Éjjel-nappal Budapest 1483-1487. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1483-1487. rész tartalma

 

 

2019.04.01., Hétfő 21:30 - 1483. rész

Reggel Karola szétcsapva ébred, ami a többiek közül egyedül Adriban kelt némi aggodalmat. Ez csak tovább fokozódik, amikor a lány üres borosüvegeket talál a nővére szobájában. Karola elintézi egy nem létező magyarázattal, de Adri nem akarja annyiban hagyni a dolgot, és elmegy a tetováló szalonba válaszokért. Ott belefut Márkba, aki éppen a plusz pénzért jött Karolához. Karola mind a kettejüket kidobja. Adri be van zsongva Márktól, és elmennek együtt kajálni.

Mesi kétségbeesve kénytelen elfogadni, hogy Lili visszaköltözik a lakóhajóra. Mikor Lili teljesen ki akarja sajátítani magának Tedit, és viszályt szít Mesi, és Karesz között, Mesi legvadabb félelmeit látja valóra válni. Mesi úgy érzi, Karesz cserbenhagyta őt, és veszélyben látja a kapcsolatukat. Mesi félig-meddig megenyhül, mikor Karesz biztosítja őt arról, hogy ők ketten összetartoznak. Később mikor Mesi hazaér, pont egy családi idillbe csöppen. Látja, ahogy Karesz, Lili és Tedi játszanak, és fájdalommal világossá válik számára, hogy Karesz Lili és Tedi – hárman egy család.

Joe-nak születésnapja közeledik, és egészen addig nyugalomban és boldogságban tölti a napot, amíg Lalitól meg nem kapja az egyik kellemetlen meglepetést a másik után. Joe számára ez minden, csak nem jó. Joe nem szeretne maga körül nagy felhajtást. Mikor el akarja vinni a motorját egy szerelő ismerőséhez, belefut néhány régi motorosba, ezek után segítséget kér lakótársaitól, mert nagy bajban van. A lakótársak pánikba esve a segítségére sietnek.

2019.04.02., Kedd 21:30 - 1484. rész

Evelin reggel összezavarodva állapítja meg, hogy sokkal inkább megviseli, mint gondolta az, hogy Dávid kerüli őt. Azért, hogy elterelje a saját gondolatait és Laura figyelmét is a rosszkedvéről csajos napot tartanak Nikivel. A bárban egy spontán buliba torkollik a lányok szórakozása. Amikor Dávid és Joe felbukkannak a bárban, Evelin eufóriája azonnal elillan. Amikor Evelin később végignézi, ahogy a részeg Laura rámozdul Dávidra, ami nem hagyja hidegen a fiút, Evelin őrlődni kezd: egyrészt aggódik Lauráért, másrészt féltékeny is rá.

Dia eldönti, hogy a haverjaival tölti a napot. Tamás rajtakapja ahogy le akar lépni és összeszólalkoznak. Dia ennek ellenére átmegy Vityékhoz, de az öröme hamar elromlik, amikor a fiú apja bunkón kikezd Diával. Dia azonban lazán bosszút áll Vitya apján és szexin elcsábítja a fiút, hogy felvidítsa őt. Vityát nem sok választja el attól, hogy egyre jobban belezúgjon Diába. A váratlan szex miatt nagyon elkésnek a buliból, ahol Vitya DJ-zik. A buliban Vitya közli a féltékeny Lutzcal, hogy Dia hozzá tartozik, amit Lutznak el kell fogadnia.

Bagoly alig tudja elhinni, hogy milyen tökéletes pillanatnyilag az élete. Boldizsárral jobban mennek a dolgok, mint valaha és ráadásul Boldizsár még kap is egy lehetőséget arra, hogy beugró gitárosként fellépjen egy koncerten, amire az egyik tehetséges zenészekkel foglalkozó ügynökség fontos embere is eljön. Amikor Bagoly meglepi Boldizsárt a próbán, a fiú teljesen ki van borulva, mivel nagyon nagy nyomás alatt van. Bagoly megkönnyebbül, amikor azt hiszi, hogy a szeretetével sikerült megnyugtatnia Boldizsárt.

2019.04.03., Szerda 21:30 - 1485. rész

Dávid viccből kihívja az apját egy sportversenyre, amiben megbizonyosodhatnak arról, hogy melyikük fittebb. Joe becsvágyát felpiszkálja a dolog, és elfogadja a kihívást. A lakótársak is elkísérik őket a spontán sportnapra. Joe mindent belead, hogy imponáljon a fiának, és utolsó erejéig küzd. A bokszban Joe, úszásban Dávid áll nyerésre, Joe fia elismerően dicséri apja teljesítményét. Közben Evelin nem bírja levenni a szemét Dávidról, Gábor még mindig a különös telefonhívásait, sms-eit bonyolítja az Erdélyben megismert titokzatos lánnyal.

