Éjjel-nappal Budapest 1498-1502. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1498-1502. rész tartalma

 

 

2019.04.22., Hétfő 21:30 - 1498. rész

Tamás és Szofi között, ha nehézkesen is, de elindul valami szexuális közeledés, ami egy katasztrofális szexbe torkollik. Miután mind a ketten kínos csend közepette csak bámulják a plafont, Tamás nagyon megbántódik ezen, mert azt hiszi, hogy Szofi már nem élvezi vele a szexet. Később egy veszekedés során Tamás meggondolatlanul a felesége fejéhez vágja, hogy lassan már felteszi magának a kérdést, nem volt – e hiba elvennie feleségül Szofit.

Mikor Bagoly megtudja, hogy régi ismerősei fognak ma fellépni T.É.R.-ben (USNK), teljesen maga alá kerül, mert ő még egy dalszöveget sem tud kicsikarni magából. Bagoly kételkedik önmagában, és nagyon kedvetlen, ezért úgy dönt, hogy feladja a zenei karrierjét. Bence nagyon együtt érez Bagollyal, de amikor a lány meghallja Karolát egy dalt énekelni, rájön, hogy ő nem színpadra termett, az ő útja dalszerzés.

Joe, Dávid megkezdik a fitnesz stúdiójuk felújítását. Nikinek kétségei vannak afelől, hogy a fiúk tényleg meg tudják csinálni a renoválást szakértő segítség bevonása nélkül, de a fiúk büszkén állítják, hogy meg tudják csinálni. Gyorsan kiderül, hogy ez nagy tévedés. A munkálatok közben véletlenül megsértik az egyik vezetéket, és Joe-nak nem sikerül újra biztosítani az áramellátást.

2019.04.23., Kedd 21:30 - 1499. rész

Tamás reggel szomorú, mivel a tegnapi veszekedésük után nem tud beszélni Szofival. Tamara biztatja őt, hogy harcoljon a házasságáért, és egy romantikus meglepetéssel adjon egy kis lökést ahhoz, hogy helyes irányba induljanak el. Tamás ezt nem tartja rossz ötletnek, és nagyon örül, amikor Szofi beleegyezik, hogy később találkozzanak. Tamara nem ér rá, ezért Flórát kéri meg, hogy segítsen Tamásnak előkészíteni a tökéletes meglepetést. Szofi azonban nem sokkal a találkozó előtt lemondja a randevút. Tamás annyira kiborul és részegre issza magát, elpanaszolja a szerelmi bánatát Flórának és a lány kedvesen vigasztalja őt, és közelebb kerülnek egymáshoz. Otthon összezavarodva egyikük sem tudja, hogy most hogyan viselkedjenek egymással.

Evelin reggel össze van törve, mivel Dávid elutasítóan viselkedik vele, és a fürdőszobában szinte sír. Laura – anélkül, hogy tudná, hogy Evelin miatta mondott le Dávidról – fel akarja vidítani őt, és azt javasolja, hogy menjenek el együtt Nikivel a fitnesz stúdióba. Ott kiderül, hogy a szalonban éppen modelleket keresnek, és próbafotózást tartanak. Evelin meglepő módon jól érzi magát modellként, és egy pillanatra el tud feledkezni a szerelmi bánatáról.

Mesi örömmel várja Tedi keresztelőjét, azonban ezt az érzést több momentum is megzavarja: először is, a szeretettel elkészített keresztelői ruha helyett Lili régi, keresztelős ruhájában keresztelik meg Tedit, amit Lili nagymamája hozott. Aztán a fotós először csak a családot fotózza, amibe ő nem tartozik. A szertartás során azonban Mesi meghatódik, és megbékül. Lili együtt érzően vigasztalja, Mesi azonban kénytelen keserűen belátni, Lili szavai nem változtatnak a helyzetén: ő sosem lesz Tedi anyukája.

2019.04.24., Szerda 21:30 - 1500. rész

Flóra teljesen összezavarodott, az előző napi történtek miatt. Saját magát is elítéli a tettéért, ám ugyanakkor továbbra sem megy ki a fejéből. Ezért mindenképpen beszélni akar róla Tamással, de a férfi teljesen elutasító vele szemben, amivel persze nagyon megbántja Flórát. A kétségbeesett lány végül belátja, hogy Tamás sohasem fogja viszonozni az érzelmeit, és úgy dönt, hogy még aznap visszaköltözik az apjához. Nagyon rossz lelkiállapotban van, amikor megérkezik Arnoldhoz, és miután kibékülnek, Flóra kiönti szívét az apjának.

