hirdetés

Deadpool magyarul is összeakad Kábellel

See video

Megérkezett a Deadpool második részének előzetese magyar szinkronnal is.

 

A második rész rövid tartalma alapján is annyira lesz komoly, mint az első, amely fordított egyet a szuperhősös filmeken. A kemény odamondogatás, a trágár jelenetek miatt nem véletlenül okozott meglepetést sok nézőnek, a rajongók meg már várják a második részt, amihez egészen májusig kell még valahogy elütni az időt, mert 17-én jön magyarul a Deadpool második része.

 

A rövid történet....

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését.

Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik.

Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

 

szereplők: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy

 

premier: 2018. május 17.