Diát sokkolja, amikor Vitya apja reggel meglesi zuhanyozás közben. Vitya védelmébe veszi a lányt. A felháborodott Dia ráveszi Vityát, hogy kösse el az apja imádott járgányát, és így álljon bosszút rajta. Később Vitya és az apja ismét hevesen egymásnak esnek, mivel az apja felfedez egy karcolást az autó lakkozásán. Dia bátran megvédi Vityát, akit az apja meg akar verni. Magával viszi a fiút Szofihoz és Tamáshoz.

Karola reggel megint nagyon másnapos, és a lakótársai legnagyobb döbbenetére nem is emlékszik, amikor egy idegen srác jön ki a szobájából, akivel együtt bulizott előző este, de akinek még a nevét sem tudja. Bori és Adri szeretnének beszélni Karolával, hogy egyre többet iszik, de Karola nem hajlandó meghallgatni a barátnőjét és a húgát. Ezután késve érkezik a tetováló szalonba, ahol remegő kézzel akar tetoválni, majd összeveszik az egyik vendégével is. A dühös és másnapos Karola ezután beül egy bárba, ahol tovább folytatja az önpusztító életmódot.

2019.04.04., Csütörtök 21:30 - 1486. rész

Dávid reggelre megelégeli, hogy milyen feszült a hangulat Evelin és közte, és ki akarja végre verni a lányt a fejéből. Mikor személyi edzés közben úgy érzi, hogy az egyik ügyfele jeleket küld neki, belemegy a flörtbe, ám gyorsan rájön, hogy félreértette a vendégét. Erre kiábrándultan úgy dönt, hogy otthon ivóbulit tart, de Laurán kívül senkinek nincs rá ideje.

Tamás ledöbben, mikor rajtakapja Diát Vityával. Bosszankodva belemegy egy kompromisszumba, hogy Vitya maradhat, ha Dia szerez magának valami komolyabb elfoglaltságot. Megbeszéli Rolanddal, hogy a lány a T.É.R.-ben besegít majd. Később aztán újabb kellemetlen meglepetés éri, mert Dia a barátainak rendez bulit ahelyett, hogy dolgozott volna.

Mesi élvezi a Tedivel és Karesszel töltött harmonikus családi napot. A visszaszerzett könnyedségét csak még tovább erősíti, mikor megismerkedik más szülőkkel, és összebarátkozik velük. Bár Karesz szerint Mesi új ismerősei karót nyeltek, Mesi mégis meghívja őket a lakóhajóra. Nagy elszántsággal készíti elő a hajót, és minden lakótársát megkéri, hogy Tedi kedvéért ne rontsák el a vendégséget.

2019.04.05., Péntek 21:30 - 1487. rész

Dávid reggel aggódik, de nagyon megkönnyebbül, amikor Laura kijelenti, neki nincs problémája a kalandjukkal. Bár Laura Dávid előtt úgy tett, mintha lazán kezelné a dolgot, Evelinnek és Nikinek elmondja az igazat, mégpedig, hogy többet érez, mint amit szeretne. Evelin sokkot kap, önkéntelenül is rátör a féltékenység és csúnyán kiosztja Dávidot. Azzal leplezi a kirohanását, hogy aggódik a barátnője, Laura miatt, ami igaz is, de közben iszonyúan meg van bántva.

Reggel Bagoly ledöbben, amikor Boldizsár durva jelenetet rendez a Bécy házban. Bence megígéri, hogy mellette lesz, és segít neki, és támogatni fogják valahogy Boldizsárt abban, hogy jó útra terelje az életét. Bence a nehéz helyzet közepette reménykedik, hogy lehet valami majd Bagollyal, hogyha Boldizsár kikerült a képből. Amíg a szalonban dolgozik, Boldizsár újra felkeresi Bagolyt.

Orsi reggel elveszíti állását, mivel André egyik szexjátéka miatt nem tudja felvenni a telefont. André szeretné ezt jóvátenni és megkéri Borit, hogy segítsen Orsinak munkát szerezni a Bécy klubban. Bécy azonban nem lelkesedik túlságosan a lányért, végül nagy kegyesen felveszi WC-s néninek, amit Orsi fogcsikorgatva elfogad, mivel nincs más választása. Amikor azonban rádöbben, hogy senki sem néz ki belőle ennél többet, bizonyítani akar Andrénak, hogy mindenkinek megmutassa, mit tud.