Éjjel-nappal Budapest 1518-1522. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1518-1522. rész tartalma

 

 

2019.05.20., Hétfő 21:30 - 1518. rész

Evelin reggel kétségbeesetten próbálja lebeszélni Laurát arról, hogy részt vegyenek a táncversenyen, de azt persze elhallgatja, hogy igazából csak a saját érzéseit próbálja titkolni Dávid elől. A terve azonban nem sikerül, ezért a lehető legprofibban akar viselkedni az elkövetkezendő próbákon. Azonban amikor a próba alkalmával közelebb kerülnek egymáshoz Dáviddal, Evelin nem bírja tovább kordában tartani az érzéseit; megcsókolja a fiút. Dávid hiába örül a vallomásnak, Evelin mégis azt mondja a fiúnak, hogy sosem lesz közös jövőjük, mert nem szeretné bántani Laurát.

Reggel Karesz arra ébred, hogy Lili hajnalban Tedivel és Olivérrel elutaztak velneszezni. Miután dühödten felhívja a lányt, és kideríti, hogy melyik szállodában vannak, fogja magát, és utánuk megy. Ott jelentet rendez, amit végül Olivér simít el azzal, hogy Kareszt az egekig magasztalja, mint édesapát. A hajón bevallja Mesinek, hogy ez a mostani helyzet, hogy közösen nevelik Tedit, senkinek sem jó, és erre megoldást kell találni.

Bence teljesen kiakad, amikor reggel Bagoly rajta tölti ki az alkotói válságból adódó nyomorát. Később egy feszültség levezető futás alkalmával összetalálkozik Diával, Vityával és Zitával, és a fiatalok elhívják magukkal biliárdozni. Később Bagoly észreveszi a közösségi oldalra feltöltött képet, amin Bence éppen Diával játszik, amin persze újabb balhé robban ki. Roland szerint, ha már Bence ennyit hajtott Bagolyért, nem kellene az eső csábításnak engedni.

2019.05.21., Kedd 21:30 - 1519. rész

Dávid reggel elszántan felkeresi Evelint. Nem tud, és nem akar továbbra is lemondani arról, hogy boldogok legyenek együtt, csak azért, mert Evelin fél. Dávid rábeszéli őt, hogy adjon még egy utolsó esélyt neki, hogy bebizonyíthassa, hogy nincs mitől félnie. Dávid ezek után elviszi Evelint egy olyan helyre, ahol a lány még sosem járt korábban. Evelin meg fogja látni, hogy együtt mindenre képesek. Még olyan dolgokra is, amiket Evelin a félelmei miatt lehetetlennek tart. Evelin vonakodva beleegyezik a kísérletbe, majd belevetik magukat a közös programba. Evelin annyira megörül, hogy végül győztek, hogy boldogan csókolja meg Dávidot. Dávid arra kéri Evelint, akit nagyon furdal a lelkiismeret, hogy csak holnap beszéljenek Laurával. Dávid nem akarja veszélybe sodorni a DJ Sportfitnesz nyitó napját. Mikor Laura este bevallja Dávidnak, hogy nagyon szívesen táncolt volna vele, Dávid megsajnálja őt, és bókol neki, amit Laura félreért. Laurában újra fellángolnak az érzelmek, mert azt hiszi, Dávid flörtölt vele. Laura nem sokkal később bevallja Evelinnek, hogy újra reménykedni kezdett Dáviddal kapcsolatban, Evelin nem bírja tovább, és el akarja mondani az igazat Laurának magáról és Dávidról. A fellépés miatt viszont nem tudja. Laura már gyanakvóan nézi Dávid és Evelin előadását.

Roland születésnapját már reggel elrontja az, hogy Orsi folyton beszólogat neki, és betalál gyenge pontjába, amikor azzal provokálja, hogy André jobb nála, ő már nem az a macsó, akinek képzeli magát. Orsi ezzel még jobban felpiszkálja Roland becsvágyát, aki mindenáron meg akarja nyerni a DJ Sportfitnesz táncversenyét. Roland ahelyett, hogy Borival ünnepelné a születésnapját, egész nap a versenyre akar készülni. Mikor Roland idegességében kiesik a ritmusból, Borin tölti ki a frusztrációját, aki ezért megharagszik rá. Borit már nem is érdekli a verseny. Aztán mikor később Bori találkozik Orsival, aki még mindig Rolandot fikázza, Bori is bekeményít, és feltámad benne a harci szellem.

2019.05.22., Szerda 21:30 - 1520. rész

Evelin a megnyitó eseményen kitört balhé után fájdalmasan kénytelen ráeszmélni, hogy Laura mélyen meggyűlölte őt és egy árulót lát benne. Mialatt a kétségbeesett Evelin nem biztos benne, hogy valóban van-e jövője a Dávidhoz fűződő kapcsolatának, ha az így kezdődött el, addig Dávid összeveszik Joe-val, aki Dávid véleménye szerint mindenért őt és Evelint hibáztatja. Dávid is megpróbálja egyértelművé tenni Laura számára, hogy az sehova sem vezet, ha ilyen agresszíven viselkedik és kiborul, de süket fülekre talál. Evelin elhatározza, hogy a béke érdekében levonja a konzekvenciákat és amint lehet, kiköltözik az albérletből.

