Éjjel-nappal Budapest 1523-1527. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1523-1527. rész tartalma

 

 

2019.05.27., Hétfő 21:30 - 1523. rész

Laura mindenbe beleköt Evelin és Dávid kapcsán, amibe csak tud. Amikor kétségbeesésében összeomlik, ismét Joe vigasztalja. Ő megérti, milyen nehéz most a lánynak. Viszont amikor teljesen elveszíti az önkontrollt, és belehergeli magát az Evelin iránti gyűlöletbe, Joe-t is, és a lakókat is teljesen maga ellen fordítja.

Reggel Karola átnyújt egy új dalszöveget Bagolynak, amit írt. Bagoly teljesen odáig van a szövegért és csak néhány helyen változtat a szövegen. Bagoly azt javasolja, hogy még aznap menjenek is el egy stúdióba felénekelni. A próbán azonban Bagoly elbizonytalanodik, hogy elég jó dalszerző-e. Bence próbálja tudatosítani benne, hogy hinnie kell magában! Este Karola spontán ráveszi Baglyot, hogy adják elő a dalt a T.É.R.-ben, ahol nagy sikert aratnak.

Reggel Gábor váratlanul összefut Szilvivel, amit örömmel vegyes zavartsággal fogad. Szilvi azért jött, mert úgy döntött, hogy akar egy esélyt adni Gábornak és el szeretné neki mondani, hogy miért viselkedett ilyen hülyén az elmúlt időszakban. Gábor segítségéről biztosítja a lányt, és felajánlja, hogy a legjobb barátjával, Lalival együtt este elviszik bulizni.

2019.05.28., Kedd 21:30 - 1524. rész

Gábor és Lali a lakásukba viszik fel Szilvit. Nem tudnak mit kezdeni vele, Gábor nagyon aggódik Szilviért, de nem tudja, hogy hogyan segíthetne neki. Váratlanul megjelenik náluk Szilvi anyja, Zsófia, akinek Gábor azt kamuzza, hogy a lánya jól van, csak mélyen alszik. Szilvi a nap végére kialussza magát, Gábor szeretné felvidítani, elvinni városnézésre, és vacsorázni, de a lánynak nincs kedve semmihez. Szilvi elrohan. Joe megpróbálja lebeszélni Gábort a lányról, mert szerinte Gábornak nem erre van most szüksége.

Lili reggel bejelenti, hogy elköltözik Olivérhez. Karesz egy családi napot szeretne együtt Tedivel és Mesivel, ezért hirtelen ötlettel lemondja Mesi munkáját. A lány viszont nagyon boldogtalan, mióta Karesz meghozta a döntését, végül el is mondja Karesznek, mennyire szenved az új helyzettől és mennyire fáj neki, hogy Tedi csak meghatározott ideig lehet majd náluk.

Orsi megrendül, mikor André reggel letagadja, és csak lakótársaként mutatja be őt a női vendége előtt, akinek sztriptízt fog táncolni. Bár André azonnal bocsánatot kért, és elmondja, hogy ez az image – ének a része, hogy a vendégei úgy gondolják, ő még szingli, Orsi továbbra is féltékeny, és Bori csak tovább fokozza benne ezt az érzést. Orsi végül már nem bírja tovább, és elmegy André után a fellépés helyszínére. Orsi úgy érzi, André átverte, és elveszti a hitét ebben a kapcsolatban. Andrénak végül sikerül kiengesztelnie őt, bocsánatot kér és bizonygatja neki, hogy nem csalná meg.

2019.05.29., Szerda 21:30 - 1525. rész

Reggel Gábor nagyon feszült, mert nem tudja elérni Szilvit, ezért Lalival úgy döntenek, hogy elmennek Szilvi anyukájához, ahol nem találják meg a lányt. Közben Szilvi felhívja Gábort és akar vele találkozni. Így Gábor elmegy a megbeszélt helyre, ahol rábeszéli Szilvit, hogy találkozzon a testvérével és próbálják megbeszélni a konfliktust. Miután Gábor hatására Szilvi elérte, hogy a testvére és az anyja ismét beszéljenek, megjelenik Angéla barátja, Gyula. Mindenki számára kiderül, hogy Gyula még mindig bántalmazza Szilvi húgát, ahogy apjuk halála előtt is tette.

