hirdetés

Bosszú vagy szerelem 100. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 100. részének hosszabb tartalma

 

 

Tahsin átkozza Cesurt, a férfi elzavarja a házából, amikor hívja Sühan. A segítségére siető férfi elmondja a címet Cesurnak a telefonban, de közben érkezik Risa is. Cesur és Tahsin együtt indulnak Sühanért, aki éppen arról beszél a férfinek, hogy meghálálja neki, amit tett érte. Ekkor megjelenik Risa fegyverrel és a férfi után szalad, akinek végül sikerül elmenekülnie.

 

Risa megtalálja visszafelé az úton a menekülő férfi telefonját és így már tudja, értesítették Cesurt. Risa ezen felidegesedik és dühösen megindul vissza a házba. Cesur hívja az ügyészt, aki mozgósít mindenkit, de megkéri Cesurt várja meg őket, ne csináljon semmi meggondolatlanságot. Mikor Risa nekimenne Sühannak, a nő a törött ablaküveggel hason szúrja, aki ezek után megkötözi Sühant úgy, hogy mozdulni, látni és szólni sem tud az érkező Cesurnak és Tahsinnak. Azok viszont hallják a sírását, de hol lehet Risa? Majd látjuk, hogy egy pisztoly mered Sühanra, ha Cesur beront az ajtón, akkor az elsül. Nem Cesur, hanem Tahsin nyitja ki az ajtót, Risa a távolból hallja a pisztoly hangját, megcsóválja a fejét és a hasát fogja, ahol Sühan leszúrta, míg látjuk, hogy a nő előrehanyatlik a széken.

Most Cesurt halljuk beszélni, mint mikor Sühant hallottuk Korhan halálánál. „Ha az időt visszafordíthatnánk, ha megváltoztathatnánk azt a pillanatot, ami meghatározta a sorsunkat, milyen más lett volna… szerelmem. Ha apáink soha nem ismerték volna egymást, sosem találkoztak volna egymással. A múlt eseményei sosem történtek volna meg, mégis megtaláltuk volna egymást. Te ugyanaz a Sühan Korludag én ugyanaz a Cesur lettem volna, mégis máshogy kezdődött volna a történetünk.”

Majd azt látjuk, mi lett volna, ha: Cesur érkezik lóval, Sühan áll az autója mellett, a férfi megkérdi, lerobbant az autója?, szüksége van-e segítségre, míg a nő jelzi, nincs, de nem tudja, mi baja lehet az autójának. És megmutatnak egy másmilyen megismerkedést, a városba újonnan érkező férfi, és Korludag legszebb hölgye. Cesur engedélyt kér rá, hogy hazavigye, némi vonakodás után, Sühan felül a lóra és a vonzalom elsőre is egyértelmű.

Majd újra a jelenben vagyunk, Cesur mesél tovább, míg Sühan a kórházban kómában fekszik, de a férfi megjegyzi, az első pillanattól kezdve tudta, hogy soha többet nem hagyja el. Tahsin kint ül a váróban, Sirin meséli Mihribannak, mi történt a műtét után. Kómába esett és egyelőre nincs remény a felébredésre. A babának nem lett semmi baja, viszont nem tudják, hogy meddig élhet így tovább. Mikor Cesur kijön a kórteremből, felrázza a kint sírókat, szedjék össze magukat, hiszen Sühan él, máris temetik? „Életben van, fel fog ébredni, teljen el egy nap, egy év, de egy nap fel fog ébredni, fel kell ébrednie” majd otthagyja őket.

Látjuk Risát fogságban. „Még semminek sincs vége, semminek sincs vége, semminek sincs vége. Majd Sühan ki fog szabadítani. Azt fogja mondani, Risa nem bántott senkit. Nem fogtok elkapni.” – mondja. Majd az ügyész meséli Cesurnak, hogyan kapták el Risát. A megsérült férfi bement egy rendelőbe és ott felismerték a körözött férfit és szóltak a rendőrségnek. Az ügyész szerint talán elégtételt jelent Cesur számára, hogy Risa a börtönben ül, de az jelzi, neki ezek után semmi sem jelent elégtételt.

Cahide otthon játszik a babájával, amikor a börtönből hívja Hülya. Hülya részvétet kíván Korhan miatt és kéri, ne hagyja el magát, mert erős nőnek tartja, merítsen erőt a lányából. Zaferről is érdeklődik, megkéri, ő is vigyázzon rá, ne csak az alkalmazottak, anyára van szüksége, hiszen ő akarta, hogy világra jöjjön. „Zafernek van helye a szívedben? Most én könyörgök neked, légy az anyja.” Cahide megígéri, hogy vigyázni fog a fiára, mint a saját gyermekére. Hülya sírva fakad, elmondani sem tudja, mennyire boldog. Cahide megígéri, látogatáskor beviszi hozzá. Hülya sírva fakad, nem tudja, mikor szabadulhat, talán 20-30 éve múlva. Mikor leteszi a telefont, Cahide meglátja Korhant, aki büszke rá, jószívű feleség, sosem hagyná el őket. Korhan megkéri, el ne mondja senkinek, hogy itt van. Cahide kijelenti, dehogy mondja el bárkinek is, mert akkor bolondok házába zárnák. Ezen nagyot nevetnek, pacsiznak és megcsókolják egymást, majd látjuk, hogy Korhan tényleg nincs ott, Cahide a fotelhez beszél.