Karesz és Lili megegyeznek, hogy megosztott felügyeletben lesznek a jövőben, mert az lesz Tedinek a legjobb. Mesi teljesen ledöbben, ám, amikor kérdőre vonja Kareszt és azt veti a szemére, hogy lemondott Tediről, Karesz megbántja a lányt azzal, hogy megtiltja neki, hogy bármibe is beleszóljon Tedivel kapcsolatban. Karesz Tedi érdekében döntött úgy, ahogy döntött és Mesinek nincs joga ebbe beleszólni. Mesi megbántottságában faképnél hagyja Kareszt, és Orsinak önti ki a lelkét a Karesszel való kapcsolatáról. Orsi előtt Mesi kénytelen bevallani, hogy nem biztos benne, hogy nem csak Tedi miatt van-e egyáltalán együtt Karesszel és valójában szereti-e igazán a fiút.

Reggel Bori és Roland egy butikban Orsinak és Andrénak adják ki magukat és hagyják magukat körül udvarolni. Amikor Orsi és André megérkeznek, a két nő keserű versengésbe kezd, hogy kinek jobb a stílusa. A helyzet elmérgesedik, és a lányokat kihajítják a butikból anélkül, hogy akár egyetlen egy ruhadarabot is vásárolhattak volna.

2019.05.23., Csütörtök 21:30 - 1521. rész

Evelin lelkiismeret-furdalást érez Laura miatt, aki nem hajlandó kibékülni vele. Dávidnak sikerül meggyőznie arról, hogy menjen el a divatfotó-castingra, ahova behívták. Ám Evelin döbbenetére az első, akivel a casting helyszínén összefut, maga Laura, akinek szintén felajánlották a lehetőséget, és aki durván kiosztja őt a többiek előtt. Evelin ekkor megmakacsolja magát, mégis végigcsinálja a castingot, és tovább is jut – Laurával együtt. A két lány közül a casting director Evelint választja, de ő inkább lemond a munkáról, mert úgy dönt, jobb, ha Laurának lesz némi sikerélménye.

Milán reggel pánikba esik, mert elaludt és attól tart, hogy lekési a taxis vizsgáját. A vizsgateremben kellemes meglepetésben van része, mert a szexi Kriszta mellett kapott helyet. Milán hagyja, hogy a lány puskázzon az ő tesztjéből, így végül mindkettőjüknek sikerül a vizsga, ráadásul egy randit is sikerül megbeszélnie vele. A fiú számára ez igazi szerencsenap, mert összetalálkozik Péterrel, aki a cégénél állást ajánl fel neki. Amikor azonban odamegy, nagy megdöbbenésére ott találja Krisztát, aki kihallgatta a beszélgetést, és most mindent bevet azért, hogy megszerezze a Milánnak ígért állást.

Karola meglátogatja Dénest. Szeretne bocsánatot kérni, mert utoljára nagyon csúnyán váltak el egymástól, amikor Karola lerészegedett. Dénes megenyhül, randira hívja Karolát. Közben Karola tudta nélkül Linda és Dénes egymásnak kölcsönösen hazudva megbeszélik, hogy nem lesznek otthon, mert elutaznak. Linda kihasználva az alkalmat meghívja Gábort a Dénessel közös otthonukba. Ezalatt Karola és Dénes nem tudnak hotelszobát foglalni, így Dénesnek is az az ötlete támad, hogy felviszi az üresnek hitt lakásba Karolát. Karola és Dénes érdekes szituációba keveredik.

2019.05.24., Péntek 21:30 - 1522. rész

Laura hányni tudna attól, hogy már kora reggel az agyára megy Evelin és Dávid nagy boldogsága. Niki jó szándékú tanácsa, hogy tekintsen inkább a jövőbe, sem tudja kibillenteni rosszkedvéből. Mikor aztán összefut Matyival, aki folytatja az udvarlást, mégiscsak úrrá lesz a frusztrációján, és belemegy, hogy randizzanak. Matyi egy szexi fotózással lepi meg, ami annyira hízeleg a lánynak, hogy végül lefekszik vele.

Milán reggel magabiztosan vág neki a szóbeli taxis vizsgának. Ma szerzi meg a taxisengedélyét és az új állását Péternél. De nagy bosszúságára női bájainak köszönhetően Kriszta is is beállít Péterhez, hogy munkát szerezzen magának. Végül Milán versenyt javasol, hogy így döntsék el, ki a jobb sofőr kettejük közül. De mikor már majdnem célba ér, meg kell állnia, hogy megmentsen egy ájult járókelőt, és bevigye a kórházba. Elveszítette a versenyt, de mikor elmeséli Péternek, mi történt, az nem hisz neki, és Krisztának adja az állást. Milán mélyen csalódott, de aztán megkapja méltó jutalmát, mikor a járókelő családtagja jelentkezett Péternél, és túláradóan köszönetet mond Milánnak. Péter bűnbánóan közli a fiúval, hogy övé az állás.

A táncoktató, akit Dávid szerzett a DJ Sport Fitnesz első órájára, használhatatlannak bizonyul, és Joe rögtön ki is dobja. Kínjukban Joe és Dávid próbálják megmenteni az órát, de mivel nőkről van szó, akik egészen más órát vártak, kudarcot vallanak. Mikor Evelin véletlenül beállít, Dávid kétségbeesve kéri, hogy mentse meg az órát, és könyörög neki, hogy segítsen. Evelin a kreativitásával megmenti a helyzetet.