hirdetés

Oltári csajok 91-95. rész tartalma

Oltári csajok 91-95. rész tartalma

 

 

2018.03.19., Hétfő 20:30 - 91. rész

Kornél elviszi Pirost életük egyik emlékezetes helyére, ahol meglepetést tervez. Hajnal végre elutazhat Párizsba a főzőtanfolyamra. Jánost kétségek gyötrik, hogy Hajnallal tartson-e, és magára hagyja beteg édesanyját, vagy engedje Hajnalt egyedül elutazni, és vállalja egy távkapcsolat kockázatait. Szilvia bosszúja szétszakít két szerető szívet.

2018.03.20., Kedd 20:30 - 92. rész

Lehel arra a következtetésre jut, hogy Kornél megint titkol valamit Piros előtt, és szembesíti az ifjú házmestert az elméletével. Szilvia tagadja, hogy ő állna az erdőben történtek mögött, de a kavarása tovább keseríti az Erdész lányok életét. Hajnal előbb úgy hiszi, nincs semmi esélye, hogy teljesüljenek az álmai, aztán rádöbben valamire, ami sokkolja.

2018.03.21., Szerda 20:30 - 93. rész

Béla elmondja az üzleti tervét Ildikónak, amivel megmenthetné a lovardát. Vajon mit szól Ildikó hozzá? Piros és Kornél szeretnék felvidítani Lehelt, és emiatt Piros semmitől sem riad vissza. Hajnal megtudja, mit titkol előle János, és nincs az igazságtól elragadtatva. Angéla igyekszik úgy szövögetni a szálakat, hogy mégis ő szerezhesse meg a mesés hozományt.

2018.03.22., Csütörtök 20:30 - 94. rész

Ildikó kételkedik benne, hogy Angéla és Márk tényleg összeillenek. Béla még nem adja fel terveit a lovarda megmentésére. Piros komoly, a jövőjét is érintő lépésre szánja el magát. Képes lesz Lehel egy kis boldogságra találni? Hajnal és János megint találkoznak a Hajnal által csodált ételkritikussal, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy Hajnal szerette volna.

2018.03.23., Péntek 20:30 - 95. rész

Át tudja-e hidalni Karola és Kálmán a köztük lévő különbségeket? Angéla kezdi magányosnak és kihasználtnak érezni magát a Márkkal való kapcsolatában. Vajon meg tudják-e oldani a gondjaikat együtt? Lehelt nem várt udvarló hívja randizni. Piros és Kornél tervet eszel ki arra, hogyan vidítsák fel Richárdot, ám egy váratlan vendég még jól összekuszálhatja a szálakat.