Mihriban asszony meglátogatja a fiát a börtönben. Bülent kijelenti, Cesur most nagyon szenvedhet, együtt érez. Mihriban hisz benne, hogy a fiát ki fogják engedni és akkor minden szép lesz Korludagban. Bülent viszont kijelenti, Korhan ettől függetlenül nem lesz már velük. A temetésén sem lehetett ott, pedig Korhan volt az egyetlen barátja. Megérdemli, hogy itt van, engedte, hogy a becsvágy eluralkodjon rajta, most ennek az árát fizeti meg. Ők ártatlanok voltak, egyikük sem érdemelte meg, még Cesur sem. Míg ő a mohósága után futott, Cesur csak azt akarta visszaszerezni, amit elloptak tőle, ő meg csak akadályozta.

Cesur továbbra is a kórteremben van Sühan mellett. „Istennek hála, mert mellettem vagy. Itt vagy, láthatlak téged, hallhatlak téged, megérinthetlek téged Sühan. Hol jársz most szerelmem, merre jársz?” Majd a következő pillanatban az a történet folytatódik, amit korábban Cesur mesélt, de már Sühan hangján. „Veled vagyok szerelmem, egy lovon ülünk, érzem a szellőt, érzem az érintésed. Csak most találkoztunk, mégis olyan, mintha régóta ismernélek. Egy teljesen más valóságban élünk, itt csak Cesur és Sühan létezik.” Majd látjuk tovább, ahogy beszélgetnek egymással. Sühan elárulja, egész életében ezen a birtokon élt, itt nőtt fel. Cesurról kiderül, rengeteg felé élt már, de most megtalálta azt a helyet, ahol leélné az életét. Majd elköszönnek egymástól, reméli, újra látja még és felpattan a lóra. Sirin megjegyzi Sühannak, csak nem megtalálta a hercegét, fehér lovon.

Majd újra visszatérünk a valóságba, Sühan mosolygott, Cesur bizonygatja az orvosnak, mit látott, ugye ez a gyógyulás jele? Az orvos kiküldi, míg megvizsgálja.

Korhan továbbra is ott van Cahidével és gyönyörködik a gyermekében. Reyhan toppan be, miközben még éppen beszélt Korhanhoz, a férfi közben még mindig beszél Cahidéhez, aki nevetgél, Reyhan azt hiszi megbolondult. De erre Cahide kijelenti, mit számít, ha megbolondult, így érzi magát boldognak, majd kimegy a gyerekszobából Korhannal együtt. Reyhan elmosolyodik, igaza van Cahidének, „Ezt csak az értheti meg, aki átélt hasonlót. Élj csak boldogan Cahide. Hiszen ebben a világban jobb bolondon élni.”

Tahsin a kórház folyosóján ül és megjegyzi Cesurnak, most őt hibáztatja, amiért kinyitotta az ajtót, mondjon már valamit, de Cesur nem vádolja, szerinte ezeket csak a lelkiismerete mondatja vele. Ekkor megjelenik a nővér és behívja őket az orvoshoz, a doktor elmondja, Sühan asszony állapota változatlan. Az orvos azt javasolja, hozzák meg minél előbb a döntést: A terhesség ebben az állapotban csökkenti az életben maradás esélyeit. A kómában lévő test az utolsó erejét is a terhességre fordítja, ha nem szakítják meg a terhességet, az Sühan életébe kerülhet. Tahsin megkérdezi, ha megszakítják, akkor felébred? Az orvos nem tud semmi biztosat mondani. Cesur, nem engedi, hogy megöljék a gyermeküket, úgy érzi, Sühant a gyermek tartja életben. Az orvos szerint, ha megszüli a gyermeket, a szülés Sühan életébe kerül. Tahsin szerint viszont Sühant kell menteni. Cesurnak kell döntenie. Cesur abban bízik, hogy az orvos által mondott szülés okozta sokk fogja felébreszteni Sühant. Tahsin nem akarja, hogy Cesur megérzései miatt hagyják meghalni a lányát, de Cesur nem enged. Biztos benne, hogy így lesz. „Mondjanak bármit is, én bízni fogok a csodákban, szerelmem. Sosem adom fel, nekem te vagy a bizonyíték, bizonyíték a csodára.”

Négy hónappal később

Megint az „álom” elképzelt világukban vannak, vízparton piknikeznek. Cesur kijelenti, „te maga vagy a csoda. Ha valaki nekem azt mondja, hogy itt találom meg életem szerelmét, akkor korábban ide költözök.” „Te tényleg ilyen romantikus vagy, vagy csak megjátszod magad?” kérdez vissza Sühan. Cesur elismeri, talán az, sőt azt is elismeri, néha verseket is olvas. Sühannak nagyon ízlik a szendvics, amit Cesur csinált, el sem akarja hinni, biztos az anyukája csinálta. Sühan nagyon érdekes embernek tartja Cesurt, aki erre azt mondja, „akkor garantált, hogy nem fogsz mellettem unatkozni”. Erre Sühan beképzeltnek nevezi, amin nevetnek. Majd újra látjuk, hogyan mesél a kómában fekvő Sühannak. Ekkor Sühan pocakjára teszi a kezét, elmondja, nevet kell választaniuk a gyermeküknek.