Éjjel-nappal Budapest 1488-1492. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1488-1492. rész tartalma

 

 

2019.04.08., Hétfő 21:30 - 1488. rész

Tamásnak semmi kedve részt venni a szalon megnyitóján. Tamás rosszullétet színlelve megpróbálja megúszni a dolgot, mert kezd egyre idegesebb lenni, hogy megint minden a szalon körül forog. Később úgy gondolja, hogy talán mégiscsak el kellene mennie a megnyitóra. Ezért elmegy, de teljesen feleslegesnek érzi magát. Tamás alkoholba fojtja az idegességét, míg végül elszakad nála a cérna. Mikor később Szofi kérdőre vonja a viselkedése miatt, Tamás őszintén bevallja, hogy mi a valódi problémája.

Karola reggeli közben kénytelen végighallgatni, ahogy Adri szerelmesen csevegve egy találkozót beszél meg számára még mindig ismeretlen férfival. Először kis híján a T.É.R.-nél bukik le Adri és Márk. Ám egy Márkkal folytatott veszekedés miatt Karola annyira dühös, hogy szó szerint nem lát, és nem veszi észre a húgát. Márk és Adri elmennek egy könnyed bowlingozásra, ezután elkeverednek Dénes koktélbárjába, ahol ismét majdnem lebuknak. Végül az estét Márk lakásán folytatják.

Hétvégén tönkrement a mosógép, de újat nem tudnak venni a lakók, mert túl drága. Mesi azt javasolja, hogy mivel Alexet megkereste egy baba-mama dolgokat forgalmazó cég, adják el nekik reklám célra a Tedivel készült közös fotót. Abból majd lesz pénzük, de Lilit ettől az ötlettől majdnem megüti a guta, ezért kétségbeesve más megoldást próbál találni és közben túl messzire megy. Úgy érzi, senki sem érti meg őt, de később egy Mesivel folytatott meghitt beszélgetés során megnyílik, és beszél az aggodalmáról, hogy nem ismerik el őt anyaként.

2019.04.09., Kedd 21:30 - 1489. rész

Amikor Flórának az az érzése támad, hogy Tamara hajvágás közben flörtöl az apjával, hisztisen reagál. Tamara megérti és biztosítja Flórát arról, hogy ő csak barátkozik Arnolddal, mert jól megértik egymást. Flóra bevallja Tamarának, hogy igazából nem is érti magát, mert aggódik az apjáért, hogy magányos. Biztos benne, hogy még mindig szenved Flóra anyjának halála miatt. Azóta nem került közelebb más nőhöz. Flóra meglepetés látogatása az apjánál azonban katasztrófába torkollik: a családjáról alkotott képe összetörik.

Joe meglátogatja a haverjait a műhelyben. Amikor felfedezi álmai Harleyját az egyik sarokban és megtudja, hogy senki sem tudja ezt az ékszerdobozt beindítani, Joe teljesen odáig van. Joe-nak valóban sikerül beindítania a motort, a motorosok megdicsérik. Közben teljesen elfeledkezik arról, hogy Dávid beszélni akart vele. A boldog Joe-nak az az ötlete támad, hogy kibéreli a helyet és ott egy motoros műhelyt fog nyitni! Joe lelkesen avatja be a lakótársait az új tervébe és közben nem veszi észre Dávid csalódottságát, aki igazából ma a saját terveiről akart beszélni.

Bence dühös, mivel Boldizsár a disznóbőrét, amit gyakorlásképpen kitetovált és ma meg kellene mutatnia Krisztiánnak, megsütötte! Amikor Krisztián nem veszi be Bence magyarázatát és büntetésként rajzolásra ítéli őt, Bence durcásan engedelmeskedik. Ebédszünetben Bagoly meglátogatja őt a szalonban, hoz neki egy új bőrdarabot, amit Bencének ki kellene tetoválnia. Krisztián erre dühös lesz, mivel Bence nem követte az utasításait. Dühösen rajzol egy karikatúrát Krisztiánról, amit véletlenül a szalonban felejt. Amikor késő este Krisztián berendeli Bencét a szalonba, a fiú biztos benne, hogy végleg mindent elszúrt. De a rajzok annyira tetszenek Krisztiánnak, hogy Bence kitetoválhat egy újabb bőrdarabot. Ezzel Bence egy nagy lépéssel közelebb került az álmához.

2019.04.10., Szerda 21:30 - 1490. rész

Flóra még mindig nem tud túllépni azon, ami tegnap az apjánál történt. Úgy érzi, egész élete hazugságra épült, és hogy a boldog családjukról alkotott addigi képe egy pillanat alatt szertefoszlott. Arnold kétségbeesetten igyekszik kibékülni a lányával. Szofinak és Tamarának azonban majd megszakad a szíve, és megpróbálnak köztük közvetíteni. Flórát nagyon megviseli a helyzet, úgy érzi, nyomást gyakorolnak rá. Legnagyobb elképedésére pont Tamás siet a segítségére, akivel az egész napot végig veszekedték. Nagyon hálás Tamásnak, mert még azt is megengedi neki, hogy mindaddig a lakásában maradjon, amíg szükségét érzi.

