hirdetés

Bosszú vagy szerelem 77. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 77. részének hosszabb tartalma

 

 

A rendezvényen Mihriban asszony mondandóját Cesur vezeti fel. Mihriban átlátható, becsületes rendszert ígér, ha őt választják. Cserében Tahsin is felszólal. Kiemeli, ennek a falunak a neve Korludag, ezt a falut ő teremtette a semmiből, majd aranypénzt szór ki a népnek. Sühan elsüllyedne szégyenében.

 

Bülent megjegyzi az anyjának: „Megmondtam neked, hogy ha Tahsin Korludag elindul egy versenyen, akkor azt meg is nyert”. Cesur viszont megnyugtatja Mihribant, ne aggódjon, meg fogja nyerni a választást.

Risát beviszik, vallomást kell tennie az ügyészségen. Adalet már a kórházban fekszik, Necla érkezik segíteni neki. A volt asszisztensét megnyugtatja, ne aggódjon, szándékosan vette be a gyógyszereket, már kimosták a gyomrát. Risát nem az ügyészségre viszik. Adalet helyén a kórterembe Necla fekszik be az ágyba, közben Adalet megszökik, de megbeszélik, mondja azt, hogy elkábította őt. Risát bezárják egy olyan ketrecbe, amiben megölték Fügen asszonyt, a rendőrnek öltözött férfiak pedig ott hagyják és megjelenik Cesur. Addig akarja ott tartani, amíg el nem mondja az igazságot.

Az ügyész beszélget Sühannal, megkérdezi tőle, miért adta az apja Risának a hotelt. Zsarolja valamivel? Turan ott hallgatózik a közelükben és rákérdez, ezért vitték akkor be megint a főnökét? Az ügyész is csak néz, mert nem tud róla, hogy Risát bevitték volna kihallgatásra. Közben Cesur próbálja megtudni Risától az igazságot, de nem jutnak túl sokra egymással, csak finom fenyegetőzésekig, majd mikor otthagyja estére, „gondolkodni”, akkor Risa egyre idegesebb lesz. Az ügyész gyanakszik, talán Cesur lehet az, aki elrabolta Risát, Cesur éppen az utolsó pillanatban ér vissza Rifat műhelyébe, a helyet figyelő rendőrök készülnek bemenni, megnézni, tényleg ott van-e. Ennek ellenére az ügyész nem hiszi, hogy nincs benne az ügyben Cesur.

Tahsin Korludag birtokát átkutatják, Adalet asszonyt keresik. Tahsin megint rosszul lesz, Hülya próbál segíteni neki és úgy tesz, mintha aggódna. Cahide elmondaná, megtudta Tahsin ajánlatát, de Korhan nem akarja hallani, nem akar olyan lenni, mint az apja. Necla felhívja Tahsint, hogy Adalet a vadászházban várja, Hülya kihallgatja a beszélgetést.

Sühan elmegy Cesurhoz, a nő azt reméli, hogy a férfinek nincs köze Risa elrablásához. Cesur kiakad, hogyan kérheti tőle számon a dolgot, amikor a nő titkol előtte folyamatosan valamit. Cesur szeretné, ha Sühan maradna éjszakára, de a nő úgy gondolja, jobb, ha most hazamegy.

Tahsin és Adalet végre találkoznak, a nő nagyon aggódik, hogy beteg a férje, de Tahsin csak annyit mond, hogy nincs semmi baja. Tahsin elismeri, addig nem tehet semmit Risával, amíg nem tudja megszerezni a felvételt. Jelenleg, ha valami baja lesz Risának, akkor nyilvánosságra kerül a felvétel.

Másnap Cesur elindul Rifat műhelyébe, a rendőrök követik, őket pedig Sühan. Cesurt megint elviszi a titkos fehér autó, a rendőröknek továbbra sem tűnik fel a dolog, míg Sühannak természetesen azonnal gyanús az a kocsi és utána megy.

Tahsin azt tervezi, külföldre szökteti Adaletet, a felesége nem akarja otthagyni a férjét, nehogy megint Risa kezébe kerüljön. Tahsin a tárgyalások miatt sem, de Sühan miatt sem akar addig külföldre menni, amíg nem oldja meg ezt az egészet, mert akkor Risa a lányán bosszulja meg a dolgot.

Sühan megtalálja raktárba zárt Risát. Cesur éppen nincs ott, mivel elmegy ételért. Nehéz döntés előtt áll: ha segíteni akar az apjának, nehogy börtönbe kerüljön, akkor hívnia kell a rendőrséget, viszont ebben az esetben Cesur kerül börtönbe. Sühan feltétele: ha kiszabadítja, akkor senkinek sem beszélhet erről az egészről. Megpróbálja kiszabadítani a férfit, de nem sikerül, mert visszatér Cesur.