Éjjel-nappal Budapest 1493-1497. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1493-1497. rész tartalma

 

 

2019.04.15., Hétfő 21:30 - 1493. rész

Adri most már szeretné tényleg bemutatni Karolának Márkot, ezért estére megszervez egy vacsorát. Márk előtte még beszél Karolával, és burkoltan megfenyegeti, hogy ha nem veszi vissza, annak következményei lesznek. Karola nem ijed meg ettől, így mikor szembesül azzal, hogy a csodálatos férfi az életében nem más, mint Márk, Karola totál lesokkolódik, azonban Adri előtt nem akar vitatkozni a fiúval.

Lili kénytelen féltékenyen végignézni, ahogy a többiek miként ünneplik Mesit a mosógép vásárlásáért. Lili számára fájdalmas a felismerés, hogy még mindig nincs pénze arra, hogy megadja a fiának azt, amire szüksége van. Lili kétségbe esésében Bécyhez fordul, hogy adjon neki munkát a klubban, és még akkor sem adja fel, mikor Bécy először durván visszautasítja a kérését. Lili a visszautasítás dacára délután bemegy a klubba, hogy ismét megpróbáljon munkát szerezni, majd emelt fővel beáll Bécyhez mindenesnek.

Flóra keserédes felismerést tesz, mikor ráébred, hogy Tamás nem közömbös a számára. Hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe, elhatározza, hogy a közeljövőben kerülni fogja őt, míg ez a vonzalom alábbhagy benne. Szofi azonban keresztülhúzza a számításait azzal, hogy megkéri Flórát, hogy gyantázza le Tamás mellkasát. Flóra kétségbe esve próbálja meghiúsítani a gyantázást, de nem tud kibújni alóla.

2019.04.16., Kedd 21:30 - 1494. rész

Joe boldog a megvalósulni látszó motoros műhely álma miatt és nem is sejti, hogy Dávid emiatt lemondott a tervéről, hogy közös vállalkozásba fogjon Joe-val. Niki rájön, hogy Dávid mennyire szenved emiatt és végül kénytelen beavatni Joe-t Dávid titkos tervébe. Joe nem érti, hogy Dávid miért nem mesélt neki a terveiről és azonnal szembesíti is őt ezzel. Dávid úgy tesz, mintha a terve csak egy kósza ötlet lett volna. Joe ne is foglalkozzon, azzal. úgysem lesz semmi belőle.

Miután reggel a babakocsiban fekvő Tedit majdnem elsodorta egy autó, Lili pánikolni kezd, hogy Tedinek baja eshet. Karesz kénytelen elkísérni a teljesen kiborult Lilit, amikor az találkozik az édesanyjával és a nagymamájával azért, hogy Lili egyáltalán hajlandó legyen elhagyni a lakóhajót a kicsivel. A nagymamája elülteti a bogarat Lili fülében, hogy kereszteltesse meg Tedit. Lili beleszeret az ötletbe és dühös lesz, amikor Karesz és a többiek a lakóhajón nem veszik komolyan az ötletét.

Miután Tamás reggel halálra idegesíti Diát és Vityát a takarítási mániájával és ráadásul még a fiú vízipipáját is összetöri, óriási veszekedés alakul ki közöttük. Vitya ezt már nem bírja tovább elviselni. Összepakolja a cuccait és elköltözik Tamástól, Dia pedig szolidaritásból követi. Dia megpróbálja felvidítani az elkenődött fiút, és közös meglepetés tetkót tesznek fel maguknak egy automatából. Vitya ezután egy üresen álló épületben zajló illegális éjjeli bulival tereli el a figyelmét a lakásproblémáiról. Amikor az épület egyik nyugodt sarkába félrevonul Diával egy gyors menetre, hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy még ma beköltözik oda.

2019.04.17., Szerda 21:30 - 1495. rész

Evelin szeretné valahogy feldobni Laurát, aki egyre feszültebb a lakótársai között és folyamatosan csak Dávidra gondol. Azt javasolja, hogy töltsenek el együtt egy csajos napot. Az utcán sétálva belebotlanak egy gazdag nőbe, aki elhagyja a nevére szóló platinakártyáját, amit Evelin és Laura megtalálva kihasznál. Evelin a kártya tulajdonosának adva ki magát, Laurával együtt bemegy a hotelbe és kihasználják a szálloda összes luxus lehetőségét, amire a kártya szolgál. Ám a csalás hamar kiderül, így kénytelenek elmenekülni a szállodából.

