Szerelmem, Ramón 65-69. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelmem, Ramón 65-69. rész tartalma

 

 

2019.06.17., Hétfő 15:40 - 65. rész

Juana tudomására jut, hogy a fia a Medferrel szemben készül műhelyt nyitni, és megpróbálja lebeszélni Ramónt erről a tervéről. Hortensia rajtakapja Juliot és Juanat, és nem akar hinni annak, amit lát. Szerinte felháborító, hogy a fia egy rangon aluli nőnek vall szerelmet és biztos abban, hogy Juana ravasz módon elcsavarta a fia fejét. Antonio bírósággal fenyegeti Roxanat. Hortensia hirtelen eszméletét veszti, Ramón szalad a segítségére. Sara elmondja Santiagonak, hogy Jorge és Andrea szerelmesek egymásba.

2019.06.18., Kedd 15:40 - 66. rész

Andrea és Santiago elújságolják Juananak, hogy Chilebe utaznak, és a döntésük végleges. Hortensia asszony műtétje rendben lezajlott, azonban fennáll a maradandó károsodások kockázata. Roxana bírósági idézést kap. Antonio felnyitja Agustin szemét: beszámol neki arról, hogy a baba, akit Roxana várt, az övé volt. Francisco egy hazugsággal eléri, hogy Fabiola pénzt adjon neki a magánpraxis beindításához. A Ramso szervizt sikeresen megnyitja Ramón és Sofía, és nyomban rengeteg vevő keresi fel őket, akik mind Ramón miatt vannak ott.

2019.06.19., Szerda 15:40 - 67. rész

Mikor Sófia megcsókolja Ramónt, a fiú figyelmezteti, hogy kizárólag üzleti és baráti kapcsolat lehet csak köztük. Roxana rájön, hogy teljesen magára maradt, ezért elszökik Diegoval, hogy aztán Antonio ne találhasson rájuk. Hortensia hisztérikus rohamai miatt Francisco azt ajánlja, hogy utalják be egy pszichiátriai intézetbe. Benito annyira csalódott, hogy a sárga földig issza magát, ami miatt még az állását is elveszíti. Adalgisa magát okolja a történtekért. Jorge meglepetéssel készül Andreanak, hogy ráébressze a lányt, ők ketten nem tudnak egymás nélkül élni.

2019.06.20., Csütörtök 15:40 - 68. rész

Ramón szerelmet vall Fabiolanak és megcsókolja őt, de a lány nem mer többé bízni benne. Jorge és Andrea bevallják egymásnak érzéseiket és újra egy párt alkotnak. Porfirio mindent megtesz, hogy újra elnyerje Margarita bizalmát, de a nő egyelőre hajthatatlan. Juana nagyon örül, hogy Andrea végül nem utazik el és vele marad. Antonio maga alatt van, amiért Roxana elrabolta tőle Diegot – feljelentést tesznek a rendőrségen és letartóztatási parancsot adnak ki a nőre. Hortensia asszonyt Luisa felügyeletére bízzák.

2019.06.21., Péntek 15:40 - 69. rész

Ramón megtudja Daliatól, hogy Antonio úr nagyon aggódik Diego miatt, akit az anyja magával vitt valahová. Ramón észreveszi Diegitot, amikor egy autót visz el a tulajdonosnak és azonnal értesíti Fabiolat, aki nyomban a helyszínre siet. Az Osvaldo elleni vádak, miszerint vizsgakérdéseket adott el az egyetemen, bebizonyosodnak és végleg eltanácsolják az egyetemről. Julio szörnyen csalódott a fiában, de továbbra is csak egy dolog vezérli: hogy teljesen behálózza Juanat. Antonionak sikerül kiszabadítania Diegot Roxana karmai közül. Ramón és Fabiola hazafele menet lerobbannak.