Éjjel-nappal Budapest 1543-1547. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1543-1547. rész tartalma

 

 

2019.06.24., Hétfő 21:30 - 1543. rész

Tamás elhatározza, hogy mindent bevall Szofinak. Ám amikor Szofi megható szerelmi vallomást tesz neki, Tamást egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy most legyen őszinte vele. Kötelességtudatból Tamás úgy dönt, összeszedi magát, és a gyerekvállalás mellett dönt. Mikor nem sokkal később Tamás elmegy Szofiért, mert a lombik klinikán van időpontjuk, Flóra megbántva közli Tamással, hogy kettőjük között végérvényesen vége mindennek.

Mikor Laura reggel meghallja, hogy Matyi egy modellt keres mára egy kozmetikai fotózásra, mindenáron meg akarja szerezni magának a munkát! Rábeszéli Matyit, hogy vigye őt is magával a fotózásra. Matyi belemegy, de a megrendelő nincs elragadtatva Laurától. Laurának csalódás, mikor Matyi azonnal enged a megrendelőnek, és nem áll ki érte. Mikor Laura később szemrehányást tesz ezért Matyinak, a srác a szemére veti, hogy csak akkor kedves vele, ha remélhet cserébe valamit. Laura nagyon megsértődik ezen a feltételezésen, még ha van némi igazságalapja is a dolognak.

Reggel Vitya szeretne szexelni Zsanival, de mivel a lány még szeretne várni Vitya megsértődik, és a lány szemére veti, hogy ő már nem szeretne várni. Vitya és Zsani a kárörvendő Dia szeme láttára vesznek össze, ami után Zsani sírva elmegy. Később Dia rámászik Vityára, de Vitya újabb elcsábulását megakadályozzák. Később egy újabb buli alatt Vitya számára még világosabbá válik, hogy Diának csak a szórakozás számít, így míg Dia Bencével bulizik tovább, ő elmegy kibékülni Zsanival.

2019.06.25., Kedd 21:30 - 1544. rész

Tamás azzal az eltökélt szándékkal érkezik a Flórával töltött éjszaka után haza, hogy végre elmondja Szofinak az igazat. Amikor rátalál az alvó Szofira, gyávaságból megint nem képes elmondani neki. A mit sem sejtő Szofi később kétségbeesetten Flórának mondja el a félelmeit, aki azonban átverve érzi magát, mivel Tamás még mindig nem beszélt Szofival. Flóra megfenyegeti Tamást: végre beszélnie kell vele.

Dávid rábeszéli az üzleti suli miatt a szabadnapján is aggódó Evelint, hogy menjenek el együtt strandolni. A strandon jól szórakoznak, és közben Evelin megnyílik Dávidnak, és mesél élete hullámvölgyeiről. Dávid kérleli, hogy meg szeretné ismerni az apját. Evelin beviszi magával a klubba, hogy bemutassa Bécynek, de ő éppen táncos lányokat válogat, és nem alkalmas neki az időpont. Evelin hosszan vár Bécyre, majd összevesznek azon, hogy Bécy nem képes megismerkedni a hosszú idő óta egyetlen komoly pasijával.

Reggel André szorult helyzetbe kerül, amikor Bori kis híján rajta kapta őt az egyik táncos lánnyal, akivel félrelépett. Amikor André már azt hiszi, hogy a kezében tartja a helyzetet, a táncos lány barátja balhézik a klubban, mivel biztos benne, hogy a barátnője megcsalja őt az egyik kollégájával. Bori összerakja a képet, és nyíltan és gátlástalanul azzal vádolja meg Andrét, hogy ő a táncos lány szeretője. De éppen Orsi az, aki helyre teszi Borit. A barátja hűséges hozzá.

2019.06.26., Szerda 21:30 - 1545. rész

Tamás azt sem tudja, hol áll a feje. Tulajdonképpen élveznie kellene a boldogságot, de ahelyett önmagát ostorozza, és úgy gondolja, hogy mindenképpen beszélnie kell Szofival. Még Flórának sem tudja érthetően elmagyarázni, hogy mit akar ezzel elérni, mégis visszamegy a közös lakásba, ahol nem várt meglepetés éri. Tamás számára ekkor válnak rideg valósággá a tények. Röviddel később elmegy a Fodrászatba, ám hiába akar Szofival beszélni, az sértetten és dühösen elzavarja.

Bécy magához rendeli a Ligetbe Dávidot. Le akarja tesztelni a fiút, mert mérges magára, amiért tegnap részegen mesélt magáról és a kudarcba fulladt házasságáról neki. Ezért egy táncos lányt rábeszél arra, hogy csábítsa el Dávidot. Ezután Bécy az irodájában szándékosan pénzt hagy el Dávid szeme láttára, aki becsületesen visszaadja azt Bécynek. Bécy közben azt hiszi, hogy a táncos lánynak sikerült elcsábítania Dávidot, ezért meghívja Dávidot az esti buliba is, hogy majd Evelin előtt szembesítse a srácot, mennyire megbízhatatlan. Közben Johny Disco jelenik meg, aki egy korábbi tartozását követeli Bécytől. Később Dávid megbeszéli Evelinnel, hogy Bécy elég furcsán viselkedik, és Evelin rájön, hogy az apja teszteli Dávidot. Ezután verőemberek kíséretében újra megjelenik Johny Disco és most már a dupláját követelik a tartozásnak. A verőemberek gyomron is vágják az ellenkező Bécyt, miközben megjelenik Dávid, és megvédi Bécyt.

