Éjjel-nappal Budapest 1513-1517. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1513-1517. rész tartalma

 

 

 

2019.05.13., Hétfő 21:30 - 1513. rész

Joe és Dávid idegesek lesz, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, nagyobb reklámot lehetne csinálni, ha rendeznének egy hip-hop táncversenyt, hiszen az látványos, felér egy edzéssel. Joe-nak és Dávidnak bejön az ötlet, viszont nem sokkal ezután Lexy ráhajt Dávidra, majd Joe-ra is, amin Joe kiakad, és kirúgja Lexyt. Dávid persze kiakad, ám az apja meggyőzi, hogy ketten is meg tudják valósítani a projektet.

Milán elhatározza, hogy többet fog tanulni a taxis vizsgára, de először még segítenie kell Karesznek átvinni Barna kocsmájából ásványvizeket, és üdítőket Joe-ék edzőtermébe. A kocsmában azonban Milán ügyetlenségének köszönhetően, beragadnak a raktárba. Ebben a feszült helyzetben Milán bevallja a barátjának, hogy retteg a vizsgától, és nagyon fél, hogy nem lesz meg a taxis engedélye. Karesz haladéktalanul nekilát a barátjával gyakorolni, és a hatodik üveg sör után sikerül is Milánnak minden kérdésre hibátlanul válaszolnia, de mégsem elégedett a teljesítményével, mivel a sörnek tulajdonítja a sikert. Végre előkerül Barna is, aki kiszabadítja a fiúkat, és felvilágosítja Milánt, hogy amit megivott, az alkoholmentes sör volt. Milán jócskán megkönnyebbül, és ismét bizakodva néz szembe a taxis vizsga kihívásaival.

André meglepődik, hogy az eddig kislányos Orsiból, mennyire szexis, és öntudatos nő lett, így ráhajt. Amikor azonban a lány hűvösen lekoptatja, ez csak még jobban feltüzeli. Orsi elégedetten rádöbben, hogy minél hidegebben viselkedik Andréval, annál nagyobb hatalma van felette. André újra bepróbálkozik nála, és felajánl egy masszázst a lánynak. Amikor Orsi ezt hagyja, André azt hiszi, sikerült az ujjai köré csavarnia a lányt. Orsi azonban magabiztosan otthagyja.

2019.05.14., Kedd 21:30 - 1514. rész

A klubban bulizó André hajnalban meglepődik, mikor Orsi a kis játszadozásaival ismét kihozza őt a sodrából. André teljesen elképedve felteszi magának a kérdést, most tényleg féltékeny Orsira, mikor más pasikkal flörtölget. André az eligazításon gyorsan újra magára ölti a páncélját. Orsi csak ne képzelje azt, hogy ő bármit is érez iránta. Este váratlanul felbukkan André kínosan viselkedő anyja, Beáta, és André vagány csajozós páncélján rés támad. Orsi együtt érez a fiúval, és érzékeli, mennyire megviseli Andrét, ahogy az anyja az életét éli, de André ellöki magától.

Laura arról álmodozik, hogy Dáviddal vesz majd részt a versenyen, de ez az álom elérhetetlennek bizonyul. Elmegy Matyihoz és az spontán felajánlja, hogy majd ő lesz Laura táncpartnere, Laura eleinte vonakodik, aztán mégis megpróbálja vele, csakhogy elterelje a figyelmét Dávidról. Sajnos az első próbán kiderül, hogy Laura és Matyi nincsenek valami nagy összhangban. Evelin végül baráti szívességként felajánlja, hogy majd ő lesz a táncpartnere.

Lili nagyon örül neki, hogy Olivér hamarabb jött haza az üzleti útjáról, és spontán elhívta Lilit egy randira. Lili bizonytalan, még nem akar lefeküdni Olivérrel és emiatt ideges, mert nem tudja, hogy ez Olivérnek is megfelel–e. Kiderül, hogy Mesi nem tud vigyázni tovább Tedire, de Olivér felveti, hogy akkor hármasban folytassák a randit. Tedi azonban váratlan helyzetbe hozza őket. Lilire nagy hatással van Olivér, hogy annak ellenére segít, hogy Lili visszautasította a közeledését.

2019.05.15., Szerda 21:30 - 1515. rész

Amikor André édesanyja reggel kiönti a szívét Orsinak, a lány elhatározza, hogy leülteti anyát és fiát, hogy mindent megbeszéljenek. Ám a közvetítési próbálkozása nagyon rosszul sül el. André dühösen elmarja magától Orsit is, hogy a lány maradjon ki az életéből! Orsi így is akar tenni, lezárja a dolgot Andréval, és mostantól kezdve élvezni akarja az életét. Ám este összefut Andréval, aki italba fojtotta az anyja miatt érzett dühét és fájdalmát. Orsi vigyázni akar Andréra, és lefekteti aludni a szörnyű állapotban lévő fiút. Ott a lány csodálkozására André megnyílik neki – köszönetet mond Orsinak azért, hogy itt van mellette, habár délelőtt csúnyán kiosztotta őt.

