Éjjel-nappal Budapest 1503-1507. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1503-1507. rész tartalma

 

 

2019.04.29., Hétfő 21:30 - 1503. rész

Bori kimondhatatlanul boldog, hogy feleségül fog menni Rolandhoz. Mikor azonban Roland nem jelenik meg az anyakönyvvezető előtt, André felhívja Borit, hogy Roland kórházba került. Bori aggódva elindul a kórházba, és lemondja a házasságkötést. Mikor Bori a kórházban meglátja Rolandot, magán kívül van az aggodalomtól. Akkor még nem sejti mi van Roland rosszul léte mögött. Mikor azonban világossá válik számára minden és elhatározza, hogy Roland nélkül, Karolával utazik el a meghiúsult nászútra.

Roland reggel még nagyon boldog, mikor arra gondol, hogy ma feleségül fogja venni Borit. Ám elég neki egy jelentéktelen vicces kis beszólás arról, hogy most már életük végéig együtt lesznek Borival, hogy kételkedni kezdjen. Mikor Roland a ceremónia előtt a barátaival készülődik és Tamás eligazítást ad neki a házasélettel kapcsolatban, Roland egyre idegesebb lesz, míg végül ájultan esik össze a barátai szeme láttára. Roland mélységesen nagyot csalódik önmagában, mikor kiderül, hogy miért lett rosszul.

Joe reggel a sportüzletben összeűzésbe kerül az egyik női vásárlóval, aki kimondottan idegesíti őt a hisztérikus viselkedésével. A vita miatt Joe elkésik az edzőtermükből, ahol Dávid már felvételizteti a személyi edzői állásra jelentkező hölgyeket. Dávid ingerült, mert egyik jelentkező sem az igazi. Mielőtt feladnák a mai napra a reményt, érkezik egy jelentkező, akit Joe először csak távolabbról figyel, mégis nagy hatással van rá a nő bemutatója. Mikor Joe közelebbről is megnézi, rádöbben, hogy ő az a nő, akivel reggel hajba kaptak az üzletben. Újra feléled köztük az ellentét, és Dávid döbbenetére Joe-nak sikerül elüldöznie az egyetlen ígéretes jelentkezőt.

2019.04.30., Kedd 21:30 - 1504. rész

Bori teljesen elgyötörten érkezik meg Karolával a tengerpartra. Karola nagy nehezen rá tudja venni, hogy élvezze a csodás helyet, és feledkezzen meg szerelmi bánatáról. Kétségbeesetten próbálkozik belevetni magát a partizásba. Flörtöl egy férfival, aki megcsókolja őt, Bori ugyan viszonozza a csókot, de végül a szobájába menekül, mert rájön, hogy nem képes „megcsalni” Rolandot.

Flóra szíve vérzik, mikor reggel a szalonban kénytelen végignézni Tamás és Szofi szerelmes évődését. Flóra nem tudja érzéseit magába fojtani, és szomorú lesz. Szofi, Tamara és Tivadar aggódó kérdéseire kénytelen hazugsággal előrukkolni: előadja, hogy apjával vannak problémái. Szofi erre segítő szándékkal azt javasolja, költözzön vissza hozzájuk.

Lali olyan válaszlevelet kap egy lemezkiadótól, melyben dalát elutasítják, CD-jét pedig visszaküldik. A személytelen és előre elkészített válaszlevél kapcsán Lali fejébe veszi, hogy a kiadó biztosan meg sem hallgatta az anyagát, így elhatározza, kezébe veszi saját ügyét. Lali eltökélten felkeresi Bécy kiadóját, hogy ismét próbálkozzon a CD-vel. Bécy azonban mikor megérkezik, nem foglalkozik azzal, hogy Lali zenéjét hallgassa és szerinte a siker, amiről Lali beszél az a pucérságnak volt köszönhető.

2019.05.01., Szerda 21:30 - 1505. rész

Jose reggel ismét nyomulni próbál Borinál. Bori épp lepattintaná, de pont ekkor toppan be Roland, aki Gáborral utazott utánuk. Roland dühödten eldönti, hogy hazarepül, Bori pedig elhatározza, hogy végérvényesen szakít Rolanddal. Aztán úgy alakul, hogy véletlenül ugyanabba a klubba mennek éjszaka felejteni, így ismét összekapnak, majd a tengerparton, ahová Roland követi Borit rájönnek, hogy képtelenek egymástól elszakadni.

