Éjjel-nappal Budapest 1478-1482. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1478-1482. rész tartalma

 

 

2019.03.25., Hétfő 21:30 - 1478. rész

Szofit reggel a többiek próbálják vigasztalni, hogy még ne adja fel a reményt arra, hogy megmenthetik a fodrászatot. Tamara a hétvégén felhívta az egyik bankos ismerősét, aki eljön ma hozzájuk, hátha tud valami kölcsönt intézni a felújításokra. A kezdeti reménysugár azonban hamar elhalványul, mikor a szakértő első ránézésre csípőből elutasítja, hogy erre bármekkora összeget is fel tudnának venni.

Lilinek elege van abból, hogy állandóan kuncsorognia kell Karesznél és Mesinél, ha látni akarja a fiát. Lili közli Karesszel, hogy nem hagyja magát többé megalázni. Júlia ösztönzi Lilit, hogy mindenáron harcoljon, és felhívja egy régi barátnőjét, aki családjogi ügyvéd, hogy segítséget kérjenek tőle.

Evelin már reggel tudomást szerez arról, milyen rosszul esik Laurának, hogy Dávid mennyire kedves vele, és el akarja magyarázni Laurának, hogy hiába pedálozik a srác, ő nem érez semmit iránta. Evelinnek már az agyára megy, hogy Dávid folyton megpróbálja őt elcsábítani, és nem akarja, hogy Laura rosszul érezze magát emiatt. Evelinnek végül sikerül elterelnie Laura figyelmét Dávidról, és bebeszéli magának, hogy egyáltalán nem érdekli őt a fiú. Evelin egészen addig tudja magát ámítani, míg akaratlanul sor nem kerül egy meghitt pillanatra közte és Dávid között.

2019.03.26., Kedd 21:30 - 1479. rész

Szofi reggel boldogan eszmél rá arra, hogy Tamás és ő valóban szülők lesznek. Amikor azonban Tamás a szülei előtt kifecsegi, hogy babát terveznek, Szofi lerohanva érzi magát, mivel a baba még csak meg sem fogant. Amikor nem sokkal később Tivadar és Flóra azzal szembesítik őt, hogy Flóra apjának segítségével akarja felújítani és átalakítani a fodrászatot, Szofi önvédelemből lebeszéli őket a tervükről.

Evelin kétségbe van esve, mivel az albérletben Dávidon kívül senkit sem tud megkérni arra, hogy segítsen neki pár nehéz csomagot elszállítani a bárba. Végül Evelin mégis a fiú segítségét kéri, habár még mindig úgy gondolja, hogy Dávid minden lehetőséget kihasznál arra, hogy flörtöljön vele. De meglepetésére ismét nagyon jól érzi magát Dáviddal. Evelin megzavarodik, amikor majdnem megcsókolják egymást. Később a klubban kínosan érezi magát, és kerüli a fiút.

André reggel kitalálja, hogy a táncos haverjaival White partit rendeznének a házban. Karola lehangolt a Teóval, Nitróval, Márkkal történtek miatt, Orsi pedig frusztrált, mivel nem bír elszakadni Andrétól. Miközben a lányok készülődnek André felveti Karolának, hogy játsszák azt, hogy Orsival hármasban szexelnének. Karola színleg belemegy a játékba. Orsit is azzal manipulálja André, hogy segítsen becserkészni neki Karolát, aki André táncos haverjaival flörtöl, hogy nem tud választani közülük. A buli közben Orsi közel kerül Karolához, aki továbbra is táncos fiúkat hülyíti. Szaunázás után Orsi meg akarja csókolni Karolát, de ő durván kiosztja és lerázza.

2019.03.27., Szerda 21:30 - 1480. rész

Szofi reggel még határozottan úgy érzi, hogy valóban eljött a gyermekvállalás ideje. Ám betoppan Tivadar, és arra kéri, hogy segítsen meggyőzni Flóra apját, hogy az finanszírozza a fodrászat átalakítását. Szofi kelletlenül áll rá a dologra, de aztán a megbeszélés során igencsak elemében érzi magát. Lelkes hozzáállása hamar ráébreszti arra, hogy a saját üzletről továbbra sem akar lemondani. Végül rászánja magát, hogy újabb gondolkodási időt kérjen Tamástól.

Orsi a reggelinél kivan a tegnapi buli miatt, Andrét pedig szórakoztatja, ahogy a lánynak nem tetszik, hogy André fűvel-fával kavart. Bencének sem tetszik, ahogy André kihasználja Orsit, főleg úgy, hogy André csak szexet akar Orsitól, de André lenézően beszól Bencének, hogy csak ne aggódjon Orsi miatt. Bori és Adri számonkérik Karolát, hogy miért tolta ennyire túl tegnap, Bori óvja őt attól, hogy ennyire a „régi” életét élje. André provokálni akarja Orsit, és változatlanul a hármas szexet erőlteti.

