hirdetés

A gyerekek miatt forgatott horrort Emily Blunt és férje

Ha nincsenek a gyerekeik, nem készül el a Hang nélkül

 

Soha nem vetemedett volna arra Emily Blunt és férje, John Krasinki, hogy horrorfilmet készítsen, ha nincsenek a gyerekeik.

 

„Az egész műfaj idegen volt tőlem, mert úgy nőttem fel, hogy irtóztam az ijesztgetéstől – árulja el Krasinski a Playboy legfrissebb számában. – Aztán megszületett a második lányunk, és hirtelen fogékony lettem egy olyan történetre, ahol a szülők mindenáron megvédik a gyerekeiket. A Hang nélkül sztorija egyetlen hatalmas metafora, ami arról szól, milyen érzés szülőnek lenni. Azt az üzenetet bontja ki, hogy eljön az idő, amikor már nincs hatalmunk a gyerekeink felett, azt csinálnak, amit akarnak, de reménykedhetünk abban, hogy sikerült úgy nevelnünk őket, hogy felkészüljenek az élet váratlan fordulataira.”

 

A Hang nélkül középpontjában egy négytagú család áll, akik nem kelthetnek semmilyen zörejt és nem is beszélhetnek egymással, mert rejtélyes, a hangok nyomán lecsapó rémek ólálkodnak a világban. „Különlegesnek találtuk ezt a történetet, és sokat beszélgettünk Emilyvel arról, hogy a mi házasságunk biztosan nem élné túl, hogy nem beszélhetünk egymással – folytatja Krasinski. – De furcsa módon mégis pontosan beleillettünk ebbe a történetbe.

John Krasinski a Hang nélkül egyik főszereplője, egyik forgatókönyvírója és ő a rendező is, míg felesége, Emily Blunt a női főszereplő.

 

(A Quiet Place – hazai bemutató: 2018. április 5.)