Éjjel-nappal Budapest 1508-1512. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1508-1512. rész tartalma

 

 

2019.05.06., Hétfő 21:30 - 1508. rész

Lili nem túl boldog, amikor reggel megjelenik nála Olivér. Olivér elnézést kér, mert az előző randin menekülőre fogta a dolgot. Végül addig teper, amíg Lili még egy esélyt nem ad neki, ám azt kiköti, hogy ő nem fogja soha megtagadni a fiát. Amikor elmennek egy játékos gyerekprogramra, alaposan teszteli Olivért, hogy valóban jól elvan-e a fiával. Olivér sikeresen átmegy a teszten és megnyeri Lilit egy esti randira. A többiek őszintén remélik, hogy szuper estét töltenek majd együtt.

Evelin és Laura reggel döbbenten hallják, hogy Dávid lefeküdt Lexyvel. Laura kedvéért Evelin úrrá lesz a dühén, és próbálja támogatni barátnőjét, bár ő is szerelmi bánattól szenved. Ám később mégis elszakad nála a cérna, mert titkon neheztel Laurára, hogy az ő kedvéért mondott le Dávidról és emiatt nagyon összevesznek.

Amint a boldog Bori és Roland hazatérnek Spanyolországból, az anyja máris betalálja, és piszkálni kezdi őket. Éva szerint Roland valószínűleg nem képes valóban házasságot kötni. Bori elbizonytalanodik, és ragaszkodik egy rendes polgári esküvőhöz, ám Roland húzza az időt, és kifogásokat keres. De aztán kiderül, hogy hatalmas meglepetéssel készült és emiatt viselkedett nagyon furcsán. Fergeteges bulival zárják a napot a T.É.R.-ben, de amikor pont a tetőfokára hágna a hangulat, váratlan esemény bontja meg az idillt.

2019.05.07., Kedd 21:30 - 1509. rész

A bulit követő másnap Tamásék fáradtan ébrednek. Nem elég a Teó körüli bonyodalmak, még Vitya is megjelenik Tamáséknál, akit kidobtak az ideiglenes lakhelyéről és most nincs hová mennie. Dia könyörgése ellenére Tamás nem engedi meg, hogy Vitya ideiglenesen visszaköltözzön a lakásba, mire a fiatalok a lakás pincéjében húzzák meg magukat. Mikor azonban Tamás ki akarja hajítani őket onnan, mégis megenyhül a szíve Vityán, akinek senkije sincs. Tamás talál egy lakást Vityának. Cserébe azt kéri tőle, hogy figyeljen oda Diára.

Szofi reggel levelet kap Teótól, amiben tudatja, hogy él, de le kellett lépnie. Titokzatos iratokat is küld, amiket le kell adni a rendőrségen. Karola megijed, hogy Teó eltűnéséhez is köze lehet Márknak, a férfi meg is zsarolja, még több pénzt kér. Nagyon összevesznek, és Márk azonnal randira hívja Adrit. Karola képtelen lebeszélni Márkról Adrit. Este a romantikus vacsorán Márk megkéri Adri kezét, aki szerelmesen igent mond.

Laura még mindig dühös Evelinre, amikor reggel váratlanul megbízást kap egy fitnesz fotó-sorozatra. Laura kapkodva útnak indul, és nem fogadja el Evelin bocsánatkérését – közben pedig elfelejti magával vinni a cuccait a fotózásra. Evelin szerencsére Laura segítségére siet, és elhozza utána. A két barátnő kibékül. Amikor Matyi elviszi haza Laurát, a lány szándékosan csókolózik a férfival Dávid előtt, hogy megmutassa, őt már nem érdekli a fiú. De amikor később Dávid minden jót kíván neki az új flörthöz, Laura fájdalmasan felismeri, meglehet, közelebb került, ahhoz hogy fitnesz modell legyen, de Dávidtól távolabb került, mint valaha.

2019.05.08., Szerda 21:30 - 1510. rész

Tamás kiborul, mikor Szofi megbízza őt a beteg Flóra ápolásával. Kétségbe esve próbálja magát távol tartani Flórától. Azonban felül kell kerekednie az óvatosságán, hogy támaszt tudjon nyújtani Flórának. Gondoskodik a lányról, és közben újfent közel kerülnek egymáshoz, ami mindkettőjüket felkavarja, miközben ezt Dia észreveszi. Tamás nem akarja veszélybe sodorni a házasságát, és nem akar lebukni. Este Tamás tehetetlenségében Diával ossza meg érzelmeit, Dia vigasztalja, aki már rég rájött, hogy Tamás Flóra miatt van így kiborulva.