Bagolyt sokkolja, amikor Boldizsár ismét lehetőséget kap arra, hogy fellépjen azzal az együttessel. A lány szörnyen aggódik amiatt, hogy Boldizsár esetleg ismét elgyengül, ezért lépten-nyomon ellenőrzi a fiút, nehogy Boldizsár kísértésbe essen. Amikor Boldizsár rajtakapja Bagolyt, hogy a dolgai közt kutakodik, veszekedés robban ki köztük, és Boldizsár sértetten eltűnik az éjszakában.

Reggel Adri szerelmesen csetel Márkkal, amit Karola észrevesz, Adri titkolja, hogy ki a pasija, mire Karola ismét kijelenti, hogy minden pasi idióta, és óvni próbálja Adrit, nehogy kihasználják. Közben Márk folyamatosan írogat Karolának is, mert megint több pénzt akar. A tetováló szalonban megjelenik Dénes, aki ebédelni hívja Karolát, akiről kiderül, hogy gazdag vállalkozó és több éttermet is üzemeltet. Karola megosztja problémáját Dénessel, hogy nem tudja, mit csináljon Márkkal, aki a fejére nőtt teljesen.

2019.04.11., Csütörtök 21:30 - 1491. rész

Flóra fájó szívvel arra az elhatározásra jutott, hogy feloszlatja az újjáalakított fodrászatot, hogy visszaadhassa az apjának a pénzt, amiért az annyira megbántotta. Sem a megbántott kollégái, sem a vigasztalhatatlan apja nem tudja erről lebeszélni. Szofi az ereje végét járja, és végül Tamást kéri meg, hogy próbáljon beszélni a lánnyal. Először úgy tűnik, hogy ő sem jár sikerrel, de végül sikerül neki kicsit elterelni a figyelmét. Mikor Flóra hazaér, bejelenti, hogy meggondolta magát, és mégis meg fogják tartani az üzletet. A kollégák megkönnyebbülve ünneplik a döntését.

Bagoly ki van akadva, mert tegnap óta nem hallott Boldizsárról, és reggel kétségbeesésében úgy határoz, hogy elmegy hozzá, és megnézi, mi van vele. Legrosszabb félelmei igazolódnak be: Boldizsár magatehetetlenül hever a földön. Bagoly és Bence szedik össze. A lány számára eljött a döntő pillanat, hogy végleg szakítson vele, mert nem tudja és nem is akarja még egyszer végigcsinálni ezt a poklot. Később a fiú elmegy hozzá, hogy visszaszerezze, ám mikor Bagoly kitart a döntése mellett, Boldizsár mérgesen leszámol vele, és azt mondja, hogy nélküle soha nem lesz sikere a zenei pályán.

Orsi reggel nagyon örül Andrénak, aki újra fellépésre készül. Elfojtja a rossz érzéseit, mert azt hiszi, hogy nincs más nő a fiú életében. Mikor aztán André a sztriptíz minden eszközét bevetve elcsábítja, úgy gondolja, hogy a fiú is érez iránta valamit. Bár Bori próbálja megértetni vele, hogy a csábítás Andrénál úgyszólván a munka része, Orsi makacsul hisz benne, hogy a szerelem kölcsönös. Meg akarja lepni Andrét, ezért később elmegy a fellépésére is. A fellépés után egy bensőséges pillanat alakul ki közöttük azonban egy nem várt fordulat miatt Orsi megalázva érzi magát.

2019.04.12., Péntek 21:30 - 1492. rész

Amikor reggel a barátok a szerelmi életéről faggatják a meglepett Flórát, kénytelen beismerni, hogy az mostanság teljesen eseménytelen és meglehetősen magányosnak érzi magát. Szofi, Tamara és Tivadar szeretnének segíteni neki, és kieszközölnek egy randit a vonzó Bálinttal. Flóra maga is elcsodálkozik, mennyire jól érzi magát a randin, ám amikor felviszi a srácot a lakásra az hirtelen megváltozik és furcsán viselkedik. Flórát Tamás menti meg, aki épp ekkor érkezik haza.

Reggel Orsi fel van háborodva, André tegnapi viselkedése miatt, ezért teljesen leírta a fiút. Míg André nem érti, mi baja van Orsinak, a lánynak mégis szerelmi bánata van. Borinak, Karolának és Bagolynak azonban sikerül felvidítani őt és felnyitni a szemét, hogy nincs ráutalva Andréra. Orsi megerősödött önbizalommal csapatja a klubban, és hevesen flörtöl. André ezt látva féltékeny lesz.

Lali jókedvűen várja a felvételt a hangstúdióban, de örömét beárnyékolja, amikor a lakótársai éreztetik vele, hogy nincsenek elájulva a daltól és Lali újabb zenei próbálkozásától. Úgy tűnik, csak Joe hisz benne, ám Lali véletlenül kihallgatja, Joe beszélgetését a stúdióban. Lali vérig sértődik, és már azon agyal, kiköltözik. De Joe-nak és a többieknek sikerül tisztázni vele a helyzetet, és biztosítják őt arról, hogy abszolúte mellette állnak.