Dia a barátaival nagy bulit akar csapni este. De csalódottan veszi tudomásul, hogy Zita nem velük akar bulizni, hanem Tibivel, egy egyetemista sráccal, aki nagyon megtetszett neki. Dia, Vitya és Lutz úgy döntenek, hogy Zitát nem hagyják magára az unalmas Tibivel és annak még unalmasabb barátaival, úgyhogy robbantják a szerintük dögunalom kollégiumi partijukat. Zitának kínos a barátai viselkedése, és összeveszik velük. Úgy döntenek, hogy lelépnek, és már éppen gyorsan elköszönnének, amikor észreveszik, hogy Tibi szexuálisan zaklatja Zitát.

2019.03.28., Csütörtök 21:30 - 1481. rész

Szofi még mindig ki van készülve, miután tegnap gondolkodási időt kért gyerektémában. Mikor Tamás hazaér, megint kirohanást rendez, és azt vágja Szofi fejéhez, hogy Szofi már rég meghozta a döntését. Mert mindig Tamás az, akinek háttérbe kell tolnia a vágyait! Mialatt Szofi a házasságáért aggódik, és attól tart, hogy Tamás ezúttal nem bocsát meg neki, Tamás rezignáltan arra jut, hogy szereti Szofit, és nem akarja elveszíteni – tehát nincs más választása, mint megint engedni.

Mesi reggel határozottan visszautasítja Lilit, aki szeretné látni Tedit. Attól fél, hogy Lili valóra váltja a fenyegetését, és végleg elveszi tőlük a gyereket. Mikor Lili a rendőrséggel jön vissza, Mesi tehetetlenül nézi végig, hogy Karesz kénytelen engedni. Diána, a gyámügyes, akit Karesz hívott át erősítésnek, közli Mesivel, hogy el kell fogadnia, hogy Lili végső soron Tedi anyja.

Bence reggel teljesen elhűl, mikor megtudja, hogy Orsinak Andréval volt először valódi orgazmusa. A rosszkedvét csak még inkább fokozza, amikor a lakóközösségben azt kell látnia, hogy mindenki a saját partnerével van elfoglalva. Keserű hangon kiosztja őket, majd Gergőnek panaszolja el, hogy mostanában úgy érzi, mintha üresjáratba került volna az élete: az öccse elköltözött, nincs barátnője, és Bagoly is, Dia is, Adri is lepattintotta magáról. Gergő a „kutyaharapást szőrivel” megoldást javasolja, és elviszi Bencét bulizni a T.É.R.-be, ahol a fiú össze is jön egy csinos lánnyal.

2019.03.29., Péntek 21:30 - 1482. rész

Miután Tamás és Szofi kibékültek, Tamás szeretné teljes szívéből támogatni a nő szakmai terveit és rábólint arra, hogy ma megnéz vele egy új ingatlant. Ám amikor véletlenül a kezébe kerül a rugdalózó, amit a szülei ajándékoztak neki, fájdalmasan rádöbben, azzal, hogy kibérlik az új üzlethelyiséget, a kisbabás álmait végleg szögre akaszthatja. Tamás rájön, hogy meg tudja bocsátani Szofinak a döntést, viszont képtelen őt ebben tevőlegesen támogatni. Tamara azonban felhívja a figyelmét, hogy muszáj döntenie. Vagy megbocsát Szofinak, ennek valamennyi következményével együtt, ellenkező esetben azt a házasságuk meg fogja szenvedni.

Karesz a tegnapi veszekedés után közeledik Mesihez és megnyugszik, amikor a lány megígéri neki, hogy ezután nyugton marad, és nem tesz keresztbe Lilinek. Karesz annál inkább bepánikol, amikor Mesi és Tedi hirtelen eltűnnek, amikor Lili elvinné a kicsit. Lili úgy érzi, becsapták és mérgesen kijelenti, hogy azonnal megindítja a pert azért, hogy ő határozhassa meg Tedi tartózkodási helyét. Amikor később Mesi megjelenik a lakóhajón, és magyarázatot ad az eltűnésére, továbbá bocsánatot is kér, Karesz közli vele, ezzel az kockáztatta, hogy elveszítik Tedit. Karesz kétségbeesetten felkeresi Lilit, hogy mégis meggyőzze, a lány azonban nem enged. Ő Tedivel akar lenni. Karesz nem lát más megoldást, mint hirtelen ötlettől vezérelten felajánlja Lilinek, költözzön a lakóhajóra.

Reggel Lali mérges, amikor meglátja, hogy Niki feltöltött a netre egy videót, ami a Joe buliján történt fellépéséről készült. Ám amikor meglátja, hányan kattintottak a videóra, a dühe lelkesedésbe csap át. Lali azt hiszi, hogy az emberek odavannak a daláért. Lali már reménykedni kezd, és arról álmodozik, hogy újra berobbanhat, mint popsztár. Ezért aztán felesleges költségekbe veri magát és új szerelést vásárol, miközben a barátai azért aggódnak, hogy csak ábrándokat kerget. Úgy gondolják, az emberek csak azért nézik meg a videót, hogy poénkodhassanak rajta. Lali a saját bőrén kénytelen megtapasztalni az igazságot, amikor később elkezd énekelni a T.É.R-ben.