hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1230-1234. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1230-1234. rész tartalma

 

 

2018.03.19., Hétfő 21:40 - 1230. rész

Lili nagyon felszabadult és boldog, amiért tegnap Danival eldöntötték, hogy nem lesz abortusza. De mikor Karesz tudomást szerez a terhességről, és örül neki, lelkifurdalás kezdi gyötörni. Ám tartja magát a hazugsághoz, mivel Dani szeretettel áll a gyerekhez. Mesi viszont képtelen asszisztálni ehhez a színjátékhoz, és mérgesen megfenyegeti, hogy beköpi Karesznél.

Karola nagyon megbántódik, mikor még utoljára elmegy a tetováló stúdióba, és Dani hűvösen lerázza. Azonban a lány ragaszkodik hozzá, hogy megmagyarázza, miért döntött az elutazás mellett. Még a boksz terembe is követi Krisztiánt, hátha tud vele beszélni. Mikor ott tévedésből dulakodásra kerül sor, és Karola könnyebb sérülést szenved, Krisztián megtörik.

Lali reggel iszonyú lelkes: ma lesz a koncert! Timivel próbálnak, és közben be is próbálkozik a lánynál, aki elutasítja: Most nagyon izgul, de a koncert után majd igyanak valamit. A koncertre azonban nem kerül sor, mert megjön Bécy és Georg is, és Georg kibukik: ő kifejezetten megtiltotta Lalinak, hogy koncertet szervezzen ide. Bécy és Tamás lapítanak: valamit nagyon félreértettek… Georg megszünteti az együttműködését Lalival, és Timit is nagyon letolja. Lalit pillanatnyilag nem is érdekli a karrierje, mert Timiben látja a jövőt.

2018.03.20., Kedd 21:40 - 1231. rész

Lili reggel nagyon fél, mert vérzik, és attól tart, hogy valami baj van a kisbabával. Dani is aggódni kezd, és elkíséri a lányt az orvoshoz. Lili eközben nemcsak a babáért aggódik, hanem azért is, hogy kiderül-e a hazugsága. Szerencsére Dani nem gyanakszik, és a baba is jól van.

Bori elszánta magát, hogy nagyon különleges napot fog eltölteni Karolával, mivel a barátnője holnap elutazik. Azonban Bori legnagyobb bosszúságára először semmi sem történik a tervek szerint. Végül azonban a meglepetésbuli teljes sikert arat, Bori pedig egyszerre örül és szomorkodik.

Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt van a tegnapi kudarcai miatt. Elmegy a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem veszik komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszik meg Lalinak, elutasítja a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozik Kingával, aki adományokat gyűjt az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segít neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze.

2018.03.21., Szerda 21:40 - 1232. rész

Dani a Lilinél tett látogatása során megállapítja, hogy a lány nem érzi jól magát a hajón, ezért eléri a házban, hogy Lili visszaköltözhessen. Mikor Lili megtudja, repes a boldogságtól, és búcsút vesz a hajón lakó barátaitól. Lili Karesz miatt érzett lelkiismeret-furdalása is elmúlik, mikor Karesz azt a látszatot kelti, hogy nem tudja elképzelni, hogy a közeljövőben apává váljon.

Orsi váratlanul bejelenti Joe-nak, hogy néhány napra elmegy egy kulcsosházba a barátaival, mert szünet van. Orsi hangulata egy csapásra elromlik, amikor kiderül, hogy Marci sem marad ki a buliból. Orsinak az veszi el a kedvét az egész bulizástól, hogy Marci ráhajt Zitára. Orsi megadja az „engedélyt” Zitának Marcihoz, de közben iszonyú féltékeny. Marci figyelmét sem kerüli el Orsi féltékenysége, és négyszemközt bevallja Orsinak, hogy még mindig nagyon tetszik neki.