Evelint egyre jobban frusztrálja, hogy Dávid továbbra is elutasítóan bánik vele, miközben ő nem tudja elfojtani a fiú iránti érzelmeit. Amikor Lauráról készítenek egy sportos fotósorozatot, Evelinnek feltűnik, hogy a fotós Matyi szemet vetett a lányra. Evelin reménykedni kezd: hiszen ha Laura beleszeretne Matyiba, és így túltenné magát Dávidon, akkor végre ő is felszabadulhatna az ígérete alól, miszerint soha nem jön össze Dáviddal! Amikor Evelin ráadásul szemtanúja lesz, amint Dávid egy csinos lánnyal flörtöl, ráébred, hogy a fiú nem fog rá örökké várni, ezért elhatározza, hogy besegít Laurának. Először megbánja a kerítő akciót, de később, amikor Laura mégis belemegy a flörtbe, Evelin ismét bizakodni kezd, hogy akár még be is jöhet a terve.

Reggel Karola találkozik Márkkal, és engedve a zsarolásának ismét fizet neki, de a lelkére köti, hogy fájdalommentesen szakítson Adrival. Ezalatt Gábor ismét édes kettesben múlatja az időt Lindával. Linda megígéri, hogy megpróbálja szabaddá tenni magát estére, így megbeszélnek egy újabb légyottot. Később Adri Karolának önti ki a lelkét Dénes bárjában, mert Márk kezd eltávolodni tőle, alig-alig jelentkezik. Karola próbálja vigasztalni a húgát, miközben lelkifurdalása van, mert fájdalmat okoz a testvérének. Mialatt Karola próbálja meggyőzni Adrit, hogy felejtse el Márkot, a háttérben megjelenik Linda, aki Dénessel beszél. Kiderül, hogy Linda Dénes felesége, de mindezt Adri és Karola nem látja. Mialatt Gábor és Linda újabb pásztorórát töltenek kettesben, Karola a Dénessel közös vacsorán nagyon maga alatt van Márk és a húga miatt, ezért egyre többet iszik.

2019.04.25., Csütörtök 21:30 - 1501. rész

Tamás kétségbe van esve: bár Flóra kiköltözött tőlük, de a történtek után egyszerűen képtelen kiverni a lányt a fejéből, és nem tudja, hogyan kerülhet így Szofi szeme elé. Bevallja az érzéseit Joe-nak, akinek sikerül kicsit helyre tennie Tamást, és megpróbálja megértetni vele, hogy egy futó fellángolás miatt nem teheti kockára a házasságát. Tamás el van rá szánva, hogy kitart Szofi mellett, de aztán egy Flórával való teljesen hétköznapi találkozás is feltüzeli a vágyát.

Evelin reggel biztatja Laurát, hogy találkozzon még egyszer a fotóssal, Matyival. Titkon azt reméli, hogy Laura összejön a fiúval – ez esetben nem kellene, hogy lelkiismeret-furdalása legyen, ha belevág valamibe Dáviddal. Mialatt Laura randin van, Evelin mégis egyre jobban beleéli magát abba, hogy lehetne valami közte és Dávid közt. Mikor aztán hallja, hogy Laura eljött a randijáról, Evelin csalódottságában azt vágja a fejéhez, hogy lehet, hogy igazából Laura tehet róla, hogy nincs pasija.

Karesz reggel aggódva ébred rá, hogy mennyire megviseli a kapcsolatát Mesivel a Lilivel folytatott huzavona. Attól félve, hogy elveszítheti Mesit, Karesz romantikus hadjáratba kezd, és meglepi a lányt a fotózáson. De közben teljesen félreérti a lány jelzéseit, és az első fotózás után meztelenül vár rá az öltözőben. A remélt spontán szex helyett óriási botrány kerekedik: Karesz totál hülyét csinált magából, és veszélybe sodorta Mesi munkáját. Este aztán nagyon boldog lesz, mikor a lány elcsábítja, és bebizonyítja neki, hogy még mindig kívánja őt.

2019.04.26., Péntek 21:30 - 1502. rész

Tamás reggel eltaszítja magától Flórát, amikor Flóra megvárja a lakás előtt, hogy beszéljenek arról, hogy mi történt tegnap. Tamás Joe-tól kér tanácsot: aki szerint Tamás maradjon nyugton, mert Szofi sosem szerezhet tudomást a történtekről. Flóra eközben attól szenved, hogy Szofi kedves vele, és barátnőként kezeli, ráadásul még beszámol a házassági problémáiról is. Miután Szofi megható szerelmi vallomást tesz Tamásnak, Tamás felkeresi Flórát, hogy határozottan közölje vele, ami köztük volt semmit sem jelentett, és nem lesz folytatása.

Roland ideges, amikor reggel legény- és leánybúcsúval lepik meg őt és Borit a barátaik. Rolandot egy sztriptíz klubba csábítják a haverjai. Először nem annyira jön be neki az ötlet, ám amikor a sztriptíztáncosnő öltáncot ad neki, újra szívtiprónak érzi magát. Amikor azonban a barátai azzal tömik a fejét, hogy a házasság egy börtön, Roland kiakad és otthagyja a klubot. Eközben Bori az utcán sétálgat, és teszteli, mennyire jön be a pasiknak. Amikor megérkezik Rolandhoz, a T.É.R-be, a testét teljesen beborítják a rajongói telefonszámai. Roland erre elbizonytalanodva féltékenységi jelenetet rendez Borinak.