, biztos, hogy ő rabolta el a gyermekét. Arra is rájön, hogy Cahide segített neki, hiába tagad mindent, Hülya nem hisz neki. Kijelenti, megtalálja a fiát, majd Bülenttel leszámol, végül Cahide jön, de akkor már a könnyei nem fogják meghatni.

Az orvos ellátja Risát. Az orvos szerint egy pszichiáter is megvizsgálhatná, de Risa szerint arra nincs szükség, csak a wc-re kéne mennie, ahol Turan már várja az előkészített tereppel. A wc-tartályba fegyvert rejtett, Risa elteszi, majd hagyja, hogy megbilincselve elvigyék a kórházból.

Sühan nem tud aludni, a jövőjükön gondolkodik, az éjszaka közepén megéhezik, Cesur készít neki vacsorát és közben az álmaikról, egymásról beszélnek. Sühan elmenne Korludagból, Cesur a sok peres ügy miatt egyelőre nem hagyhatja el a várost, de utána ott élnek, ahol Sühan csak szeretne.

Hülya elmegy Bülenthez az éjszaka közepén és a gyerekét keresi, mindenkit felébreszt, még egy kővel az ablakot is betöri. Mindenhol a fiát keresi, Mihriban nem érti, miért keresné itt a fiát. Bülent is úgy tesz, mint, aki nem tud semmiről semmit. Mihriban próbálja megnyugtatni Hülyát, a nő megfenyegeti Bülentet, ha valami baja történik a fiának, akkor rájuk gyújtja a házat, erre Bülent kipenderíti a nőt. Mihriban azért elgondolkodik és reméli, hogy a fia nem keveredett bele Cahide mocskaiba, mikor lerázza az anyját, azért Mihriban aggódva sóhajtozik.

A kórházból éjszaka autóval visszaszállítják a rendőrök Risát a fogdába, de menet közben úgy tesz, mint akinek „kisdolgot kell végeznie”. A rendőrök félreállnak, hogy elvégezhesse a dolgát, de mikor közelednek hozzá, hogy kiszállhasson az autóból, lelövi a két rendőrt és megszökik. Cesur rémálomból ébred, majd kijelenti, az élete árán is megvédi Sühanékat. Turan érkezik és felveszi a rendőrautó mellett álló Risát. Risa visszaemlékezik, hogyan szervezte meg a szökését. Turan viszont ideges, milyen helyzetbe keverte őt megint Risa, nem érti, miért kellett megölnie a rendőröket. Risa szerint legyen hálás, fogja be a száját és nem lesz baj.

Reggelinél Sirin felvetésére megint az esküvőt tervezik, de megérkezik az ügyész a rossz hírrel.

Risa a pénzt számolja, amit Turan a páncélszekrényből hozott el, mivel hiányzott belőle egy köteg, azt is kiszedi belőle Risa. Turan szerint ennyi igazán járt neki, Risa szerint viszont nem, örüljön, hogy megkapja a szabadságát, hiszen nem vallott róla már Adalet ügyben sem. Turan elmegy a rejtekhelyről, de Risa megfenyegeti, ha köp a rendőröknek, akkor rosszul jár.

Az ügyész elmondja Cesuréknak, Turant megfigyelés alá veszik, de nem kapják el azonnal, hátha elvezeti Risához. Cesur kiakad, erről beszél, Risát csak egy módon lehet megállítani, most is gyilkolt (az egyik rendőr a helyszínen meghalt, a másikat még kórházban kezelik), de az ügyész és Sühan próbálják megnyugtatni. Az ügyész szerint Risának két lehetősége van, vagy külföldre menekül, vagy ide jön és bosszút áll. Mostantól védelem alatt kell élniük, amíg Risát el nem kapják. Cesur nem örül, az ügyész szerint ne aggódjon, nem fog sokáig tartani.