hirdetés

Bosszú vagy szerelem 97. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 97. részének hosszabb tartalma

 

Cesur és Sühan tovább játssza a szerepét a kamerák előtt, Risa elégedetten fogadja a fejleményeket. Mihriban elmondja, Bülent miatt szégyell az emberek szemébe nézni, a lemondást fontolgatja, de Korhan szerint ne mondjon le a fia bűne miatt.

 

Bülent bekerül a cellába, Cahide még mindig nehezen fogja fel a benti szokásokat, ki kell takarítania az egész termet, a többiek rajta nevetnek, majd megjelenik Hülya is.

A találkozón megjelenik Risa, kifizeti a férfit, akit felfogadott a gyilkosságra, Cesur a találkozó után elkezdik követni a taxival távozó Risát, Rifat egy másik kocsival megy utánuk. Risa elvezeti őket, a házhoz, ahol fogságban tartják Ömert. Mikor Risa elmegy, Rifat követi, míg Cesur bemegy kiszabadítani Ömert, majd hívja az ügyészt. Banu pedig nagyob boldog, hogy megmenekült a gyermeke. Banu nem tudja, hogyan köszönje meg, de Cesur kijelenti, ezt Ömerért tette, míg a nő kijelenti, mindent elmond az ügyésznek. Banuéknak ott kell maradni még, míg Risát el nem kapják.

Az ügyész ledorongolja, hogy nem bízott benne és a rendőrségben. Végül elárulja, hogy Rifat most éppen Risát követi. Az ügyész kiakad, hogy mit csinálnak, Cesur viszont kijelenti, Rifat rendőr volt, bízik benne, tudja, mit csinál. Risa viszont felszívódik a tömegben, Rifat magát vádolja, az ügyész viszont kijelenti, egyedül nem is tehetett volna többet. Rifat biztos benne, hogy Risa nem vette észre, egyszerűen elrontotta és a tömegben eltűnt. Cesur új terve szerint, mivel Risa még nem tudja, hogy Ömer már náluk van, tovább kell játszani a megtévesztést. Az ügyész beleegyezik, de csak akkor, ha minden lépésükről beszámol.

Korhan és Sühan beszélgetnek. Korhan már maga sem tudja, hogy kinek hihet, elmondja Sühannak, kivel-mi történt az utóbbi napokban. Teljesen érthetetlen számára, hogy Bülent börtönbe került, mert elrabolta Hülya gyermekét. Sühan elárulja Korhannak, Cahide ártatlan, de a tárgyalás menete miatt még nem árulhatják el, mert akkor borul a terv, amivel csapdába akarják csalni Risát. Elárulja, nem Cahide, ha nem Banu volt a tettes. A cellában Hülya és Cahide egymással veszekednek, a többiek rajtuk nevetnek. Korhan fogja a fejét, vagyis Cahidét is tőrbe csalták, boldog, hogy ezúttal igazat mondott a felesége, vagyis ártatlan, majd átöleli Sühant.

Az ügyészségen az addig Ömerre vigyázó férfi kevesebb büntetést kap, ha segít nekik. Így amikor Risa hívja, megnyugtatja, minden rendben van Ömerrel. Risa elárulja neki, holnap lezárul az ügy. Cesur készülne, de az ügyész rendreutasítja, majd ők intézik.

Sühan nem akar hazamenni, de Cesur meggyőzi, még ma este folytassák a színjátékot. Risa örül, hogy újra mozizhat. Sühanék elkezdenének filmet nézni, ennek nem örül annyira Risa, mert nem történik így semmi érdekes, de ekkor megjelenik Tahsin, aki a lányához jött. Risa gúnyosan kacag, megérkezett a színpadra Tahsin Korludag.

Cahidénél beindul a szülés.

Tahsin elárulja, sokat gondolkodott a múltkori beszélgetés után. Az ellenségeskedést félre kell tenni, az unokája miatt. Nem akarja engedni, hogy a múlt az ő unokája és közé álljon. Hiszi, hogy Cesur is meg fog tenni minden tőle telhetőt. Cesur kijelenti, mindent megtenne Sühan boldogsága miatt.

Tahsin elmondja a múltat, hogy Hasan és ő együtt nevelkedtek az árvaházban. Gyerekkori barátok voltak, majd Hasant fogadták örökbe helyette, így megérdemli a házat és a festményeket. Később a katonaságban újra találkoztak, akkor ő azonnal felismerte, viszont Hasan nem ismerte fel. Cesur dühös, miket mond az apósa. Tahsin kijelenti, Musafer úr és a felesége először őt választották gyermeküknek, de nem voltak vele elégedettek és visszaadták. Hogy miért? Mert nagyon rossz gyerek volt, majd elvitték inkább Hasant. Azokat a képeket, a Karahasanoglu család tartozásaként vette el. „Tudod, akit eddig a nagyszüleidnek gondoltál, nem is a családod, úgyhogy eddig feleslegesen küzdöttél Alemdaroglu.” Cesur erre válaszként kijelenti, az, hogy az apját örökbe fogadták, nem változtat ezen semmit, mellesleg erről már tudott, mikor Korludagba jött. Ezen mindenki nagyot néz, még Risának is tetszik a csavar.

Korhant hívják telefonon, mert Cahide szül, azonnal rohan.

Mikor Tahsin elmegy, Sühan nyugtatja a férjét, aki kijelenti, Tahsin nem tudja megbántani. Sühan megnyugtatja, sosem fog hasonlítani Tahsinra, már akkor bebizonyította ezt, amikor kimentette a tűzből.