hirdetés

Feriha 31-35. rész tartalma

Feriha 31-35. rész tartalma

 

 

2018.04.23., Hétfő 16:50 - 31. rész

Halil szeretné jobban megismerni Ferihát, és Mehmettől kér segítséget, aki viszont nem szeretne belefolyni az ügybe. Cansu megharagszik Sanemre a lakás újradekorálása miatt, ami Sanem és Haldun között is konfliktust szül. Koray megpróbálja helyreállíttatni a gépén a videófelvételt, ami a diszkóban készült, és ami nagy bajba sodorhatja Handét. Halil beviszi az egyetemre Feriha telefonját, ami az autójában maradt, és meglátja, hogy Emir mindenáron beszélni akar Ferihával, a lány viszont tiltakozik.

2018.04.24., Kedd 16:50 - 32. rész

Zehra továbbra is le akarja beszélni Rizát Feriha és Halil házasságáról, a férfi azonban hajthatatlan. Halil ajándékot vesz Ferihának, hogy így kedveskedjen neki. Riza megtudja, hogy Zehra megpróbálta lebeszélni Halil édesanyját az esküvőről. Sanem meglepetten szembesül vele, hogy Cansu tőle szokatlan módon kidobta azt a magazint, amelyikben Feriha is szerepelt. Mehmetet meglátogatja Seher, a szemközti üzletben dolgozó lány.

2018.04.25., Szerda 16:50 - 33. rész

Veysel és Riza megkapják a hitelt az üzletre. Zehra úgy dönt, hogy eláll a pertől. Hande újra az ujja köré csavarja Korayt. Emir Feriha kibékítésén dolgozik, miközben a lány próbálja elkerülni az apja által előre elrendezett házasságot.

2018.04.26., Csütörtök 16:50 - 34. rész

Zehrának végre sikerül jobb belátásra bírni a férjét, ám az örömteli hangulata nem tart soká. Haldun és Cansu mindent megtesznek, hogy Sanemet kiengeszteljék. Emir, mivel telefonon nem tudja elérni Ferihát, nagy lépésre szánja el magát.

2018.04.27., Péntek 16:50 - 35. rész

Ünal felelősségre vonja Emirt a megjelent újságcikk miatt. A veszekedésük régi sebeket tép fel köztük. Riza és Zehra szervezni kezdik az eljegyzést. Hande egyre nehezebben viseli, hogy Koray és Emir még mindig haragudnak rá. Haldun és Sanem úgy döntenek, hogy Cansunak vezekelni kell tetteiért.