Éjjel-nappal Budapest 1473-1477. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1473-1477. rész tartalma

 

 

2019.03.18., Hétfő 21:30 - 1473. rész

Kareszt és a többieket sokkolja, mikor az új hajóra való költözködés közben, Lili reggel váratlanul megjelenik, és látni szeretné a fiát. Kareszen úrrá lesz a düh, és lehordja a lányt, miközben Júliával is összeveszik, aki természetesen vehemensen, és harciasan kiáll Lili mellett. Arrogánsan közli, hogy akármit csinálnak, nem tilthatják el Tedit Lilitől. A zaklatott Karesz végül a gyámügyes Diánától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy Tedi miatt érdemes lenne Lili felé nyitnia, mert ezzel a fiának is, és a lánynak is segítene.

Dávid reggel esélyt szimatol, hogy újra megkörnyékezze Evelint, mikor Niki lemondja a mára tervezett városnéző túrát. Evelin végül hagyja magát meggyőzni, hogy helyette Dáviddal tart, de természetesen, csak mint lakótársak, és haverok. A nap folyamán Dávid úgy érzi, hogy teljesen jól működik a kémia köztük Evelinnel, és még inkább vonzódni kezd a lányhoz. Dávid bizakodása azonban nem tart sokáig, mert Laura az egész albérlet előtt elmondja, hogy Dávid és ő lefeküdtek egymással.

Bence már reggel új mintákat és rajzokat készít, amik nagyon tetszenek Erikának. Miután Karola is jobban szemügyre veszi őket, és úgy látja, hogy Bence szemmel láthatóan fejlődik, felajánlja, hogy megmutatja a rajzait Krisztiánnak. Bence először örül, ám a szalonban hamar visszatér a földre, mikor Krisztián bár megdicséri a rajzait, de hiányolja belőlük az egyediséget. Bence frusztráltan keresi az inspirációt, hogy lelket öntsön a mintáiba. Végül Erikában találja meg az ihletet, és készít egy csodás rajzot.

2019.03.19., Kedd 21:30 - 1474. rész

Miközben Lilit reggel elöntik az érzelmek amiatt, hogy végre anyaként Tedi mellett állhat, Mesinek viszont majd megszakad a szíve, annyira aggódik Tediért. Nem bízik meg Liliben. Karesz nehéz szívvel közli vele, hogy adniuk kell egy esélyt Lilinek, nem tarthatják távol a gyereket az édesanyjától. Amikor Júlia, a Karesszel való megbeszélés ellenére, egy időre magára hagyja Lilit Tedivel, a kiborult Lili képtelen megnyugtatni a kicsit. Amikor Mesi, aki rá akart nézni Tedire, azonnal megnyugtatja a babát, Lili szörnyen elszomorodik. Mesi most már bebizonyítottnak látja, hogy Lili nem tesz jót Tedinek és elveszi őt tőle.

Dávid ki van akadva, mivel Evelin egy nőcsábásznak tartja őt azok után, hogy előző este Laura elárulta neki, hogy lefeküdtek egymással. Joe apailag a fia értésére adja, hogy még egyszer beszélnie kell Laurával, mivel akaratlanul is reményt ébresztett benne. Amikor Dávid kedvesen még egyszer beszél Laurával, a lány végül békét köt vele. Dávid örül ennek és reméli, hogy így már jobbak lesznek az esélyei Evelinnél.

André játékos flörtölésével annyira összezavarja Orsit, hogy reggel kiborulva ad egy pofont a fiúnak. A lányok előtt végül összezavarodva bevallja, hogy iszonyúan vonzódik Andréhoz, habár a fiú egy macsó idióta. De Orsi megesküszik, hogy semmi sem lesz közte és a fiú között. Az elhatározását azonban kemény próba elé állítják, amikor André provokatívan szembesíti a lányt a saját vágyaival.

2019.03.20., Szerda 21:30 - 1475. rész

Karesz iszonyú dühös, amikor Lili megjelenik a hajón, és kijelenti, hogy pert fog indítani Tedi kizárólagos felügyeleti jogáért. Képtelenség vele értelmesen beszélni, ki tudja, hogy a hisztérikus nő még mire fogja ragadtatni magát. Miközben Karesznek sikerül Mesit és magát is némileg megnyugtatnia és meggyőznie, hogy Lili nem árthat nekik, Milán beszél Lilivel és a szemére veti, hogy milyen nehéz helyzetbe hozta mindannyiukat, amikor elhagyta a gyerekét. Lilit lelkiismeret-furdalás fogja el. Zokogva nyílik meg Karesz és Mesi előtt.