Tamást felzaklatja, mikor reggel a fürdőben véletlenül megpillantja az újra hozzájuk költözött Flórát meztelenül. Később Flóra egy véletlen balesete folytán tönkreteszi Szofi és Tamás előre megbeszélt találkáját is. Tamás dühödten arra a gondolatra jut, hogy Flóra „ügyeskedéseivel” szándékosan tönkre akarja tenni házasságát. Flóra tiltakozik a rosszindulatú feltételezés ellen, és elmondja, hogy ő is szenved a kialakult helyzettől. Később Joe egy beszélgetésük alkalmával figyelmezteti, hogy Flóra közelsége veszélyes, a házassága múlhat rajta!

Lili reggel összezavarodik, mikor munkája végeztével a Bécy klub mosdójában megadja neki egy helyes vendég a telefonszámát. Mikor Lili egy sznob társaság partiján köt ki, gyorsan rájön, hogy a kedvesnek hitt fickó egy arrogáns, pökhendi gazdag ficsúr. A vendégsereg egyetlen „normális” alakja, Olivér végül társul hozzá, és megszöknek együtt a partiról. Lili hálás köszönetet mond megmentőjének, végül az estéjük nagyon jól sikerül.

2019.05.02., Csütörtök 21:30 - 1506. rész

Mikor Bori és Roland reggel boldogan ébrednek egymás mellett, egyértelműen tudják, hogy az elmaradt esküvőjük ellenére mégiscsak összetartoznak. De mi legyen tovább kettejük kapcsolatával? Roland azzal az ötlettel áll elő, hogy pótolják be az esküvőt – és újra megkéri Bori kezét. Bori ad Rolandnak egy utolsó lehetőséget. Roland érzelmesen elmondja, hogy mennyire szereti Borit, és hogy ők ketten összetartoznak.

Lili nagyon élvezte az Olivérrel töltött vidám, gondtalan éjszakát. Olivér délutánra új randit kér tőle, ami Lilit izgatottá teszi. Kénytelen elmondani lakótársainak, hogy Tediről még egy szót sem ejtett Olivérnek, hiszen legbelül tart tőle, hogyan fog Olivér Tedi létezésére reagálni. Aztán Olivér délután korábban érkezik meg a hajóra, és Tedit megpillantja Lili karján. Lilit kellemesen érinti, hogy Olivér megértően viszonyul ahhoz, hogy van egy kisgyereke. Ám amikor este Tedi megzavarja Lili és Olivér együttlétét, Olivér elmenekül.

Joe kénytelen magának bevallani, hogy előző este nagyon jól érezte magát Lexyvel a klubban, és szívesen megismerné közelebbről is – bár ezt a lakók előtt tagadja. Joe a twerk-tudományával akar büszkélkedni a lány előtt, ám az egyik mozdulatnál becsípődik a dereka. Joe ezt jelként értelmezi, talán mégse kéne bepróbálkoznia Lexynél.

2019.05.03., Péntek 21:30 - 1507. rész

Amikor Dávid flörtölni próbál Evelinnel, a lány hidegen elutasítja. A fiút ez teljesen összezavarja, ezért a fitnesz terem felújításánál hülyeséget hülyeségre halmoz, amiért Joe alaposan leszúrja. Amikor a későbbiekben Lexy kikezd vele, a lehangolódott Dávid nem sokat kéreti magát, és lefekszik a lánnyal. Joe azonban rajtakapja, és nagyon feldühödik a történteken. Amikor Dávid később még egyszer szóba hozza Joe előtt a dolgot, meglepi az apja heves reakciója. Ráadásul Evelin is tudomást szerez a Lexy ügyről, sértődötten szemrehányást tesz Dávidnak.

Milán és Győző összetűzésbe keverednek egy taxisofőrrel, mikor fizetés nélkül le akarnak lépni. Mikor végül a rendőrség is megérkezik, Milánt és Győzőt kötelezik, hogy a pénzt estig vigyék el a taxisofőrnek. Mikor ezt bűnbánóan meg is teszik, belecsöppennek a taxis és két turista veszekedésébe, akik dühödten azzal vádolják a taxist, hogy kerülő úton vitte őket. Milánnak és Győzőnek sikerül megnyugtatnia a turistákat, hogy nem verték át őket. A taxisofőr le van nyűgözve, és viccesen azt javasolja nekik, hogy legyenek taxisofőrök. De a két fiú komolyan veszi a javaslatot, és rögtön belelkesednek.