Karesz egy idegőrlő éjszaka után megkönnyebbül, amikor Lili végre felbukkan a kicsivel. Lili múltja miatt szörnyen aggódott Tediért – a megkönnyebbülés ellenére Karesz nagyon dühös amiatt, hogy Lili elvitte Tedit egy olyan férfihoz, akit Karesz nem ismer. Kelletlenül hagyja magát rábeszélni arra, hogy megnézze magának Olivér lakását, és hogy maga győződjön meg arról, hogy Tedi jó kezekben van Olivérnél. Ám, amikor Karesz meglátja Olivér menő lakását és azt, hogy Olivér még egy utazóágyat is vásárolt Tedinek, Karesznál elszakad a cérna. Mivel sarokba szorítva érzi magát, durván nekiesik Lilinek, azt veti a szemére, hogy Dani után az első jöttment alak nyakába veti magát. Ám Karesz végül kénytelen belátni, hogy a támadó viselkedése mögött a saját félelme áll, hogy Olivér többet fog tudni nyújtani Tedinek, mint ő.

Flóra szörnyen izgatott, amikor Tivadar azt javasolja, hogy „a Frufru csapataként” vegyenek részt a DJ Sport Fitness által rendezett hip-hop táncversenyen! Flóra reméli, hogy a tánccal sikerül majd egy kicsit elterelnie a gondolatait Tamásról. Szofi kérésére Tamás egy koreográfust hív a Bécy klubba, hogy segítsen betanítani a táncot, de a próbán Flóra kétballábasnak mutatkozik– Tamás jelenléte teljesen kiborítja őt. Flóra dühösen elhatározza, hogy egyedül fogja begyakorolni a lépéseket, és teljesen lerohanva érzi magát, amikor Tamás hirtelen megjelenik. A kettőjük közötti vonzalom mindkettőjüket legyőzi, és Tamás ad egy szenvedélyes csókot Flórának.

2019.05.16., Csütörtök 21:30 - 1516. rész

André egy szerelmeskedéssel eltöltött éjszaka után boldogan ébred Orsi mellett. Azzal a javaslattal áll elő, hogy legyenek valóban egy pár. Amikor a lakótársaknak hivatalosan is bejelentik, hogy összetartoznak, ők nem fogadják túl lelkesen a hírt. Főleg Roland nem ad hitelt André elhatározásának, és a nap folyamán többször is megpróbálja meggyőzni arról, hogy nem alkalmas komoly kapcsolatra. Végül sikerül neki Andrét olyan helyzetbe hoznia, ahol csábításnak van kitéve, amiről küld is nyomban egy videófelvételt Orsinak. A lánynak ettől természetesen megrendül a bizalma.

Tamás reggel feldúltan közli Flórával, hogy ő csak Szofit szereti. De bármennyire is próbál kizárólag a feleségére koncentrálni, képtelen távol tartani magát Flórától. Egy Szofival eltöltött romantikus program után ismét csak Flóra közelségét keresi, és szikrázik köztük a levegő. Érzelmeiktől teljesen összezavarodva mindketten a bizalmasukhoz fordulnak, hogy tanácsot kérjenek.

Karesz reggel nagyon felhúzza magát azon, hogy Lili egy drága, Olivértől ajándékba kapott ruhába öltözteti Tedit, mert nagyon zavarja, hogy neki nem áll elég pénz a rendelkezésére ahhoz, hogy tetszése szerint öltöztesse a kicsit. Később egy munkalehetőség miatt még Joe-t is felkeresi, de nem jár sikerrel. Amikor megtudják, hogy lesz egy táncverseny, indulni akarnak, mert azt hiszik, hogy pénzdíjas. Lili nagyon kiakad, amikor megtudja, hogy Tedivel akarnak fellépni. Miután Olivér is mellé áll, Karesz begurul. Attól tart, hogy Olivér egyre jobban belefolyik Tedi nevelésébe, amivel konkurenciát jelenthet neki apaként.

2019.05.17., Péntek 21:30 - 1517. rész

Orsit nagyon idegesíti, hogy Roland folyton piszkálja az Andréval való kapcsolatával. Mikor André tudomást szerez a hiphop táncversenyről, arra gondol, hogy talán, ha Orsival együtt elindulnak rajta, akkor be tudja bizonyítani, milyen jól működik a párosuk. Orsi felbuzdulva kijelenti, hogy ők a legklasszabb pár. Roland és Bori viszont ezt nem hagyhatja annyiban, és ők is beneveznek.

Flóra a tegnapi újbóli csók után zavarodottan kérdőre vonja Tamást. Mi az, hogy először azt követeli, hogy tartsa távol magát tőle, utána meg egyszerűen megcsókolja? Miközben Flóra rájön, hogy bármit kockára tenne, hogy Tamással lehessen – még akár a barátnőjével, Szofival is szakítana –, Tamásnak fogalma sincs, mi legyen. Mikor Bécy felajánlja neki, hogy repüljön el három hétre Miamiba, Tamás hálásan elfogadja az ajánlatot.

Laura lesérül és mégsem tud részt venni a versenyen. Evelin hagyná az egészet, de Dávid úgy érzi, hogy ez egy esély lenne közel kerülni Evelinhez, ezért ajánlkozik. Evelin végül vonakodva belemegy, de tudja, hogy a próbák alatt borzasztóan kell majd vigyáznia, nehogy engedjen a Dávid iránti érzéseinek. Úgy érzi, Laura teszteli a barátságukat azzal, hogy belement, hogy ők ketten együtt táncoljanak.