Éjjel-nappal Budapest 1538-1542. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1538-1542. rész tartalma

 

 

2019.06.17., Hétfő 21:30 - 1538. rész

Flórának megszakad a szíve, mikor Szofi és Tamás reggel büszkén bejelentik a gyerekvállalással kapcsolatos elhatározásukat. Mikor a munkában újra szóba kerül a gyerektéma, Flóra nagyon érzékenyen reagál, és ráförmed Szofira. Ott lóg a levegőben, hogy mindent kitálal, de aztán úgy tesz, mintha csak a fodrászat miatt aggódna. Flóra feldúltan elhatározza, hogy kiköltözik az albérletből. Tamás, aki a Diával folytatott beszélgetés után feldúltan azt hiszi, hogy rossz döntést hozott, mikor Szofit választotta, nem hagyja, hogy Flóra elmenjen, és megcsókolja.

Dia reggel összeszólalkozik Vityával, miután szexi pizsamában jön ki a konyhába. A srác piszkálódva megjegyzi, hogy Bence már nincsen itt, szóval nem kell így öltöznie. Miután indulatos szóváltás alakul ki kettejük között, Zita kiosztja Diát, hogy az nem pálya, hogy Vityát és Bencét is húzza. Dia szerint azonban fiatal, és azt csinál, amit akar. Végül azonban úgy dönt, hogy békét hirdet, és Bencét is elhívja egy közös sörözésre. Ami jól indul, azonban újabb Vitya féltékenységbe torkollik, ami után a srác elviharzik Zitáékkal együtt. Este Dia egy Duna-parti séta alatt újra magához édesgeti Bencét, aki nem tud ellenállni a lánynak.

Orsiban, mikor André hazaér a műszakjából, és az ingén fura idegen parfümöt érez, újra fellángol a féltékenység. De még mielőtt szembesítené vele a barátját, bizonyosságot akar szerezni, és ki akarja deríteni, hogy kihez tartozhat az illat. Gyanakodni kezd André egyik kolléganőjére, akin kísértetiesen hasonló illatot érez meg. Amikor aztán André később a lánnyal és a haverjaival állít haza, Orsi teljesen megbizonyosodik arról, hogy az illat megegyezik, kiakad, és megvádolja őket, hogy van köztük valami.

2019.06.18., Kedd 21:30 - 1539. rész

Flóra teljes érzelmi káoszban van. Reggel Szofi felbukkan az apja házánál, ahová Flóra elmenekülve Tamásék lakásából, hazaköltözött, mivel úgy érezte nem képes arra, hogy elrejtse a Tamás iránti érzéseit Szofi elől. Miután hihetőbb magyarázatot ad a furcsa viselkedésére, kibékülnek. A fodrászatban Flóra próbál csak a munkájára koncentrálni, de amikor Szofi új időpontot kap a termékenységi klinikára Flóra akaratlanul is túlságosan durva lesz Szofival. Habár önmagától is megrémült, de Flóra mégis képtelen rávenni magát arra, hogy elmondja az igazságot Szofinak, ehelyett inkább azzal áll elő, hogy csak magányosnak érzi magát.

André nyakig ül a slamasztikában, mert a múltkori egy éjszakás kalandja nyomokat hagyott a hátán. Miközben a kétségbeesett Orsi féltékenységében már attól tart, hogy veszélybe sodorja a kapcsolatát, André félrelépése váratlanul kiderül Roland előtt, aki észreveszi a mély karmolásokat André hátán. Amikor André nem tudja tovább tagadni a félrelépést, megfenyegeti Rolandot, hogy ne mondjon egy szót se Orsinak.

Dia nagyon örül, amikor Bence reggel ismét beállít hozzájuk. A többieknek elegük van Bencéből és Diából, otthagyják őket a lakásban. Később egy parkban találkoznak, ahol Vitya beszól Bencének, aki kiáll magáért, és a haveri társaságért. Ekkor megjelenik egy rivális banda, és kis összeszólalkozás után meghívást kapnak egy házibuliba. Miközben a többiek készülődnek, és Bence arcfestéssel dobja fel a társaságot, Vitya jobban megismerkedik egy lánnyal, Zsanival, akivel meglepő módon annyira jól érzi magát, hogy faképnél hagyja Diát.

2019.06.19., Szerda 21:30 - 1540. rész

Tamás rossz érzéssel indul Szofi elé a Fodrászatba, hiszen Flóra előző este kijelentette, hogy soha többé nem akarja őt látni. Erre nem telik el egy nap, és Tamás akaratlanul is kénytelen felbukkanni az üzletben. A találkozás meglepően udvariasan zajlik, és Tamás abban bízik, ha apa lesz, a gyerek miatt amúgy is ritkábban találkoznak majd egymással. Amikor Szofi és Tamás ellátogat a meddőségi centrumba, Szofinak egyre jobban megjön a kedve az anyasághoz.

