Elif - A szeretet útján 3. évad, 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 26-30. rész tartalma

 

 

2019.06.24., Hétfő 15:45 - 3. évad, 26. rész

Elif nagyon örül, mikor megtudja, hogy a családja meglepetés ravioli vacsorát rendezett annak örömére, hogy második osztályos lett. A vacsorára még Veysel, Murat és Tülay is hivatalos, így a lánynak nagy az öröme, emiatt is, nem beszélve arról, hogy milyen remekül teljesített az iskolában. A vacsora közben meg akarja mutatni a többieknek az iskolai egyenruháját, azonban mikor felmegy átöltözni kutyaugatást hall. Azt hiszi, Findik, Yusuf kutyája követte hazáig, azonban ez csak egy csapda Arzu részéről, aki így elkábítja a lányt, majd egy fához kötözi, ahol felgyújtja.

2019.06.25., Kedd 15:45 - 3. évad, 27. rész

Selim Gonca házában keresi Arzut, de neki sikerül kiszöknie. Ümit ott terem, és elviszi Gonca birtokáról. Serdar közben megérkezik, és Selim kérdőre vonja, hogy hol van Arzu. Serdar tagadja, hogy tudná. Arzu Ümit kocsijában megkérdi tőle, honnan tudta, hogy hol van, de Ümit elkerüli a választ. Melek nem bírja tovább, és kimegy megkeresni Elifet. Végül meg is találja a kapu mellett, ahová Ümit letette. Odabent senki sem érti, hogy Elif miért nem tér magához. Melek felviszi a szobájába, és ágyba fekteti. Megkéri Selimet, hogy vigyázzon rá, amíg ő hoz egy lázmérőt. Elif magához tér...

2019.06.26., Szerda 15:45 - 3. évad, 28. rész

Aysel bemegy dolgozni, és Bahriye megkérdi, hogy hol van Melek. Aysel elmondja, hogy próbálta hívni, hogy szabadnapot vegyen ki, de Bahriye nem vette fel a telefont. Bahriye dühös lesz, és úgy dönt, hogy egy fizetést ad Ayselnek és Meleknek. Asuman rengeteg holmit vásárol a Goncától kapott pénzből, de Erkut nem tud róla. Inci és Elif úgy dönt, hogy titokban elkezdik keresni Findiket, mert Elif úgy hiszi, hogy hallotta a hangját. Melek észreveszi őket, és beleegyezik, hogy együtt keressék a kutyát. Az erdőben Elif megtalálja a fát, amihez Arzu kötözte.

2019.06.27., Csütörtök 15:45 - 3. évad, 29. rész

Selim épp akkor ér Gonca házához, amikor Arzu kilép az ajtón. Ümitnek sikerül elbújnia. Selim lelövi Arzut, és Ümit azonnal kórházba viszi. Gonca szolgálója szemtanúja annak, amit Selim tett, de azt nem látja, hogy Ümit elviszi Arzut. Zeynep aggódik Selimért, és még Ümitet is felhívja, hogy nem látta-e, de Ümit tagadja. Veysel, Murat és Tülay megérkeznek az Emiroglu házba. Mivel látják, hogy mindenki aggódik Selim miatt, Murat és Veysel keresni kezdik. Murat Gonca házához megy, de nem talál ott senkit. Veysel elmegy a temetőbe és Kenan sírjánál megtalálja Selimet, aki fel akarja adni magát.

2019.06.28., Péntek 15:45 - 3. évad, 30. rész

Már az egész család nagyon aggódik Selimért, aki egyikük telefonhívására sem válaszol, azonban mikor előkerül sem oszlik el a nyugalmuk, kiderül, a férfi meglőtte Arzut, valószínűleg meg is ölte. Selim elköszön a családjától, és a rendőrségre megy, feladja magát. Eközben Serdar csatlakozik a kórházban Arzut aggódva figyelő Ümithez, akinek titkolnia kell barátja előtt, hogy aggódik a nő életéért, és szerelmes belé. Mikor Serdar távozik a kórházból otthon Gonca sem fogadja túl barátságosan. Eközben Zeynep megtudja, hogy Arzu életben van, és rögtön férjéhez siet.