Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija

ˆhirdetés

Ma látható utoljára a Bezerédi doktort alakító Kedvek Richárd a Jóban Rosszban című sorozatban

 

Ma látható utoljára a képernyőn a Bezerédi doktort alakító Kedvek Richárd, a Jóban Rosszban egyik meghatározó szereplője.

 

A sármos pszichológus 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, és hamar belopta magát a Csillagvirág klinika női dolgozóinak szívébe. Az évek során karaktere egyre nagyobb hangsúlyt kapott a történetben, és a csillagkúti csapat alapemberévé vált, ám most saját kérésére távozik a sorozatból.

„Az első perctől imádtam a forgatás hangulatát, azt a profizmust ahogy napról napra felvesszük a jeleneteket. Kiváló stáb dolgozik a sorozaton, akik közül sokakkal baráti kapcsolatom alakult ki az évek alatt” – mondta Kedvek Richárd.

Az egyik legkeményebb forgatási napról azt mesélte, hogy esküvőjelenetet vettek fel 2016-ban késő délutántól másnap hajnalig és szinte az összes szereplő részt vett rajta, kicsit olyan volt, mint egy stábparty.

Bezerédi doktor története úgy alakul, hogy egy félreértés miatt elbúcsúzhat az állásától, a Csillagvirág Klinika társigazgatója, Faragó Alex (Kiss Ernő Zsolt) kirúgja a kórházból.

A sorozat stábjában szinte már hagyomány, hogy a távozó karaktereket egy „Csillagkút díszpolgára” emléktáblával búcsúztatják, Kedvek Richárdot is megajándékozta a csapat.