Bori Karola búcsúztatásával van elfoglalva, eközben Roland majd kiugrik a bőréből, mikor Drex felhívja őt, hogy megvette neki a repülőjegyet Ibizára. Roland elmondja Borinak, hogy még ma Ibizára utazik, mire Bori kiakad, és jelenetet rendez, amiért a barátja magára hagyja őt. Roland nem találja a személyi igazolványát, azt feltételezi, Bori volt, aki ellopta az okmányt, hogy ő ne tudjon elutazni Ibizára. Később kiderül, hogy maga Roland volt az, aki elhányta a személyijét.

2018.03.22., Csütörtök 21:40 - 1233. rész

Lili boldog, amikor Dani és ő a légző-gyakorlatok kipróbálása közben közelebb kerülnek egymáshoz. De Karesz és a többiek megzavarják a meghitt pillanatot, akik meglátogatni jöttek Lilit az új otthonában. A srácok viccből kipróbálnak egy applikációt, ahol az ember megnézheti, hogy fog kinézni a közös gyerekük. Lilinek ez az egész nagyon kellemetlen, ahogy az is, hogy Dani és Karesz együtt mennek el az éjjel-nappaliba. Lili hirtelen pánikba esik, amikor Milántól megtudja, hogy Karesz magával vitte a terhességi kiskönyvét. Lili majd belehal a félelembe, hogy kiderülhet a hazugsága az apa személyével kapcsolatban, ráadásul esélye sincs ezt megakadályozni.

Reggel Orsi teljesen össze van zavarodva, mivel kicsit zavarja őt, hogy Marci Zitával töltötte az éjszakát. Amikor Zita elmondja, hogy Marci hozzá sem ért, Orsi furcsa módon megkönnyebbül. Amikor Marci később négyszemközt beszél vele, addig provokálja a lányt, hogy vállalja fel végre az érzéseit, míg Orsi erőt vesz magát és megcsókolja Marcit.

Szofi munkába indulva összefut az albérletnél leselkedő Márkkal, aki Teóra vár, és össze van verve. Szofi nem érti, mit keres ott Márk. De amikor Márk kiönti a szívét a munkásszállón lévő agresszív lakótársairól, és hogy nem akar visszamenni oda, mivel nem akar ismét verekedésbe keveredni, Szofi megsajnálja őt. Felviszi a lakásba a fiút, hogy leápolja, ám Tamás túl korán érkezik haza Teóval egy workshopról a klubból, meglátja Márkot alsónadrágban, mire mérges lesz.

2018.03.23., Péntek 21:40 - 1234. rész

Joe a 43. születésnapját az azt követő reggelen is ünneplik, ahol nagyon izgatott lesz, mivel megtudja, hogy Tamara aznap érkezik meg a hajóútról. Végre itt a nagy lehetőség, hogy tisztázzák, hogyan tovább. Joe nagy reményeket táplálva indul útra az exéhez, de ott egyelőre csak Teót találja, aki szintén meg akarja nyerni magának Tamarát. A két férfi rögtön egymásnak esik, ám a döntés az éppen hazatérő Tamara kezében van.

Mikor Marci reggel megint a szexszel jön, Orsi besokall, és kiosztja a fiút. Cseppet sincs meggyőződve arról, hogy megbízhat Marciban, és hogy valóban ő az, akivel elveszítené a szüzességét. Evelin segítségével azonban később rájön, hogy szerelmes a fiúba, mint ahogy az is belé. Orsi ezért már hajlik a békülésre, ám ekkor megtudja, hogy haverjai előtt Marci azzal dicsekszik, hogy lefeküdtek egymással. A lány úgy érzi, hogy megalázták és elárulták.

Egy veszekedés során Laura Gábor fejéhez vágja, hogy már látni sem bírja tovább. Gábor persze megsértődik és bosszútervet kovácsol. Óriásplakátot készíttet magáról és kiteszi az Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzza magát, de hű szövetségesével, Evelinnel aztán kegyetlenül visszavág.