Éjjel-nappal Budapest 1533-1537. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1533-1537. rész tartalma

 

 

2019.06.10., Hétfő 21:30 - 1533. rész

A kórházban Laura reggel kétségbeesetten próbál bocsánatot kérni Evelintől amiatt, mert véletlenül lelökte a lépcsőn, és tisztázni akarja, hogy ez csak egy baleset volt. Evelin azonban nem hisz neki, Dávid pedig dühösen felszólítja, hogy hagyja el az albérletet. Laura azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ő ártatlan, és nem akarja hagyni, hogy elüldözzék az otthonából. Később Laura a barátait győzködi, hogy adjanak neki még egy esélyt, de megdöbbenésére az albérlet úgy dönt, ki kell költöznie.

Tamást a reggel egy wellness szállóban éri, ahova Tamarát is oda hívja. Tamara azonban zavarban van, nem érti miért őt hívta, mire Tamás őszintén elmondja, hogy a jelenlegi helyzetét egyedül Tamara érti, és ő az, aki figyel rá. Tamarának jól esik a dolog, de nem tartja magát a legjobb megoldásnak a lelkizéshez, de abba belemegy, hogy egy kalandos nap erejéig megpróbálja elterelni Tamás figyelmét a rá váró kellemetlen döntésről. Megígérteti Tamással, hogy a nap végén hazamegy, ám végül a srác még úgy dönt, hogy marad még pár napot.

Mikor reggel Bella szól Karesznek, hogy dolgozzanak tovább a közös rap dalukon, Karesz fájó szívvel nemet kell mondjon neki. Karesz ugyanis megígérte Mesinek, hogy pihentetni fogja a rap dolgot. Bella Karesz szemére veti, hogy nem gondolta volna róla, hogy ekkora papucs, aki csak úgy feladja az álmát, mert a barátnője azt mondja. Karesz emiatt később Mesivel is összeveszik, aki nem akarja őt támogatni álma megvalósításában. Sokat beszélgetnek, és Karesz rájön, hogy Mesi attól fél, hogy Karesz megint ugyanaz a kaotikus srác lesz, aki korábban volt. Karesz megígéri, hogy számára továbbra is a legfontosabb a közös jövője Mesivel.

2019.06.11., Kedd 21:30 - 1534. rész

Laura számára reggel fájdalmas a felismerés, hogy se otthona, se barátai, sőt még ruhája sincs, mivel mindenét az albérletben hagyta. Mivel nem akar meghunyászkodni az egykori lakótársai előtt, Matyi felajánlja, hogy menjenek el bevásárolni. Laura kivirul Matyi oldalán, el sem hiszi, hogy ilyen szerencsés, mikor Matyi még ki is fizet mindent. Nem sokkal később a fitnesz-teremben Niki felbukkanása emlékezteti Laurát a történtekre, hogy ki lett dobva az albérletéből. Niki megjegyzi, hogy nem hiszi, hogy Matyi ellenszolgáltatást nem várva gondoskodna Lauráról.

Bence reggel összeveszik Bagollyal, mert a lány csak a zenei karrierjével törődik. Ezért kitalálja, hogy elmegy inkább meglátogatni az öcsét, bemegy a tetkószalonba szabadságot és fizetési előleget kérni a főnökétől. De Krisztián is beszól neki, és szabadságot ugyan ad, de pénzt végül nem kér tőle Bence, inkább Rolandhoz megy be panaszkodni és kölcsönért a bárba. Összefut Diával és a haverjaival, akik elcsábítják Bencét egy kis lógásra, amibe a fiú örömmel belemegy.

Szofi ledöbben, amikor reggel Tivadar arra kéri, játssza el, hogy ő a jegyese. A nagymamája a városba érkezik, és ő még nem tudja, hogy Tivadar meleg. Szofi először nem hajlandó, mert szerinte nem helyes, hogy Tivadar hazudik a családjának. Ám amikor megismeri Gizellát, gyorsan rájön, hogy ez a nő hihetetlenül megfélemlítő jelenség. Megszánja Tivadart, és segít neki, kiadja magát a menyasszonyának. Amikor később Gizella kötözködni kezd, és betámadja a fodrászatot, valamint Szofit, Tivadar az, aki nem bírja tovább. Hirtelen felindulásból coming outol.

2019.06.12., Szerda 21:30 - 1535. rész

Laura végre újra tud egy kicsit mosolyogni, amikor azonban Matyi fényképeket válogat egy castinghoz, akkor Laura meglátja Evelin portfólióját és egyből nyomorultul érzi magát. Matyi viszont felvidítja, eldobja Evelin fényképeit és azt javasolja Laurának, hogy tegye oda magát Laura a castingon. Az ügyfél azonban eleinte nincs elájulva Laurától. Kicsit később viszont a többi modellel sem elégedett és Matyi megkéri, hogy adjon egy esélyt Laurának. Az ügyfél ekkor már tényleg le van nyűgözve Laurától, amikor azonban a lány megkapja a munkát, a többi modell utálkozik, hogy csak azért övé a munka, mert lefekszik a fotóssal.

