Sporthíradó hétköznap reggel hattól az M4 Sportcsatornán

ˆhirdetés

Négy hírműsor az M4 Sporton reggel hat és nyolc között, apróbb eltérésekkel

 

 

Exkluzív sporttartalmakkal és a legfrissebb hírekkel várja a nézőket a Sporthíradó szerdától minden hétköznap reggel hattól nyolcig a nemzeti sportcsatornán.

 

Négy Sporthíradóval várja a nézőket az M4 Sport minden hétköznap reggel hat és nyolc óra között. A négy hírblokkot egymás után tűzi műsorára a csatorna, amellyel az a célja, hogy a reggeli készülődés bármelyik szakaszában bekapcsolódhasson a néző és megtudhasson mindent, ami eddig történt és ezután történni fog a sport világában. Bár a négy hírműsor hasonlítani fog egymásra, apróbb részleteiben lesz eltérés, ahogy az a mai első adásban is történt: egyszer Hajdú B. Istvánt kapcsolták Madridból, majd Sárközy Júliát Rómából.

Az első adásban a műsor készítői foglalkoztak a keddi Real Madrid – Bayern München BL-elődöntővel, felvezették a ma esti AS Roma – Liverpool összecsapást, akárcsak a Győr – Ferencváros női kézilabda szuperrangadót, és megszólaltatták a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Bíró Attilát is a csapat oroszországi világliga-mérkőzése után.

A csütörtöki adásban szó lesz majd az előző esti AS Roma – Liverpool futballmérkőzés és a Győr – Ferencváros női kézilabda-mérkőzés eredményeiről illetve nagy hangsúlyt fektet a csatorna a hétvégi futballmérkőzések felvezetésére is.

A sporthíreket minden reggel két műsorvezető hozza el az érdeklődőknek. A képernyőn a kor követelményeinek megfelelő vizuális effektek segítik a sportkedvelő nézőket a legfrissebb információk megismerésében. Az oldalsávban a legfontosabb európai labdarúgó és magyar csapatsport-bajnokságok állásairól, eredményeiről és a következő kiemelt közvetítéseinkről tájékozódhatnak, a képernyő alján pedig hírek és információk váltják egymást. A Sporthíradó célja, hogy bemutassa a magyar sport történéseit, figyelmet szentelve a nemzetközi sporteseményeknek is.

“Alkalmazkodunk a modern, felgyorsult világhoz. Az M4 Sport küldetésének megfelelően továbbra is hangsúlyosak lesznek a magyar sport történései, de a cél, hogy a nemzetközi eseményeket is megmutassuk. Nagyon bízunk benne, hogy ez az új, pörgős, informatív formátum tetszeni fog a nézőknek, akik minden reggel velünk ébrednek majd” – fogalmazott Székely Dávid az M4 Sport csatornaigazgatója.