Az előző esti szex után Orsi a mennyekben érzi magát. Úgy gondolja, hogy amit Andréval átélt, az valami egyszeri és különleges élmény. Amikor ráadásul André a lakótársak előtt is szóba hozza a szeretkezésüket, Orsi már biztosra veszi, hogy a fiú nyíltan felvállalja a kapcsolatukat. Bori és Erika mindketten óva intik azonban a hetedik mennyországban lebegő Orsit, hogy ne tévessze össze a szexet a szerelemmel, és André nem más csak egy macsó szívtipró. Amikor azonban hamarosan André is megerősíti, hogy Orsival a szexelés számára is valami rendkívüli élmény volt, Orsi igazolva érzi magát abban a meggyőződésében, hogy nem csak szexuális kapcsolat fűzi össze őket.

Dia rögtön belelkesedik, amikor reggel a barátai várnak rá és hamar eldönti, hogy aznap lógjanak a suliból, és inkább csináljanak egy görbe napot. Rámenősségével ráadásul egyre jobban elcsavarja Vitya és Lutz fejét is. S ha mindez még nem lenne elég, ráveszi a bandát, hogy törjenek be egy luxus villába, ahol egy belső medencében fürdőzve Dia minden vonzerejét bevetve folytatja a srácok hergelését.

2019.03.21., Csütörtök 21:30 - 1476. rész

Lili nagyon várja, hogy együtt töltse a napot Tedivel, és mikor Mesi kételkedik, öntudatosan közli vele, hogy ő igenis képes gondoskodni a kicsiről. Valamivel később azonban benne is kétségek támadnak, hogy képes lesz-e jó anyja lenni a fiának. Aztán Júlia segítségével összeszedi magát, és az anyai ösztöneire hagyatkozik.

Reggel Márk beszámol Karolának, hogy mennyi borsot tör Teó orra alá. Közben Teó elmondja Evelinnek a mestertervét, amivel megszabadulhatnak Márktól: drogot rejt el a mosogatópult alatt, aztán kihívja a rendőrséget a férfira. Evelin hallani sem akar erről, kb. megtiltja Teónak, hogy ezt tegye! Teó ennek ellenére elrejti a csomagot, ám Márk az eldugult a mosogató javítása közben észreveszi, és kitalálja, hogy honnan fúj a szél.

Mikor reggel Dia rájön, hogy semmit nem tanult az aznapi szintfelmérő dolgozatra, körüludvarolja Lutzot és Vityát, hátha ők kihúzzák a csávából. Lutz később odaadja neki a megoldásokat, mire Dia hálából szenvedélyesen megcsókolja. Később, az esti bulin azonban elhárítja Lutz közeledését, Vityához viszont vonzódni kezd.

2019.03.22., Péntek 21:30 - 1477. rész

Karola reggel megdöbben, amikor a Márk több pénzt szeretne. Karola elhajtja Márkot, aki nem adja fel a próbálkozást. Később, Karola húga, Adri érkezik Budapestre Barcelonából, felkeresi Karolát a szalonban. Pont összefutnak Márkkal, és érezhetően azonnal érdekesek lesznek egymás számára, de Karolának ez nem tűnik fel. Később a otthon Bence és André is azonnal szemet vetnek Adrira.

Lili úgy érzi, végre belejött az anyaszerepbe és egyre nehezebbnek érzi, hogy mindig el kell válnia Teditől. Amikor némi késéssel viszi vissza Tedit a lakóhajóra, Mesi és Karesz dühösek rá és azt követelik, tartsa be a megállapodásaikat. Lili megígéri és hazamegy, ám annyira fáj neki, hogy el kellett válnia a fiától, míg végül, egy ürüggyel visszatér a lakóhajóra.

Bagoly reggel Boldizsár mellett ébred, aki már Bagoly dalát csiszolgatja. Írt rá egy riffet, amitől Bagoly teljesen fellelkesül, mert sokat dob a számán. Amikor Boldizsár később győzködi a lányt, elő kell adniuk a dalt, a lánynak az a határozott álláspontja, hogy ez még túl korai – hiába próbálja meggyőzni ő és a lakók. Boldizsár azonban később mégis bedobja a lányt a mély vízbe, amikor egy kocsmában, ahol az ismerősei jammelnek egyszerűen a színpadra szólítja.