Szerelmem, Ramón 70-74. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelmem, Ramón 70-74. rész tartalma

 

 

2019.06.24., Hétfő 15:40 - 70. rész

Fabiolat megmarja egy skorpió, így nem tudnak tovább sétálni, hogy benzinkutat keressenek, kénytelenek az éjszakát egy panzióban tölteni. Roxana továbbra is eljátssza az áldozat szerepét. Sofía aggódik, amiért Ramón nem jelentkezik és nagyot csalódik, amikor megtudja, hogy a szerelme Fabiolaval van. Julio fia, Betito súlyos állapotban van, az orvosok szerint haldoklik. Juana égi jelnek tekinti, amiért nem jön össze a randevújuk. Ramón meg akarja ígértetni Fabiolaval, hogy örökké együtt maradnak, de a lány faképnél hagyja.

2019.06.25., Kedd 15:40 - 71. rész

Sofía maga alatt van, amiért Ramón egy házas asszonnyal töltötte az éjszakát, őt pedig semmibe veszi. Francisco megtudja Diegotól, hogy Ramón találkozót beszélt meg Fabiolaval, ahol természetesen ő is megjelenik és megmondja a magáét a szerelőnek. Francisco erőszakoskodik Fabiolaval, nem képes parancsolni a vágyainak.

2019.06.26., Szerda 15:40 - 72. rész

Benito miután szerenádot adott Luisanak, részegen ér haza, ahol Adalgisa várja, aki már nagyon aggódott a férfiért. Benito egyből kidől és a nő kihasználja az alkalmat: elhiteti vele hogy az éjjel egymáséi lettek. Fabiola nem megy be a munkahelyére, mert nem érzi jól magát. Margarita viccesen megjegyzi Antonionak, hogy Fabiola talán azért nincs jól, mert állapotos. Dalia ezt meghallja és komolyan is veszi a dolgot, amit természetesen Ramónnak is elmond. Luisa megengedi Finitonak, hogy megkérje a kezét. Osvaldo rajtakapja apját Emiliával.

2019.06.27., Csütörtök 15:40 - 73. rész

Hortensia meghallja, mikor Francisco azt mondja Fabiolaról, hogy ő csak egy ostoba pénzeszsák, ezért benyugtatózza az asszonyt és az a terve, hogy végleg megszabadul tőle. Ramón összetalálkozik Fabiolaval, akivel elbeszélnek egymás mellett: a fiú azt hiszi, hogy a lány valóban terhes és beleőrül ennek a gondolatába. Osvaldo zsarolja az apját, és minél több pénzt próbál kicsikarni belőle. Valente azt tanácsolja Ramónnak, hogy próbálja meg viszont szeretni Sofíat, aki vacsorázni hívja a lányt.

2019.06.28., Péntek 15:40 - 74. rész

Ramón együtt vacsorázik Sofíaval és elhívja a lányt keresztanyjának az eljegyzési ünnepségére. Betito egyre rosszabbul van, dialízisre van szüksége. Roxana Rómába utazik újdonsült barátjával, Diegoval és a bírósági idézéssel nem törődve. Azonban a repülőtéren letartóztatják őt: gyanús szert találtak a bőröndjében.