Mesit meglepi, amikor az egyik fotós ismerőse, Robi megjelenik a hajón, és munkát ajánl neki. Az egyetlen probléma, hogy Mesinek kicsit többet kellene mutatni magából, mint eddig. A munkával azonban sok pénzt kereshet, ami jelentős összeget jelentene a jövendő terveik megvalósításához, így félresöpri a morális aggályait. A fotózás elég kínos, ráadásul egy elhagyatott gyár területén zajlik, és a fotósoknak nincs rá engedélyük, hogy ott dolgozzanak. Így fotózás során megjelenik a rendőrség és le is állítja azt. Mesi anyja, súlyos szemrehányásokat tesz a lányának, és Kareszben látja minden baj okát. Amikor felszólítja Mesit, hogy válasszon a családja és a fiú között, a lány Karesz mellett dönt.

2019.06.27., Csütörtök 21:30 - 1546. rész

Kora reggel Tamás Flórával együtt találkozik Joe-val és az albérlet többi lakójával. Elmondja nekik, hogy mi történt. Nagyon csalódik, mikor Joe furcsán reagál a hírre. Tamás arra vágyik, hogy végre maga mögött hagyja a drámát, és boldog legyen. Niki és Evelin meglepődnek, nem ilyennek ismerték Tamást. Mikor Tamás bemegy dolgozni a klubba, ott már az összes kollégája hallotta a hírt, és oltani kezdik vele. A fiút megdöbbenti, hogy mindenhol mekkora vihart kavar ezzel a döntéssel.

Kareszt megdöbbenti, mikor reggel Bella felmondja az együttműködésüket, mert nem hisz benne, hogy a zenéjével áttörést tudna elérni. Mesi megkönnyebbül, és azt hiszi, hogy Karesz ezentúl újra csak hobbiszinten foglalkozik majd a hiphoppal, de a fiúban feltámad a büszkeség. Amikor új felszerelést akar venni, rájön, hogy mennyi pénzt kell befektetnie, hogy elérje a megfelelő hangzást. Sokat hadakozik magával, mert a zenei karrierjéért minden Mesivel közös spórolt pénzüket erre kellene költenie. Később Mesi megtudja, hogy Karesz titokban elköltötte minden tartalékukat.

André reggel találkozót beszél meg egy nővel, és közben elteszi a vetkőzős tollat, amit Orsitól kapott. Ráveszi Rolandot, hogy adja oda neki a bárt, hogy ott randizhasson. Roland óva inti: nagyon ügyeljen, hogy semmi nyomot ne hagyjon maga után. De nem sokkal rá Bori és Orsi megtalálják a vetkőzős tollat a T.É.R.-ben. Orsi nyugtalankodni kezd: hogy lehet itt a toll, mikor André nem ide jött? Bori addig rágja a fülét, míg Orsi végül felhívja Andrét, aki úgy tesz, mintha megszakadt volna a vonal. Orsi meg van győződve róla, hogy André megcsalja, és kérdőre akarja vonni.

2019.06.28., Péntek 21:30 - 1547. rész

Dia reggel nagyon lelkes, mert ma lesz egy nagy, illegális buli, amit már alig vár. Amikor Vitya barátnője, Zsani lemondja a partit, úgy tűnik, semmi nem állhat a tökéletes nap útjába. Először valóban jól is alakulnak a dolgok Dia szemszögéből, mert ő és Vitya újra közelednek egymáshoz, ám aztán hirtelen felbukkan Zsani és Dia megint fel van ültetve, ráadásul Bencével sem tudnak találkozni.

Reggel Bence és Bagoly megint nem tudnak mit kezdeni egymással. Bagoly később megtudja, hogy Karola óriási lehetőséget kapott egy kiadótól, ráadásul az egész hátterében Boldizsár áll. Bagoly még jobban összezavarodik azzal kapcsolatban, hogy mit érez és kit szeret igazából. Bence, aki egész nap Diával sms-ezik, szintén ugyanígy érez.

Laura reggel meglepetésére összetalálkozik az egyik volt kolléganőjével, akivel együtt takarítottak, mert a nő takarítja most Matyi lakását. Ágnes gratulál Laurának a tökéletes életéhez. Megcsinálta a szerencséjét. Laura önbizalma ettől megerősödik, ezért belemegy abba is, hogy találkozzanak Evelinnel, aki váratlanul felkeresi, hogy beszélgessenek. Evelin óvatosan közelít Laurához, aki nem akarja, hogy Evelin belekössön az új életébe. A két lány közelebb kerül egymáshoz és Evelin affelől érdeklődik, hogy Laura szereti-e Matyit. Laura terel, és azt mondja, a szerelem olyan nagy szó, ráadásul azok után, amin átment Dáviddal.