Bence reggel a bulizás után Diáéknál ébred, már épp indulni akar Bajára, de végül Dia rábeszéli, hogy töltsön el Dia barátaival együtt még egy napot Budapesten. Bence ebbe belemegy. Dia és a haverjai a törzshelyükön kezdik a napot, ahol Bence egyre közelebb kerül Diához, amit Vitya, Lutz és Zita sem néz jó szemmel. Miután Vityáék kihívták Bencét egy csocsómérkőzésre az utcán sétálva találnak egy menő sportkocsit, amiben benne találják a kulcsot. Beszállnak az autóba és a legnagyobb örömükre végig zúznak a városon. Később majdnem bajba kerülnek, mert rendőrök akarják igazoltatni Bencét, mint sofőrt, de a srácok a kocsit otthagyva elszaladnak, és a rendőrök nem érik utol őket.

Evelin és Dávid Laura kiköltözése után izgatottan szexeltek volna végre egymással, ám mindig közbejön valami. Elmennek virágot vásárolni, ahol Evelin bevallja, hogy mindig is szeretett volna nyilvános helyen szexelni és lefekszik Dáviddal. A szex után azonban mikor szeretnének haza menni, rájönnek, hogy bezárták őket. Evelin azt akarja, hogy a barátaik szabadítsák ki őket, ám ekkor még a riasztó is megszólal.

2019.06.13., Csütörtök 21:30 - 1536. rész

Reggel Laura teljesen fel van villanyozódva, hogy milyen szép ajándékot kap Matyitól a szülinapjára és megkönnyebbül, amikor a srác ráadásul azt mondja, hogy nem vár semmit cserébe, ő egyszerűen csak boldoggá szeretné tenni Laurát. Később Laura felszabadultan ünnepli a szülinapját Matyival. Amikor a volt lakótársai is felbukkannak, Laura először elmenekülne, de Matyi megérteti vele, hogy nincs miért szégyenkeznie vagy bujkálnia.

Bence reggel Diáéknál ébred, és azon gondolkodik, hogy lelépjen-e Pestről kicsit mindent maga mögött hagyva. Dia megpróbálja maradásra bírni, és ehhez minden csáberejét beveti. Zita, Vitya és Lutz ugyanakkor ferde szemmel néznek Bencére, és amikor Bence és Dia épp kettesben vannak, odahívják Baglyot, aki mérgesen kiosztja a srácot, és nagy botrányt csinál. Bence utánaszalad, és sor kerül kettejük között egy tisztázó beszélgetésre, aminek a végén kibékülnek, a fiú pedig úgy dönt, hogy mégsem utazik el.

Amikor Roland nem találja a bár kulcsait, azt hiszi, hogy Bori keverte el őket, mivel a lány tegnap kölcsönkérte tőle a kulcscsomót. Bori kikéri magának, hogy mindig ő legyen a hülyének tartva a házasságukban, és alaposan összevesznek. Aztán Roland kénytelen megállapítani, hogy a kulcscsomó a dzsekizsebében van, ám titokban akarja tartani a saját baklövését, és Bori táskájába dugja a kulcsot, ahol a lány korábban már kereste. Amikor Bori később rábukkan a kulcsra, kételkedni kezd a saját „épelméjűségében”.

2019.06.14., Péntek 21:30 - 1537. rész

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén szenved, Tamás egy sóvárgó és semmit sem sejtő Szofihoz érkezik haza, aki rögtön észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ám Tamás egy kifogással elmenekül a helyzetből és Joe-tól kér tanácsot. Tamás elmondja Joe-nak, hogy még mindig két nő között áll. Joe azt tanácsolja neki, hogy ne tegye kockára a házasságát. Tamás töprengve tér haza, ahol Szofi ismét lerohanja őt, mivel most már biztosan érzi, hogy valami nem stimmel. Szofi könnyek között elmondja Tamásnak, hogy igazából eldöntötte, hogy gyereket akar. A lerohant Tamás most már biztos benne, hogy mindenképpen meg akarja menteni a házasságát

A szerelmes Evelin reggel fülbevalót kap Dávidtól ajándékba, ami ugyan nem az ő stílusa, de nagyon örül neki. Azért, hogy a téves választása miatt letört Dávidot felvidítsa, Evelin elcsábítja a fiút. Közben Laura véletlenül megtalálja a fülbevalót és féltékenységi rohamában elrakja azt. Amikor Evelin nem találja a fülbevalóit és megtudja, hogy Laura járt a lakásban, rögtön dühösen elindul hozzá. A vita a két nő között elszabadul, amikor Laura lehúzza a vécén Evelin fülbevalóját. Evelin erre dühösen megpofozza Laurát, amitől ő maga is nagyon ledöbben.

Karesz reggel nagyon aggódik, mivel Bella már napok óta nem jelentkezett nála. Amikor Karesz végül rátalál, ledöbben, mivel a lány láthatóan teljesen jól van és a barátaival lóg. A rapper lány nem érez bűntudatot. Éppen ellenkezőleg: annyira nevetségessé teszi Kareszt a barátai előtt, hogy Karesz dühösen elrohan. Amikor Bella később magától értetődően megjelenik a lakóhajón, hogy további számokat vegyen fel Karesszel, egy hatalmas vita bontakozik ki! Karesz azt akarja, hogy Rapper lány vegye komolyan a közös munkát és ne bánjon úgy vele, mint egy idiótával!