Éjjel-nappal Budapest 1528-1532. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1528-1532. rész tartalma

 

 

2019.06.03., Hétfő 21:30 - 1528. rész

Karesz reggel lelkesen kezdi el átalakítani a VIP kabint, hogy megvalósítsa legújabb álmát, ami új irányt ad az életének, miszerint, hogy legyen egy saját hangstúdiója. Lelkesen be is ruházott néhány dologba. Ám amikor a lány meglátja, mennyi pénzt költött el a közös jövőjükre félretett kaszából, először kiakad. Ő maga a közös jövőjükre spórol, miközben Karesznek láthatóan eszében sincs kettejükre gondolni.

Lali reggel munka közben véletlenül szó szerint belebotlik Barbiba, aki a dinójelmez miatt nem ismeri fel a srácot. Lali követi őt, egy gazdag környékre, és egyből leadja a drótot Joe-nak, aki találkozóra hívja Barbit. A találkozón Barbi újra a régi önmaga, és elmeséli Joe-nak, milyen szörnyűségeken kellett, és kell átmennie. Lali kihallgatja őket, majd délután számon kéri Joe-t, hogy miért nem marad ki Barbi ügyes-bajos dolgaiból. Problémás párnak úgyis itt van Szilvi és Gábor.

Roland és Bori meglepődnek, amikor rájönnek, egy hónapja házasodtak össze. Ezt meg kell ünnepelni! Sajnos azonban Rolandnak dolgoznia kell. Bori rögtön kijelenti, majd ő besegít neki. Roland viszont kénytelen megállapítani, hogy a munkahelyen egyáltalán nem illenek össze. Miután elfajul a vita, mindketten mulatva belátják, nem harmonizálhatnak mindenütt úgy, mint az ágyban.

2019.06.04., Kedd 21:30 - 1529. rész

Karesz nagyon megijed, mikor bevásárlás után egy nagy harci kutya megijeszti őt, és kis családját, Tedit és Mesit. Karesz nem tudja felfogni, hogy a kutya gazdája, egy lány, semmiféle bűntudatot nem érez emiatt, hogy veszélybe sodorta őket. Karesz egy új rapben akarja kiadni magából a feszültségét, de semmi nem jut az eszébe. Milán azt javasolja neki, hogy a legjobb az lenne, ha kimennének az utcára, hogy az életből inspirálódjanak. Milán elviszi Kareszt egy rap párbaj helyszínére, ahol Karesz teljesen kiakad, amikor ott ismét találkozik a kutyás lánnyal, Bellával és a haverjaival.

Joe reggel a fitneszterem ügyeivel foglalkozik, de alig tud koncentrálni, ezért Barbival megbeszél egy találkozót. Barbi ellátogat az edzőterembe, és megcsodálja Joe vállalkozását. Joe végül megbízza Dávidot az új edző castingjával, és kettesben tölt Barbival egy napot. Miközben ebédelnek, egyszer csak megjelenik István, Barbi gyerekének a nagyapja, és durván letámadja Barbit. De Joe felismeri a helyzetet, és kimenti a lányt a helyzetből. Joe megígéri Barbinak, hogy számíthat rá bármiben.

Dávid fáradtan kénytelen belátni, hogy Joe-val ketten nem tudják vinni a Dj Sportfitnesz – t. Viszont az összes jelentkező alkalmatlannak tűnik a feladatra. Amikor Joe Dávidra bízza a castingot, Dávid lelkes a feladattól. De amikor megjelenik Lali és Gábor, hogy asszisztáljanak, Dávid úgy érzi, hogy az apja nem veszi komolyan őt és a termet, ráadásul még ellenőrizteti is a döntését a barátaival.

2019.06.05., Szerda 21:30 - 1530. rész

Karesz reggel elhatározza, hogy több pénzt fog félretenni a Mesivel közös jövőjük érdekében, és kevesebb energiát fog belefektetni a hobbi zenélésbe. Ám, amikor a DJ Sport Fitness-ben alacsony rendű munkát kell végeznie, feldúltan felteszi magának a kérdést, hogy mindig wc pucolásból fogja-e eltartani magát. Dávid egy lelkesítő beszélgetés során arra buzdítja Kareszt, hogy harcoljon az álmaiért, és azt az ötletet adja Karesznek, hogy álljon össze valakivel, hogy megvalósítsa az álmát. Karesz fellelkesülve elmegy Bellához a munkahelyére, és mindent bevet azért, hogy megnyerje a lányt zenésztársnak maga mellé.