Dia egyszerűen nem képes felfogni, mit eszik Vitya Zsanin, mivel Dia unalmasnak és idegesítőnek tartja a lányt, aki szerinte cseppet sem illik a fiúhoz. A fiú viszont ezt teljesen másként látja. Diát borzasztóan zavarja, hogy Vitya elvesztette az érdeklődését iránta, és minden eszközt megragad, hogy változtasson ezen. Amikor Zsani a parkban egy bokor mögött pisil, Dia bosszúból csúnyán beégeti Vitya és a többiek előtt, miközben észre sem veszi, hogy ezúttal bizony jócskán túllőtt a célon.

Reggel Milánnak egyre inkább az az érzése, hogy rossz szakmát választott. Egyrészt nem igazán tudja megvetni a lábát a kemény budapesti taxis piacon, másrészt kollégái is ignorálják. Éppen ezért teljesen feldobódik, amikor váratlanul egy sok pénzzel kecsegtető megbízást kap: három szórakozni vágyó orosz hatalmas összeget ajánl neki, ha egész nap a városban furikázza őket. Egyre jobban alakul a nap, mivel a nagyvonalú utasok csak akkor elégedettek, ha a sofőrjük is az. Milán így este egy night club-ban találja magát, ölében egy dögös táncosnővel. Már kezdi azt hinni, hogy itt a taxis Kánaán, amikor utasai megmutatják neki valódi arcukat: Nemcsak a pénzüket követelik vissza, hanem Milán maradék pénzét is akarják.

2019.06.20., Csütörtök 21:30 - 1541. rész

Tamás megkéri Szofit, hogy üljenek le egy beszélgetésre, félbeszakítja őket Szofi szüleinek a hívása, akik autóbalesetet szenvedtek. Szofi teljesen összeomlik. Tamás így nem képes rávenni magát, hogy szakítson vele, sőt, vigasztalásképp még le is fekszenek egymással. Flóra ezalatt az apja házában vár, és meg van győződve róla, hogy Tamás végre tiszta vizet önt a pohárba. Este a fiú szégyenkezve bevallja, hogy nem tudott szakítani Szofival, és ráadásul még le is feküdt vele.

Este élőzenés buli készül a T.É.R.-ben, de amikor Bagoly megtudja, hogy Boldizsár zenekara lép fel, elmegy a kedve az egésztől. Amikor aztán a zenekar új énekesnője képtelen ellenállni az ingyenes VIP-fogyasztásnak, és kiüti magát, veszélybe kerül a koncert. Gábor és Boldizsár is hiába próbálja rábeszélni Baglyot, hogy szálljon be az énekesnő helyett, a lány makacsul elzárkózik. Végül Bencének támad az az ötlete, hogy kérjék meg Karolát a beugrásra, aki igent is mond.

Dávid ráébred, hogy Evelin az üzleti iskola miatt mostanában kevésbé fog ráérni. Annál boldogabb, amikor Roland és André meglátogatják a Dj Sport Fitneszben, és egy jó kis sportos délutánt töltenek együtt. A fiúk aztán elmennek inni egyet, ahol Dávid annyira jól érzi magát, hogy a srácok úgy döntenek, hogy tovább maradnak, mint tervezték. Amikor a tréfás fogadásuk során kicsit elszalad vele a ló, és viccből flörtölni kezd egy lánnyal, betoppan Laura. Laura azonnal küld egy fényképet a lányról és Dávidról Evelinnek. Dávid bűnbánóan hazarohan, hogy tisztázza a dolgot.

2019.06.21., Péntek 21:30 - 1542. rész

Tamás teljesen ki van készülve, mert nem éri el Flórát. Mindenképpen el akarja neki mondani, hogy még mindig szereti, és vele akar lenni, csak még időre van szüksége, hogy tisztázza a dolgokat Szofival, ám Flóra nem veszi fel neki a telefont. Tamás számára nem marad más hátra, mint hogy a fodrászatban keresse fel Flórát. Azzal az ürüggyel, hogy szeretné újra legyantáztatni a mellkasát, végre sikerül négyszemközt találkoznia a lánnyal. Flóra azonban leszögezi, már nem bízik meg benne, és nagyon haragszik rá. A lány szilárdan meg van róla győződve, hogy Tamás több vasat akar tartani a tűzben.

Reggel Boldizsár bukkan fel a Bécy házban, hogy Karolával beszéljen. Fel akarja kérni énekesnek a zenekarukba, és segíteni akar beindítani a karrierjét. Bagoly alig tudja kezelni a helyzetet, és újra Bencén vezeti le a feszültséget, akinek egyre csak Dián jár az esze. Később, amikor Karola és Bagoly együtt próbálnak, Karola átlát Baglyon, látja, hogy a lányra még mindig hatással van Boldizsár, és biztosítja arról, hogy ő nem akar tőle semmit.

Evelin reggel nagyon ingerült, mert elalszik, és Dávid még csak fel se ébresztette az új, pénzügyi órája első napján. Evelin teljesen be van stresszelve az órától, mert tapasztalatlannak érzi magát. A kurzuson ráadásul úgy tűnik, mindenkinek sokkal nagyobb az elméleti tudása, mint neki. Evelin, hogy új barátokat szerezzen, meghívja az osztálytársait az albérletbe, hogy együtt tanuljanak. Evelin azonban nem érzi túl jól magát, mert a többiek nem értik, hogy valós elméleti tudás nélkül hogyan tudna elvezetni egy bárt.