Adri reggel feldobva bejelenti a lakótársainak, hogy este eljegyzési bulit tartanak Márkkal egy előkelő klubban. Mindenki meglepődik, hogy Adri férjhez akar menni Márkhoz. Karola ezt megtudva sokkot kap, és próbálja Adrit lebeszélni, hogy hozzá menjen Márkhoz, de sikertelenül. Karola mindenáron meg akarja akadályozni ezt az eljegyzést. Karola kétségbe van esve, de Teó a távolból megsegíti – hála az általa küldött dokumentumoknak több dologra derül fény és Márk emiatt nehéz helyzetbe kerül. Adri teljesen kiborul. Karola szeretne mindent megbeszélni a húgával, de Adri nem hajlandó békülni, lelép.

Lili szomorú és boldogtalan a múltkori félresikerült randija miatt Olivérrel. Elmegy sétálni Mesivel, és kipanaszkodja neki magát. Karesz elkergeti Olivért, aki eljött a hajóra, hogy beszéljen Lilivel. Mivel Karesz abból indul ki, hogy ezzel szívességet tett Lilinek, büszkén beszámol a történtekről, de Lili majd elájul, és nagyon megharagszik Kareszre. Lili szeretné tisztázni a helyzetet, ezért elmegy Olivérhez, aki először megbántva elküldi őt. Lili viszont nem tágít, beszámol Olivérnek a múltjáról, és Daniról. Lili szomorúan eljön Olivértől, meg van győződve róla, hogy végleg elrontott mindent.

2019.05.09., Csütörtök 21:30 - 1511. rész

Dia már reggel iszonyúan felhúzza magát a lakótársai miatt, és a barátainak, különösen Vityának önti ki a szívét, akinek sikerül egy időre elterelnie Dia borús gondolatait. Amikor azonban a lány hazamegy, összerúgja a port Szofival. Amikor a szóváltás során megsérti Szofit, Tamás alaposan rendre utasítja Diát, ami a lányt még jobban felbőszíti. Úgy érzi, hogy Tamás és a többiek teljesen igazságtalanul bánnak vele, és visszamenekül a barátaihoz. Dühében elárulja Vityának, Tamás rejtett titkát.

Bence nagyon izgatott, hisz elkészítheti élete első, igazi tetoválását. De amikor végre elérkezik a nagy pillanat, bepánikol, és inkább feladja a dolgot. Nagyot csalódott önmagában, és teljesen belelovalja magát abba, hogy tehetségtelen. Bagoly ugyan megpróbálja jobb kedvre deríteni, de Bence még őt is elzavarja. Ám amikor a lány kicsivel később önként vállalja a kísérleti nyúl szerepét, és Bence rajta készítheti el élete első tetkóját, a fiú rendkívül hálás. Visszatér a bátorsága, és elkészül a mű. Amikor este ismét köszönetet mond neki, meghitt hangulat alakul ki közöttük.

Lali izgatott, mert ma forgatják az új számához a videóklipet. A nap folyamán azonban rá kell döbbennie, hogy egyáltalán nem ért egyet a producerként közreműködő Bécy elképzeléseivel, és felháborodottan otthagyja a forgatást. Később, az albérletbe hazaérve megbánja, hogy olyan hamar feladta a dolgot, és nagyon aggódik a karrierje miatt. Joe-nak és Gábornak ugyanakkor sikerül keresztülvinnie a titkos tervét, és összetrombitálják rá a rég nem látott barátokat is. Így végül a forgatásra összeáll a nagy csapat és együtt készítik el a klipet.

2019.05.10., Péntek 21:30 - 1512. rész

Dia reggel el van szánva, hogy végleg közli Tamással, hogy beköltözik Vitya lakásába. De mint mindig, Tamás most is határozottan ellenzi. Dia kétségbe esve Vitya vállán sírja ki magát. Tépelődik ugyan, de végül hagyja, hogy Vitya megzsarolja Tamást azzal, hogy tudja a kis titkát, csak hogy Dia oda költözhessen hozzá. Tamás végül elengedi Diát, de közli vele, hogy iszonyúan csalódott benne.

Bagoly reggel, miután lefeküdt Bencével, nem tudja eldönteni, mit érez, és a barátai előtt próbálja elbagatellizálni a szex jelentőségét. De nem veszi észre, hogy Bence is hallja. Mikor aztán később szeretne Bencével a múlt éjjelről beszélni, a fiú megbántva eltaszítja magától. Bence megbánta, hogy szexelt Bagollyal, és azzal áll elő, hogy szeretné, ha inkább csak barátok maradnának. Bagoly próbálja összeszedni magát, de már nem képes megmaradni puszta barátságnál, és nyíltan felvállalja az érzéseit.

Lali reggel be van zsongva a dalbemutató buli miatt, és szeretne a lehető legjobban kinézni. Lali bepörögve készülődik, a lányok segítenek neki. De még mindig nem elégedett, és a tökéletes hatás érdekében szeretne nap barnította bőrt, ezért befekszik a szoláriumba. Az utolsó pillanatban betoppan, és szégyenkezve bevallja, hogy elaludt a szoláriumban. Barátai támogatásával, végül lelkesen végigcsinálja a bulit, és learatja a babérokat.