Flóra az édesapjánál, Arnoldnál sírja ki magát, aki azt tanácsolja a lánynak, hogy felejtse el a fiút, aki miatt csak szomorkodik. A barátai is aggódva veszik észre, hogy Flóra nincs jól. Nem sokkal később a barátai egy szépségnappal lepik meg Flórát. Azt szeretnék, hogy Flóra jól érezze magát! Flóra a lelkiismeret furdalása ellenére élvezi a barátai gondoskodását. Ám aztán érzelmileg ismét meginog, mivel hirtelen kap egy üzenetet a sráctól, hogy neki is hiányzik a lány. Flóra számára egy csapásra egyértelművé válik, hogy döntenie kell: vagy a szerelmet, vagy a barátságot választja.

Reggel a Bécy házban Bori, azt szeretné, hogy Roland csak vele foglalkozzon a bár helyett, de Roland csak a bár ügyein pörög. Így Bori először csak Karolának újságolja el, hogy megkeresték egy casting ügynökségtől egy táncos szerepre. Délben Bori ismét bemegy a T.É.R.-be, és boldogan mesélné el Rolandnak is a jó hírt, hogy délután megy a személyes meghallgatásra de Roland továbbra is nagyon elfoglalt. A délután folyamán Bori megjelenik a castingon, ahol kezdetben nagyon jól érzi magát, aztán kiderül, hogy meztelenül kellene táncolnia. Bori ezt visszautasítja, mire megjelenik egy régi ismerős, és nem engedi el Borit. Miután elengedik a megfélemlített Borit, az sokkos állapotban ér haza.

2019.06.06., Csütörtök 21:30 - 1531. rész

Bella bandája még a közös pénzüket is ellopták Mesinek és Karesznek. A fiú elhatározza, hogy visszaszerzi a pénzt. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem könnyű feladat, mert nem Bellánál van a pénz, hanem az agresszív exénél, Éknél. Végül Karesznek Bellával együtt egy vakmerő akcióval sikerül visszaszereznie a pénzt. A közös sikertől szárnyakat kapva Karesznek sikerül a lányt rávennie, hogy együtt rappeljenek.

Flórát egyre jobban kikészíti a bizonytalanság, ráadásul rossz a lelkiismerete is a barátnőjével szemben. Amikor Dia beállít a fodrászatba, hogy lehúzza Szofit némi pénzzel, Flóra közvetíteni próbál köztük, és azt javasolja, hogy Dia segítsen be a szalonban, úgy hozzájuthat egy kis zsebpénzhez. Dia hamar egyértelművé teszi Flóra számára, hogy tudja a kis titkát. Flóra könyörög a lánynak, hogy őrizze meg, de amikor Dia és Szofi közt nézeteltérés támad, Dia mérgében célozgatni kezd a dologra.

Reggel Lali nagyon lelkes, mert Bécy mára fellépést szervezett neki. Gábor is elkíséri, és megjelennek a koncert helyszínén, ahol csinos és agilis menedzser fogadja őket. Bécy előadja a tervét, hogy Lali öltözzön zsabós-romantikus ruhába. Lali eleinte tiltakozik, de amikor a menedzser is a terv mellé áll, beadja a derekát. A nőnek később le kell állítania az egyre inkább tolakodó Bécyt, ám amikor Lali is csapni kezdi neki a szelet, betelik a pohár. Amikor az is kiderül, hogy Bécy-nek és Gábornak kellene átvennie a háttértáncosok szerepét, a két férfi azonnal tiltakozni kezd.

2019.06.07., Péntek 21:30 - 1532. rész

Mikor Kareszt reggel felhívja Bella, akinek csak úgy kedve támadt rá, és épp ráér, hogy megcsinálják az első felvételeket, Karesz kínjában azt hazudja Joe-nak, hogy elrontotta a gyomrát, csak hogy elengedje. Már alig várja a közös munkát, amiért még Mesinek is hazudik, hogy ő ne tudjon róla. Lelkesen felveszik az első rap próbálkozásokat, de lebukik Mesi előtt. A lány nagyon haragszik, hogy hazudott neki.

Laura össze van omolva, mikor Dávid leüvölti, amiért Evelin fogkeféjével takarította ki a vécét. Úgy dönt, hogy sportban vezeti le a frusztrációját, de a lépcsőházban Evelinbe ütközik. Evelin megint beszélni akar vele, ami Laurának túl sok most, nem akar beszélni, próbál elmenekülni, de közben egy csúnya véletlennek köszönhetően tragédia történik. Laura esküdözik a többieknek, hogy soha nem állt szándékában bántani Evelint, de senki nem hisz neki. Laura teljesen össze van törve.

Tamás reggel hazaérkezik Budapestre, és haza akarna menni, de rájön, hogy képtelen rá. Véletlenül összefut Tamarával, aki azonnal megérti a helyzetet. Tamara beszél Tamással, és átérzi, hogy miben van, de arra buzdítja, hogy legyen őszinte magával és mindenkivel körülötte. Tamást Tamara próbálja felvidítani és terelni a gondolatait, ezért, elviszi egy latin táncos helyre. Tamásnak a nap végre sikerül egy kicsit felengednie.