Flóra reggel érzelmes hangüzenetet küld Tamásnak. Tivadarnak néhány beszélgetésfoszlány a fülébe jut, és kíváncsiság fogja el. Flóra megpróbálja kidumálni magát, de Tivadar nem hiszi egy szavát sem. Este annak is a tanúja lesz, hogy Szofi egy kedves hangú üzenetet kap Tamástól, aki ennek hatására eljátszik a gondolattal, hogy mégis csak gyermekvállalásra adja a fejét.

Milán reggel nagy lelkesedéssel veti bele magát az első műszakjába taxisofőrként. A nap jól kezdődik, ám nem sokkal később Milán egy fiatal pár között kirobbant durva vita közepébe csöppen. Amikor egy részeg utas még bele is hány Milán autójába, Milánnak elege lesz. Frusztráltan be akarja fejezni aznapra a munkát. Hirtelen azonban megjelennek az utolsó utasai: egy csapat turista, akik sok pénzt kínálnak neki azért, hogy végig vigye őket éjszaka a városon. Milán hirtelen ismét biztos benne, hogy ez a világ legkirályabb melója.

2019.05.30., Csütörtök 21:30 - 1526. rész

Gyula reggel megfenyegeti Szilvit, és felszólítja, hogy tartsa magát távol Angélától. Szilvi azonban közli vele, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni. Később Szilvi felkeresi Angélát, mert rá akarja bírni arra, hogy hagyja el Gyulát. Amikor már-már sikerül rávennie, hogy vele menjen, hazaér Gyula, és agresszíven rátámad Szilvire, akit csak Gábor közbelépése ment meg. Szilvinél ezzel betelik a pohár, és úgy dönt, hogy Gyulának meg kell fizetnie mindenért…

Laura a fitneszszalonba menekül, hogy egy kicsit elterelje a gondolatait, ami nem igazán sikerül neki. Meglepetésére váratlanul felbukkan ott Matyi, és randizni hívja. Eleinte Laurának nehezére esik hangolódnia a férfira, de aztán Matyinak sikerül őt jó kedvre derítenie. Amikor azonban megjelenik ugyanazon a helyen Evelin és Dávid, Laurát ismét elfogja a keserű tehetetlenség érzése. Úgy érzi, hogy képtelen szabadulni Dávid emlékétől. Leissza magát, és részeg bódulatában befekszik Dávid üres ágyába.

Roland kifejezetten büszke magára, hogy az esti orosz születésnapi partira megszerezte a legjobb és legolcsóbb beszállítót. Viszont Bence, aki aznapra beugrott a bárba segíteni, bizalmatlanul fogadja a hírt. Roland abszolút meg van győződve az igazáról, épp ezért óriási sokk a számára, amikor egyértelművé válik, hogy csúnyán átverték. Roland kénytelen bevallani, hogy ezt bizony nagyon eltolta, de megoldják a problémát, és az ihatatlan vacakból vicces unikornis-koktélt kreálnak. Ennek a hirtelen ötletnek köszönhetően megmentik az estét és elkerülik a lebőgést.

2019.05.31., Péntek 21:30 - 1527. rész

Gábor, Lali és Joe feszülten várják, hogy mi Szilvi terve Gyulával, a húga barátjával. Szilvi megtervezi a lépéseket, és eleinte csak rá akar ijeszteni Gyulára. De amikor elfajulnak a dolgok, Szilvinek elborul az agya, és Gáborék alig tudják megakadályozni, hogy nekimenjen a férfinak. Amikor pont a húga, Angéla veszi a védelmébe Gyulát, Szilvi ráébred, hogy nem tudja megmenteni a testvérét.

Evelin képtelen nézni Laura szenvedését, és majd felemészti a lelkiismeret-furdalás, amiért ő van együtt Dáviddal. Nagyon szeretne valahogy kibékülni, de ezzel csak tovább provokálja a lányt. Laura végül gyűlölettől hajtva egy bolti lopást varr Evelin nyakába, és kaján örömet érez, mikor a lányt letartóztatják.

Mikor Orsi reggel André szobájában egy láncot talál, azt hiszi, hogy az egy neki szánt ajándék. Egész nap kíváncsian várja az ajándékát, de nem történik semmi. Gyanakodni kezd, és attól fél, hogy a fiú egy másik nőnek vette a láncot. Egyre féltékenyebb, de végül belátja, hogy tévedett, és az ajándékot tényleg neki szánták.