hirdetés

Bosszú vagy szerelem 98. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 98. részének hosszabb tartalma

 

 

Korhant nem engedi be a rendőr a szülőszobára, de boldogan hallja a felsíró kislánya hangját. Ömerre és Banura az ügyész vigyáz, várhatóan a nő nem kerül börtönbe, ha elkapják Risát. Mintha vonzalom alakulna ki a két ember között.

 

Risa hívja Banut, még egy dolgot kell megtennie azért, hogy visszakapja a gyermekét. Cesurt kell odacsalogatnia Ömerért cserében.

Korhant végre beengedik Cahidéhez, a helyzethez képest, nagyon boldogok. Cahide fél, hogy elveszi tőle a lányukat, míg Korhan kijelenti, sosem veszi el tőle a lányukat, majd elárulja a titkot, Cahidének sem kell többet oda visszamennie, kiderült, hogy felmentették. Korhan boldogan mondja, tiszta lappal kezdik így hárman. Cahide bocsánatot kér, nagy hibákat követett el, de nagyon jó anyja lesz a lányuknak és őt sem fogja megbántani többet.

Banu sírva ront be Sühanékhoz, Risa elrabolta Ömert, Cesur máris indul vele, Risa pedig nézte mindezt a kamerán keresztül. Sühan nem akarja engedni, hiszen Risa meg akarja ölni, Cesur nyugtatja, ne aggódjon, kézben tartja a dolgokat, a rendőrök is ott lesznek. Az ügyész beszédet mond a rendőröknek, Cesurnak egy haja szála sem görbülhet, Risát viszont mindenképpen el kell kapniuk, mindegy hogy élve vagy halva.

Sühan nagyon aggódik, még Korhan is megérkezik megnyugtatni a testvérét. Sirinék elmennek az anyjához, kettesben maradnak. Sühan sír, nagyon rossz előérzete van. Cesur már megérkezett a találkozó helyszínére. Risa egy taxi csomagtartójában utazik, átmegy a rendőrségi kordonokon is. Sühan nagyon ideges, Korhan nyugtatgatja, majd megmutatja, megszületett a gyermeke. Sühan gratulál és ezzel sikerül kicsit kizökkenteni, mert nagyon örül a kicsinek és a testvére boldogságának.

Risa megérkezik a taxival, de talán nem a találkozó helyszínére? Cesurék egyre idegesebbek és ekkor kiderül, hogy Risa csak elcsalta Cesurt otthonról, ugyanis a birtokára megy, ahol előbb lelövi az őröket. Sühan és Korhan meghallja a pisztolylövéseket és akkor megjelenik Risa, aki gondolkodás nélkül lelövi a Sühant védeni igyekvő Korhant.

Miközben Sühan előtt leperegnek a sorozat főbb eseményei, magához tér elrabolva és újra eszébe jut, ahogy Risa lelőtte a bátyját. Egy vidéki házban van egy ágyhoz bilincselve és Risa után kiabál az őrület határán. A megjelenő Risát a sátánnak nevezi, mert megölte Korhant, de Risa kijelenti, ő jobban bánkódik, mint azt Sühan gondolja. „Elmebeteg” – kiabálja Sühan. Risa kijelenti, a bátyja csak peches volt, egyszer azért, mert Tahsin fia, majd ma rossz helyen volt rossz időben.

Sirin zokogva fogadja a hírt, hogy meghalt Korhan, Tete is sokkot kap, hogy fogja elmondani az édesanyjának, hiszen rábízta a gyermekeit, hogy vigyázzon rájuk. Az ügyész is igen ideges, Cesur a sírás határán és magát vádolja azzal, hogy volt képes arra, hogy hitt neki, miért sétált a csapdájába. Cesur a nappali padlóján vércseppeket lát, tombol, majd tiszta erőből a falba bokszol.

Cahide már várja a férjét, de Tahsin érkezik egy csokor virággal és gyönyörködik az unokájában. Mivel még mindig nem érkezik meg Korhan, ezért Tahsin megpróbálja felhívni, de nem veszi fel a telefont, míg Sühan telefonja kikapcsolva. Elmegy, hogy megnézze, mi van velük és Cahidéhez küldje a fiát.

Sühan kiakad, ha tehetné, megölné Risát. A férfi erre odaad neki egy pisztolyt, lője le, legalább Sühan keze által halna meg. Kijelenti Sühannak, nem vagy gyilkos, nem vagy képes megölni. Cesur kikészül, mert várniuk kell, az ügyész bizonyítékot keres, kiinduló pontot, merre kell menniük. Sühan végül meghúzta a ravaszt, de nem volt megtöltve a pisztoly. Risa megjegyzi, tévedtem, de igaz, „te Tahsin Korludag lánya vagy”. Sühan a fegyverrel fejen vágja Risát, de a férfi végül leteperi és a „sátánt” kiabáló Sühant lenyugtatja.

Risa arra jut, jól van, felhívja Cesurt, bepanaszolja, hogyan viselkedett vele Sühan. Közben megérkezik Tahsin is Cesur birtokára és nem érti mi ez a sok rendőr ott, majd megkérdi, hol van Sühan és hol van Korhan. Risa közben rájön, nem szabad telefonálnia, mert akkor bemérik a telefon helyét, ekkora kockázatot nem vállal be. Nem tetszik neki sem, hogy Sühant ilyen helyen kell tartania, mint egy rabszolgát. „Bár csak önként jöttél volna, akkor boldogok lennénk. Ilyen a sors, nincs mit tenni” – majd magára hagyja a szobában megláncolt Sühant.

 „A fiam miattad halt meg!” Kiabálja és lökdösi Cesurt Tahsin, az ügyész szedi le a nem védekező Cesurról az apósát. „Miattam van. Miattam történt. Bocsáss meg bátyám” – sírva kér bocsánatot Sühan a bátyjától.

Risa a külföldre szökést szervezi, két fővel.

Mihriban is megérkezik sírva Cesurhoz. „Mintha a saját fiam halt volna meg, bennem is meghalt egy rész. Kérlek, nehogy szóljatok Tahsinnak, ha megtudja, nem bírná ki.” – Ekkor veszi észre a magába roskadó férfit, aki erre felkel és elindul. Mihriban megkérdezi, hova megy. „A fiamhoz, hát hova máshova.”