Dia totál belelkesedik, amikor a barátaival kitalálja, hogy egy elhagyott épületbe költözik. Tamás ezt határozottan ellenzi és közli Diával, hogy ebből semmi sem lesz. Dia nem hagyja annyiban a dolgot, és összepakol egy csomó cuccot Tamás lakásából, hogy be tudják rendezni az új lakóhelyüket. De ez alkalommal alábecsüli Tamást, aki megjelenik Dia új lakhelyén és közli a lánnyal, hogy elküldi az apjához, ha nem hajlandó együttműködni vele.

Bagoly reggel még igyekszik erősnek mutatkozni, és a Boldizsárral történt szakítás után megpróbálja legyűrni a bánatát. Hogy magának is bebizonyítsa, hogy Boldizsár nélkül is tud boldogulni, jelentkezik egy énekes válogatásra. A kezdeti siker után azonban hideg zuhanyként éri, amikor nem őt választja ki a banda. Bár úgy tesz, mintha nem érintené érzékenyen a vereség, amikor azonban Bence este vigasztalni és nyugtatni próbálja, kiborul és sírva fakad.

2019.04.18., Csütörtök 21:30 - 1496. rész

Dávid csalódott, hogy Evelin – a munkája, és a teendői miatt – nem tud eljönni a szülinapi bulijára. De a csalódottsága hamar elmúlik, mikor megkapja Joe-tól az ajándékát: közös vállalkozásba kezdenek. Dávid magán kívül van a boldogságtól, de még boldogabb lesz, mikor Evelin mégiscsak beállít az ünnepségre. A fiú azt hiszi, hogy megint minden rendben van közöttük, de aztán elszúrja a dolgot egy meggondolatlan gesztussal. Később Evelin ekkor már túl részeg ahhoz, hogy veszekedjen, és hirtelen megcsókolja a fiút.

Karesz reggel összekap Lilivel, aki a feje fölött megszervezte Tedi templomi keresztelőjét, pedig a fiú ezt mindig is ellenezte. Mivel Lili a beleegyezése nélkül semmit nem tehet, összevesznek. Később Lili találkozik Mesivel, és váratlanul szövetségesre talál benne. Mesinek nagyon tetszik maga a hagyomány, ezért később megpróbálja megdolgozni Kareszt.

Teó eltűnése miatt Gábor és Evelin elmennek Teó lakására, ahol meglepve tapasztalják, hogy a férfi lakását feldúlták. Evelin megijed, Gábor vele tart a T.É.R-be, hogy elmondják mindenkinek, hogy mi történt. Később Gábor lelép Dávid szülinapi bulijáról, mivel Roland elhívja őt, hogy kivesézzék mit is látott Gábor pontosan a lakásban. Itt ismerkedik meg Lindával, flörtölni kezdenek, majd a végén a mosdóban szexre kerül sor köztük.

2019.04.19., Péntek 21:30 - 1497. rész

Evelin, miután tegnap csókolózott Dáviddal, teljesen fel van kavarodva, emiatt örül, mert egy továbbképzésre jelentkezik, hogy ezzel is kiverje a fejéből a fiút.. Azonban teljesen ledöbben, amikor Dávid váratlanul beállít a suliba és addig akarja követni, amíg bele nem egyezik abba, hogy randizzanak. Sármosan a lány segítségére siet egy stresszes helyzetben, míg végül Evelin rááll, hogy. találkozzanak. Ám amikor Evelin Dávidot várja, betoppan Laura és kétségbeesetten kisírja magát a vállán, mert megtudta, hogy Dávid egy másik lánnyal randizik.

Dia reggel támogatja a dühös Vityát, akinek még egyszer el kell mennie a gyűlölt apjához, hogy elhozza tőle a maradék cuccait. Amikor Kálmán váratlanul hazajön, a lányoknak egy csellel sikerül bejutniuk a lakásba, ahol Dia megszerzi a kulcsait, és bezárják az öreget a lakásba, sőt Dia az autókulcsát is megkaparintja, és elmenekülnek az autójával.

Orsi duzzog, mert André egyik csajt cipeli fel a másik után. Bori azt mondja neki, hogy szerezze meg, amit akar, ne várjon a pasikra. Orsi háta mögött több randit is lebeszél neki egy randi appon. Orsi először ledöbben ezen, de aztán megtetszik neki a helyzet, és hergeli a srácokat, hogy versengjenek érte.