Árva angyal 151-160. rész tartalma

ˆhirdetés

Árva angyal 151-160. rész tartalma

 

 

2019.06.24., Hétfő 19:00

151. rész

Juan Miguel nem hajlandó feladni a tervét, hogy megműtse Marichuy szemét, ezért elhatározza, hogy Amerikába utazik, míg felkészül. Ana Julia a San Roman házban szóba elegyedik Oneliával, aki előtt rögtön nyilvánvalóvá válnak a lány szándékai. Ana Julia pedig később szerelmet vall Juan Miguelnek, amikor értesül a férfi tervéről. Puritáék közben visszatérnek a nászútjukról, s már a családalapítást tervezgetik.

152. rész

Eduardo kiviszi a barátját a repülőtérre, aki hat hónapot fog Bostonban tölteni. Ana Julia eközben elmegy a San Roman házba, hogy még az elutazása előtt beszélhessen szerelmével, azonban csak Onelia asszonyt találja ott. Dühében, bár Juan Miguel mindenkitől azt kérte, hogy ne árulják el a hollétét Marichuynak, Ana Julia ezt mégis megteszi. Candelaria később a reggelinél megosztja véleményét Patricio viselkedéséről. Amador eközben vegetatív állapotban fekszik a kórházban, s az orvosa semmi esélyt nem lát a felépülésére. Eduardo később virágot küld Marichuynak.

2019.06.25., Kedd 19:00

153. rész

Mayitát elviszi Onelia nagyi Marichuyhoz. Candelariával pedig nagyon egyetértenek, mert egyikőjük sem szívleli Ana Juliát, és Onelia óva inti Candét a lánytól. Ana Julia mindent bevet és végül sikerrel is jár, így megszerzi az e-mail címet. Adrian egyre jobban aggódik Purita miatt, aki annyira szeretne már kisbabát, hogy egy törölközőhöz énekel és beszél. Ana Julia később meglátja a lehetőséget abban, hogy Cande leejti a kis Juanito tálkáját, amelyből kiborul a táp.

154. rész

Ana Julia terve végül az elgondolása szerint alakul: Marichuy tényleg leesik a lépcsőn és eszméletét veszti. A gyanú pedig Candelariára terelődik, azonban felsejlik benne pár dolog azzal a nappal kapcsolatban, így számon kéri Ana Juliát. Később Ana Julia választás elé állítja a házaspárt, vagy ő marad, vagy Candelaria, mert ketten nem férnek meg a házban. Roció eközben hazatér, ugyanis Vicentével zátonyra futott a házassága.

2019.06.26., Szerda 19:00

155. rész

Marichuy berohan az apjához, miután Ana Julia azt hazudja neki, hogy haldoklik. Marichuy megtudja, hogy Patricio bal keze egy embólia miatt lebénult, és nem látnak esélyt a javulására. Purita elmegy az eredményekért, és megtudja, hogy soha nem lehet gyermeke, majd teljesen kiborul a hír hallatán. Patricio unokaöccse, Daniel is megérkezik a Velarde házba. Amador pedig úgy tűnik, hogy felébredt a kómából.

156. rész

Juan Miguel Bostonból felhívja Marichuyt, de nem mer beleszólni a telefonba. Közben egy szemész-specialista felkéri, hogy legyen az asszisztense egy műtétnél. Eduardo már alig bírja kivárni az esküvője napját, míg Roció a találkozásuk óta csak Danielre tud gondolni. Ana Julia kidobja Marichuy féltve őrzött ékszeres ládikóját, ám végül Candelaria megtalálja azt a szemétben. Ana Julia később ráveszi Mayitát, hogy menjen vele, mert meglepetése van a számára és erről ne szóljon senkinek. Így aztán mindenki őket keresi.

2019.06.27., Csütörtök 19:00

157. rész

Mindenki nagyon aggódik Mayitáért, ám egyszer csak beállít a kislány Ana Juliával. Ő azonban Candelariára tereli a gyanút, s azt hazudja, hogy őt kérte meg, hogy szóljon a többieknek. Onelia azonban nem tűri tovább a lány játékait. Amador felébredése után az első szava a bosszú. Patricio pedig egyre inkább Juan Miguel és az ajándékai ellen fordul. Juan Miguel és Duran doktor kísérleti operációja eközben sajnos nem jár sikerrel, de ők nem adják fel a küzdelmet. Eduardoék esküvőjének nagy napja is elérkezik, Israel és Marichuy a tanújuk. Elsa pedig végre hazatér.

158. rész

Végre sikerül az egyik kísérleti műtét, s a páciens visszanyeri a látását. Juan Miguelék pedig felbonthatják az erre az alkalomra félretett pezsgőt. Roció kezd kételkedni a saját ítélőképességében. Amador pedig kimondja az első szavait, de azokat is a bosszú élteti. Ana Julia hamis levele eközben nagy hatással van Marichuyra. Beatriz később, amikor bemegy Eduardóhoz a kórházba, félreért egy helyzetet.

2019.06.28., Péntek 19:00

159. rész

Ana Julia a hazugságait alátámasztja egy lesi-fotóval, amelyet később elküld Juan Miguelnek. Marichuy eközben találkozik az új tanítójával, aki szintén világtalan. Daniel és Roció pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Purita elmegy az anyósával egy másik szakemberhez is, hogy kikérje a véleményét, hogy lehet-e gyermeke, avagy sem. Juan Miguel megkapja a diplomáját Bostonban, az ünneplésre azonban már nem marad ideje, mert azonnal hazautazik. Kiderül, hogy Elsa még mindig szerelmes Eduardóba.

160. rész

Juan Miguel meglátogatja Ana Juliát a lakásán, hogy Marichuyról kérdezze. Amikor éppen távozni készül, összefut az ajtóban álló Amadorral és jól összeszólalkoznak. Mayita eközben majdnem kifecsegi, hogy az apukája visszajött, ám ekkor meghallják Roció segélykiáltását. Daniel újból és újból szerelmet vall Rociónak. Juan Miguel később elmegy a Velarde-házhoz, mert látni szeretné a szerelmét, de pont belefut Patricióba.