hirdetés

Feriha 8-12. rész tartalma

Feriha 8-12. rész tartalma

 

 

2018.03.19., Hétfő 16:50 - 8. rész

Emir mindenáron beszélni akar Ferihával, ezért egy üres előadóba csalja a lányt, de Hande váratlanul bezárja őket. Eközben a szülei sem tudják elérni Ferihát, és aggódni kezdenek érte. Riza és Mehmet között továbbra is feszült a hangulat, és Zehra is egyre elkeseredettebb a fia helyzete miatt. Az egyetemen közben pletykák kezdenek keringeni arról, mivel ütötte el az időt Emir és Feriha az előadóba zárkózva.

2018.03.20., Kedd 16:50 - 9. rész

Sanem szeretne Cansu kedvére tenni, ám kedveskedése a visszájára fordul. Feriha és Hande videója rémisztő gyorsasággal terjed. Emir csalódik Ferihában a verekedés miatt. Mehmet szégyenével az egész család próbál megbirkózni.

2018.03.21., Szerda 16:50 - 10. rész

Zehra gondoskodik Rümeysáról, amíg az asszony fel nem épül. A családnak, főleg Ferihának kényelmetlenséget okoz az idegen szituáció. Sanem szórakozni viszi Cansut. Emir és Feriha is épp oda mennek.

2018.03.22., Csütörtök 16:50 - 11. rész

Hande gonosz tervet eszel ki: elintézi, hogy Feriha tudtán kívül drogot fogyasszon a Hills-ben. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozza nemcsak magát, hanem Emirt is. A fiú hazaviszi magához, de mivel azt hiszi, Feriha drogfüggő, csúnyán összeveszik vele másnap. Feriha szörnyen érzi magát a történtek után, és erre édesanyja is felfigyel, ahogy arra is rájön, hogy lánya szerelmes Emirbe. Riza és Mehmet hazatérnek útjukról: sikerült eladniuk családi földjük rájuk eső részét, ám a tartozás kifizetésére ez sem elegendő. Cansu egyre növekvő megszállottsággal tanulmányozza az Emirről szóló cikkeket. Hande, hogy még jobban kitoljon Ferihával, a tanáraiknak is elküldi a verekedésükről készült videót. Bizottsági meghallgatás vár rájuk, mely során akár Feriha ösztöndíját is elvehetik.

2018.03.23., Péntek 16:50 - 12. rész

Feriha még mindig rettenetesen érzi magát a történtek után, és fél, hogy elveszíti ösztöndíját. Ám Koray rájön, hogy Hande áll Feriha drogozása mögött, és a tettét bizonyító videófelvétellel igyekszik jobb belátásra kényszeríteni a lányt. Hande ennek hatására a meghallgatás során mindent magára vállal, és béke jobbot ajánl Ferihának. Javasolja, legyenek barátok mostantól. Mehmet összeverekszik volt kollégáival, Riza pedig hozzájuk sietvén elesik és megsérül. Apa és fia között ezzel tovább mélyül a konfliktus. Cansu és Sanem között szintén mindennaposak a szúrkálódások és szóváltások.